Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Nie wbiłbyś do Skelige nie odwiedzając wcześniej Novigradu Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Grałem od 17 do teraz.. nie chce żeby Wiesiek sie skończył BTW. Bożątka mnie troche przerażają Z ręką na sercu.. DAWNO mnie żadna gra tak nie wciągnęła. Bez dwóch zdań top 2 gier w jakie grałem. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Poczekaj na Skelige, ja wlasnie wbilem po ok 65h Ja właśnie miałem rozkminkę czy wbić najpierw na wyspę czy do Novigrad. Padło na miasto. Kocham zimowe scenerie rodem ze Skyrim to sobie zostawię ma deser Hehe, dokładnie pierwsze o czym pomyślałem wbijając w te tereny Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 (edytowane) kurde jaka ta gra jest dobra! zrobiłem fabularne quest w nowigradzie i moge już jechać do skelige, ale postnowilem zrobić jeszcze troche pobocznych rzeczy a dokładnie quest związany z pewnym uratowanym gościem spoilery na temat kabaretu zacząłem robić quest kabaret dla uratowanego znajomka, i w pierwszej chwili myślałem "czyżby to było zadanie w stylu przynieś mi X a potem przynieś Y??" no i kurde gra znowu pokazała pazur - coś co wydawalo sie najpierw zwyklym fetch-questem na pozbieranie kilku fantów przerodziło się w śledztwo w zwiazku z seryjnym mordercą i to było dobre spoilery związane z finałem questa z mordercą hehe gra mnie znowy przechytrzyła - w czasie śledztwa gdy poznałem doktora i koronera myślałem sobie "ej czemu koroner który był nauczycielem wygląda znacznie młodziej niż doktor który był uczniem? czyżby twórcy spieprzyli i źle dobrali wygląd postaci?? ale okazało sie że moje domysły były błęde i wszystko się wyjasniło i nabrało sensu, okazało sie że koroner jest wampirem i dlatego wygląda dosyć młodo mimo że zapewne miał znaczne więcej lat niż doktor. i to było piękne. podejrzewałęm twórców o błąd a tymczasem wszystko było na swoim miejscu i wszystko ma sens. a wampira i fanatyka religijnego zabiłem z przyjemnością i to jest dobre w tej grze - nie dość że quest był ciekawy to wszystkie jego elementy ładnie się ze sobą zgrywają i zazębiają i tego questa robiłem ze 2 godziny - i to kolejny plus i cudo! jeden poboczny queścik, niby nic, a nie dość że był długi to jeszcze wciągający, ciekawy i fajny. są gry które dało by się w tym czasie przejść do połowy - całą gre za ponad 200zł przejść do połowy w czasie gdy w wiedźminie wykonało sie jednego pobocznego questa1! jeśli to nie jest mesjasz to ja nie wiem co mogło by być mesjaszem? są gry które są długie - np skyrim. tam też można spędzić 2 godziny na jednym queście - tylko że w syrimie w ciągu tych 2 godzin większość czasu spędzimy brnąc przez mapę do wyznaczonego miejsca a potem czyszcząc jakiegoś randomowego dungeona. tymczasem w wiedźminie mieliśmy zagadkę detektywistyczną i szukanie mordercy, w dodatku ciekawe szukanie, ciekawie poprowadzone, z fajnymi dialogami a nawet z oględzinami zwłok i oględzinami penisa XD tyle fajnych rzeczy sie dzialo - w to był jakiś tam poboczny quest tylko. a znacznie lepszy niż większość obecnych gier to naprawde cudowna gierka! Edytowane 5 czerwca 2015 przez Yano Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 (edytowane) Joe wszedł na łódź i przepłynął morze zwane hypem Edytowane 5 czerwca 2015 przez Starh 2 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Uwaga na spoilery, niektórych z tych filmików puszczanych w tle mógł sobie odpuścić. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Spodziewałem się takiej oceny, Joe mega podjarany był wiedźminem od samego początku. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 (edytowane) Uwaga na spoilery, niektórych z tych filmików puszczanych w tle mógł sobie odpuścić. Jeden z Ciri. Ogólnie Ci którzy ograli już sporą część gry nie powinni się poczuć "urażeni" :] Edytowane 6 czerwca 2015 przez Starh Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Joe niestety coraz częściej w swoich reckach dopuszcza się spoilerów. Tutaj całe szczęście nie było jeszcze tak źle (nie oglądajcie Dying Light), aczkolwiek podczas scen seksu zamykałem oczy (jakkolwiek by to nie zabrzmiało ) Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Też tak macie, że jak można to przedłużacie walkę żeby muzy posłuchać? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Recka świetna zresztą jak zawsze no i mamy dużo nawiązań do jego recenzji Więśka II , zabrakło mi tylko zaznaczenia jak inni wydawcy dymają graczy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Nie ja już mam jej dość, mogliby więcej kawałków nagrać bo podczas walki i grania w gwint ten sam numer leci Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Na reddicie ludzie już komponują muzę do wiecha xD https://soundcloud.com/kraleofficial/krale-silva-arsia-free-download Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Robiąc Panie Lasu miałem ciary na plecach przy tym a to prawie cały czas zapętlone w furce śmiga I teraz pytanie ciorać dzisiaj dzisiaj do upadłego czy iść wypić browarek na Jarmark na którym grać i śpiewać będzie Golec u Orkiestra Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Świetna ta recenzja, Joe dał radę A ocena zupełnie nie do przewidzenia Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 (edytowane) Motyw z menu głównego gry - drugi utwór na płycie ze ścieżką leci u mnie nieprzerwanie od jakiegoś tygodnia... Tak się robi epicką muzykę do epickiej gry. Edytowane 6 czerwca 2015 przez Hum Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Czy Joe w swojej recenzji spoileruje zakonczenie? Jestem blisko konca, ale jeszcze nie ogladalem napisow. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Czy Joe w swojej recenzji spoileruje zakonczenie? Jestem blisko konca, ale jeszcze nie ogladalem napisow.Nie, spoileruje sex scenki w trakcie w ktorych patrzylem aie na bok Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Poradnik dla poczatkujacych: PPE http://m.ppe.pl/poradniki-1644-wiedzmin_3__dziki_gon___poradnik_dla_poczatkujacych.html Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 raczej poradnik dla upośledzonych 1 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Dla mnie do przecztania za jakis czas. Co z nim nie tak? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Porady typu "biorąc do ręki nóż uważaj żeby się nie skaleczyć". Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Dla mnie do przecztania za jakis czas. Co z nim nie tak? porady typu - zapisuj gre - używaj zmysłów - zbieraj rzeczy ze skrzynek i pojemników - jak używasz miecza to sie psuje Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Jasne, ale jednak, cos tam mozna wyniesc po calosci. Skoro juz oceniacie innych prace to moze sami cos napiszecie teraz od siebie takiemu zoltodziobowi, jak ja xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi