Hum 3 700 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 U mnie te same drzwi kot sobie otwierał. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 (edytowane) @BansaiA się dziwisz ? Bełty same nie powstaną.Edit: Damn wychodzi na to, że 1000-ny post był o gęsiach... Edytowane 2 czerwca 2015 przez Hendrix Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Tylko. Włosi zajęli się tym wydaniem. Polskiego nie będzie. Nad czym ubolewam ale za stówkę to brać warto. Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Mamy w na plecach Wiedzmina 2 miecze, mogę wyciągać dowolnie który chce, na co zwracać uwagę? Do czego jest który? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Mamy w na plecach Wiedzmina 2 miecze, mogę wyciągać dowolnie który chce, na co zwracać uwagę? Do czego jest który? to troche jak by w gran turismo zapytać "siedze w samochodzie, co mam robić dalej w tej grze?" masz miecz stalowy i srebrny - jeden jest na ludzi i zwierzęta a drugi na potwory. wiedźmin sam wyjmuje odpowiedni miecz jak sie zaczyna walka. dodatkowo możesz poznać po pasku życia wroga którego miecza użyć - ludzie mają czerwony paseka potwory srebrny czyli na wrogów ze srebrnym paskiem używasz srebrnego miecza 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Czasem może się zdarzyć tak, że zamiast z mieczem wyskoczy na potwora z pięsciami... 1 Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 (edytowane) Pytam z ciekawości gdyż zawsze wiedźmin miecz wyciągał samodzielnie i nie wynikałem. Thx za wyjaśnienie. Czy srebrny miecz nie będzie skuteczniejszy na ludzi, jeśli ma lepsze statsy? Po co używać stalowego? Edytowane 2 czerwca 2015 przez TrueGrand 4 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Rozmowa w czasie biesiady na wyspach pomiędzy dwoma jarlami po prostu mnie zniszczyła Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 O co chodzi z adrenaliną, bo jak do tej pory mam 9 level i nie mam pojęcia co, gdzie i jak. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Rozmowa w czasie biesiady na wyspach pomiędzy dwoma jarlami po prostu mnie zniszczyła Ja dzis miałem taką sytuację na żywo pod sklepem... Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Po co używać stalowego? Bo wiedźmin jest połykaczem mieczy, książek nie czytałeś? Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Pytam z ciekawości gdyż zawsze wiedźmin miecz wyciągał samodzielnie i nie wynikałem. Thx za wyjaśnienie. Czy srebrny miecz nie będzie skuteczniejszy na ludzi, jeśli ma lepsze statsy? Po co używać stalowego? To idź pobić ludzi tym srebrnym z lepszymi statsami i zobacz co się stanie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 O co chodzi z adrenaliną, bo jak do tej pory mam 9 level i nie mam pojęcia co, gdzie i jak. to są te 3 kwadraciki pod paskiem staminy jak masz więcej adrenaliny to zadajesz wiecej dmg, w dodatku różne skille potrafią ją wykorzystać, np jest skill który daje szanse przezyc smiertelny cios wykorzystujac adrenaline, jest skill który pozwala rzucać czary za jej pomocą jak sie stamina skończy itp ogolnie nie ma to jakiegoś wielkiego wpływu ale kilka smaczków dodaje 1 Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Tak zrobię jak tylko będę miał czas. Ci którzy nie mogą pojąć, że ktoś nie zna Wiedzmina na wylot przypominam, że nie każdy musi być wielkim fanem i skrzętnie analizować każdy detal gry komputerowej Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Pytam z ciekawości gdyż zawsze wiedźmin miecz wyciągał samodzielnie i nie wynikałem. Thx za wyjaśnienie. Czy srebrny miecz nie będzie skuteczniejszy na ludzi, jeśli ma lepsze statsy? Po co używać stalowego? „Są potwory, które można ugodzić wyłącznie srebrnym ostrzem, ale istnieją i takie na które działa tylko żelazo” („Głos rozsądku”) prawdą, jakoby srebro było zabójcze dla wszystkich potworów. Większość z nich można pokonać normalną bronią, tańszą i bardziej wytrzymałą niż srebrna. 1 Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 (edytowane) Trolle to moje ulubione postacie w tej grze, gdy tylko jest opcja to ich nie zabijam, bo to jak bicie dziecka specjalnej troski, questy dla tego co pilnuje łodzi, albo banda co chciała buty to jest mistrzostwo Edytowane 2 czerwca 2015 przez Shen 1 Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 (edytowane) Jeśli pozwolicie. W3 ma po 67 reckach ( ps4) na metacritic na dziś dzień 93%! Gdyby nie remastery z poprzedniej generacji byłby samodzielnym liderem. Mimo wszystko i tak pozostanie w gronie najlepszych gier obecnej generacji konsol. CDPR brawo! Edytowane 2 czerwca 2015 przez .:marioo:. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Dla mnie to już jest gra tej generacji (nawet mimo tych błędów). Gdybym mógł ograć to na PC z modami i 60 klatkami to w ogóle skakałbym ze szczęścia. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Pewno już było milion razy ale po skończeniu fabuły można wrócić do znaków zapytania czy niektórych zleceń Wiedzminskich ? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 (edytowane) Tak Sytuacja jest jak w Mass Effect, cofa Cie przed ostatnia misje. Edytowane 2 czerwca 2015 przez Voytec Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 No to i ja skończyłem grę - 86h, kapitalna przygoda. Nie wykonałem wielu misji i nie zrobiłem ponad połowy znaków zapytania (ba, tak na oko, to pewno jeszcze więcej). Muszę to nadrobić przy kolejnym podejściu. Epicka gra, całkowicie zasłużone 10/10. Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 Ja mam ponad 80h wbite i teraz zabrałem się za zbieranie '?' i robienie wszystkiego co mogę, żeby nie grać głównego wątku. Nie chcę, żeby ta gra się skończyła Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 (edytowane) Mi zostało już tylko jakieś 5 ostatnich zleceń wiedźmińskich... A z zadań pobocznych też w zasadzie tylko gwint, który w zasadzie dopiero zaczynam odkrywać, konie i pięści... Pocieszam się tylko sporą liczbą ? Na Skellige. Edytowane 3 czerwca 2015 przez Hum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi