Il Brutto 1 625 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Fabuła cię tam zaprowadzi. 1 Cytuj
QTF 8 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Hej ho, mam taką sytuację: wpieprztłem w swojego wiedzmina w uj przedmiotów zwiększających siłę znaków. mam ją docelowo na +73%. gram gram, zabijam zabijam, pływam, pływam... i patrzę w statystyki i co? jest 63% - myślę WTF??? Nic nie zmieniałem. Wyjmuję i wkładam mutagen i znów jest 73% - O CO CHODZI? Znów jakiś cholerny błąd, czy co? please helllpp!! Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Dotarł ktoś z was pod to olbrzymie drzewo na szczycie jednej góry w Velen? Kurdę próbowałem się tam dostać, ale wszędzie są strome skały, a jak próbuję naokoło pojechać to się mapa kończy. Jedną ścieżkę znalazłem, która kończy się jakimś wejściem do tunelu, ale strach iść, bo pełno mglaków się kręci na 25 poziomie. Da się tamtędy jakoś dojść pod to drzewo? Kurde tez probowalem wczoraj Chyba kazdej drogi. Z drugiej strony przes tunel tez chcialem, nawet jak sie dostalem pod samo wejscie to niestety nie mialem klucza... No i odpuscilo a pomiedzy tym jest jedyne miejsce mocy, ktorego jeszcze nie zgarnalem do tej pory Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Hesus, jednym punktem wygralem w gwinta 41:40 dzieki temu, ze w ostatniej turze wpadlo zamrazanie oddzialu piechoty. Az sie spocilem pod koniec. Cytuj
kudlaty88 492 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 heh ja mam 24 lvl a już skelliege i kaer zrobiłem Ten tego coś level nie idzie Porobie troszkę zadań wiedźmińskich to może wpadną BTW Kto się przebrał w strój yennefer no przyznajcie się ? Jak wy gracie,ja jeszcze nawet głównych questów w Novigradzie do końca nie zrobilem a juz 16.5 lvl wpadł Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 (edytowane) jednym punktem wygralem w gwinta miewałem walki gdzie pogoda psuła szyjki i też wygrywałem 1 punktem bo miałem np jedną karte więcej (a większość byłą z 1dmg przez pogode) fajne akcje są w gwincie a jeszcze lepsze by były gdyby się grało z żywym przeciwnikiem, ciekawe czy pokuszą się o jakieś dlc online-gwint, albo osobną minigierke online - może ktoś z twitterem albo kontem na ich forum zapytał by o to? a może ktoś już widział takie pytania i zna odpowiedź CDP? btw jest osobny temat do gwinta;p Edytowane 29 maja 2015 przez Yano Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 wiadomo kiedy patch poprawiający fps na ps4? Cytuj
ornit 2 969 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Bądźmy szczerzy. Grafa musiałaby zaliczyć potężny downgrade. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 wazne pytanie czy misja ostatnie przygotowania, to jest ostatnia misja, przed przejsciem ktorej mozna spokojnie eksplorowac swiat? niggas, just tell me Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 wazne pytanie czy misja ostatnie przygotowania, to jest ostatnia misja, przed przejsciem ktorej mozna spokojnie eksplorowac swiat? niggas, just tell me mija po której przestają być dostępne niektóre questy poboczne nazywa się Wyspa Mgieł, gra w pewnym momencie cię poinformuje i zasugeruje ręczny zapis. Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 heh ja mam 24 lvl a już skelliege i kaer zrobiłem Ten tego coś level nie idzie Porobie troszkę zadań wiedźmińskich to może wpadną BTW Kto się przebrał w strój yennefer no przyznajcie się ? Jak wy gracie,ja jeszcze nawet głównych questów w Novigradzie do końca nie zrobilem a juz 16.5 lvl wpadł po ~44h i na 17lvl dotarłem dzisiaj do skellige, po wcześniejszym szale i graniu po kilka godzin dziennie zacząłem ograniczać czas grana do 2h coby za szybko nie skończyć całości Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 (edytowane) wazne pytanie czy misja ostatnie przygotowania, to jest ostatnia misja, przed przejsciem ktorej mozna spokojnie eksplorowac swiat? niggas, just tell me mija po której przestają być dostępne niektóre questy poboczne nazywa się Wyspa Mgieł, gra w pewnym momencie cię poinformuje i zasugeruje ręczny zapis. to nie prawda, jestem juz po wyspie mgiel i moge sobie spokojnie biegac po zleceniach itd. chodzi mi o to co sie dzieje potem, o ten punkt krytyczny fabuly, po ktorym nie ma juz odwrotu, bo wyspa mgiel to nie jest ten moment. chodzi mi o misje na wzor me3, gdzie lądowalismy na stacji kosmicznej nalezacej do wiadomo kogo i pozniej fabuła doprawadzala do zakonczenia. Edytowane 29 maja 2015 przez Andżej Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Ale po głównym wątku i tak dalej możesz robić misje poboczne. Nic nie przepada, w niektórych momentach jest komunikat że niektóre misje mogą być niedostępne, jak nie miałeś takiego komunikatu to znaczy że już te misje zrobiłeś i jest git. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 ale po glownym wątku cofiemy się do momentu sprzed w tym samym stanie w ktorym bylismy, czy w postaci takiej, jaką mamy po jego skonczeniu, z itemami i expem zebranym w trakcie ostatniej? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Cofasz się do momentu sprzed wydarzeń z ostatniej "misji" ale ze wszystkim co zebrałeś i zdobyłeś podczas tego zadania. 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Troche lipa. Fajnie na koniec miec swiadomosc, ze wycielo sie cale zlo itp i z takim poczuciem jeszcze porobic zalegle zadania... A nie, ze mamy wszystkie przedmioty itp ale fabularnie wciaz cos tam sie kryje choc nie powinno. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 (edytowane) Za dużo się dzieje po zakończeniu żeby tak po prostu kontynuować. To czego chcesz to Wiedźmin 4, który pewnie powstanie. Edytowane 29 maja 2015 przez wojnar Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 heh zrobiłem WSZYSTKIE questy poboczne , zlecenia wiedźmińskie , poszukiwania . Zostały mi tylko 3 zlecenia na lvl 30 wzwyż. Mam lvl 25 i chyba muszę już kontynuować fabułę bo nic nowego nie odkryję teraz mam zadanie wyspa mgieł a już skompletowałem dream team Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Blantman, dojdzie Ci jeszcze kilka zadań pobocznych po tym Jeszcze ładne kilka godzin przed Tobą Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 a to dobrze bo chciałbym na grand finale ubrać wyśmienitą zbroje niedźwiedzia Obecnie chodzę w takiej gryfa (piękna rzecz) . Strasznie mi się podoba że każdy poziom danej zbroi ładnie widać. Zbroja zwykła gryfa a zbroja wyśmienita różni się diametralnie. Cytuj
walek 96 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 Ktos sie orientuje, w jakiej ilosc egzemplarzy sprzedala sie gra? Podobno, w zalozeniach CD Projekt, mialo byc upchnietych 9 mln kopii. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 ja mam nadzieje że sie świetnie sprzeda - w pełni na to zasługuje. kurde CDP tyle ukłonów zrobił w strone graczy - nie dość że sama gra jest świetna i ogromna to jeszcze dorzucili do pudełka znacznie więcej rzeczy niż inne gry a i sama cena jest mniejsza niż innych gier (przecież niektóe gry na obecną generacje kosztują 289zł a tutaj mamy nawet za 199zł). naprawde należą im sie brawa i mam nadzieje że sprzedadzą mase egzemplarzy ja ja dziś w końcu ruszyłem fabułe w novigradzie, oczywiscie jest fajnie i ciekawie. 4 godziny pograłem a w sumie tak mało zrobiłem - ta gra jest ogromna. ledwo co pogadałem z paroma laskami. udało mi sie też kupić sakwy dla konia +100 udźwigu. bardzo mi sie to przyda chociaż chciał bym jeszcze więcej. tyle z tej gry czerpie przyjemności że to jest niepojęte - cudowna gierka!! ostatnie 2 dni w sumie nie ruszałem fabuły a nawet prawie nie ruszałem pobocznych questów- biegałem po okolicy i ew. jakiś znak zapytania i pare partyjek w karty, i było fajnie, chociaż takie nic-nie-robienie dało mi minimalną dawke lekkiej nudy. ale co? wystarczylo że zrobiłem jakiegoś questa (serowy mag lol), ruszylem lekko fabułe, posłuchałem rozmów - odrazu wszelkie śladowe ilości nudy znikneły. odrazu akcja sie zagęszcza, i nie moge sie doczekać na jej rozwinięcie to na 99% bedzie najlepszy rpg tej generacji, a może i jeden z najlepszych rpg w ogole. ostatnio sporo tutaj sie mówi o bugach albo o spadkach animacji - ale kurde to są naprawde znikome bolączki w porównaniu z tym ogromem za(pipi)istości! Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 Ktos sie orientuje, w jakiej ilosc egzemplarzy sprzedala sie gra? Podobno, w zalozeniach CD Projekt, mialo byc upchnietych 9 mln kopii. Biorąc pod uwagę, że mieli ponad milion pre-orderów, może nawet zeszło tyle ile egzemplarzy W2 do tej pory. Ale w taką liczbę jaką przytaczasz to nawet do czasu wydania Cyberpunka 2077 nie wierzę. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 Bądźmy szczerzy. Grafa musiałaby zaliczyć potężny downgrade. dlaczego? na Xboxie nie ma takich spadków animacji tak? wiec na PS4 tym bardziej da sie to naprawić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi