Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też powoli kończe te grę i pluje sobie w brodę, że gram na normalu, bo jest stanowczo za łatwa - jakiś boss? Spoko, pyk pyk, minutka dwie i po bossie. Jakaś chmara przeciwników? Spoko, pyk pyk i po nich. 

Słabo, nie chce już zmieniac tego poziomu, ale zaraz po przejściu gry zaczynam drugi raz na najwyższym poziomie trudności... ;)

Opublikowano (edytowane)

ja przejdę jeszcze raz jak poradnik przyjdzie i w okolicy premiery pierwszego dlc :) I tak na jesieni nic nie wychodzi ciekawego. Widzę dla siebie tylko jedną premierę (chyba że fallout 4 nagle wyjdzie )

Edit  2 premiery zapomniałem o xcom 2 :D

Edytowane przez blantman
Opublikowano (edytowane)

Jestem po zadaniu z Keirą i muszę przyznać, że design Keiry nie jest zły, ale mogłaby bardziej przypominać tą z karty gwinta, bo nie odróżnia się za bardzo od innych wieśniaczek z Velen. Rozumiem konspiracja, no ale...
9b1be44ead7ec1d4d06987f1af91543e.png

Ed.
Mogę wrócić później do tych ruin?

Edytowane przez McDrive
Opublikowano

Pytanie jest takie czy to 40% ataku jest dodawane ogolnie do twojej sily ataku czy tylko do skilli ktore sa pod ten mutagen podpiete? Ktos to sprawdzil? Bo tak sie zastanawiam czy np jest sens podpinac Niezabijalnosc pod Czerwony Mutagen czy to olac

Opublikowano

Cały Mistrzowski rynsztunek kota, wraz z brońmi założony. Duża większość zadań z Velen ukończona. Sporo rzeczy jeszcze zostało w Skellige. Czas zakończyć tą przygodę, przynajmniej w kwestii głównej fabuły, bo na pewno nie będzie to koniec przygody z samą grą. Tyle lat czekania na taką grę... było warto.

:fsgobamabanderasohboy:

Opublikowano

Ja mam nadzieje ze creditsow szybko nie zobaczę... Nie chce kończyć tej gry jak narazie na szczęście jeszcze duuuuzo mi zostało ale podobne uczucie miałem swego czasu z TLOU i GTA V

Opublikowano

Tak. Tam przy okazji questu z Keirą są 2 golemy jak się nie mylę, później jak szukacie tego kaganka na końcu to jeden korytarz prowadzi do tego 2 golema. Poza tym na pewno jest jeden w Novigradzie przy okazji poszukiwania rynsztunku kota.

Opublikowano

600 stron wiedzy o trzeciej czesci przybylo, w razie czego sluze pomoca, choc uprzedzam, ze niektorych tresci (jak osiagnac jakis ending lub co sie stanie w quescie gdy...) nie tykam, az sam nie skoncze gry

Ak887qm.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

Wylizalbym ten poradnik :fsg:

Ale znam siebie, kupilbym i zbieraloby kurz w kacie po pierwszej godzinie a wszystko i tak bym sprawdzal u wujaszka google :P

Nawet gesi boja sie Geralta:

ZTMDEl.gif