Zarathustra 616 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Pamiętacie te materiały na długo przed premierą, gdzie Geralt zabił bandytów i potem, gadał z wieśniaczką, która mu dziękowała za ratunek i zapraszała do siebie? Ktoś to znalazł, czy zostało wycięte z gry? Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Mam pytanko czy ktoś wie u kogo mogę kupić wiśniówkę i nalewkę z mandragory lub gdzie je znaleźć bo potrzebuje trzy sztuki do wyśmienitej jaskółki Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Dla mnie do przecztania za jakis czas. Co z nim nie tak? Porównaj sobie z tym http://www.eurogamer.pl/articles/2015-05-18-wiedzmin-3-poradnik-solucja?utm_source=eurogamer&utm_medium=header-promo&utm_campaign=Wied%26%23378%3Bmina+3+-+Poradnik+i+solucja+do+gry 1 Cytuj
bolekSM 2 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Mam pytanko czy ktoś wie u kogo mogę kupić wiśniówkę i nalewkę z mandragory lub gdzie je znaleźć bo potrzebuje trzy sztuki do wyśmienitej jaskółki szukaj u karczmarzy. Na 100% są na przykład w karczmie w Oxenfurcie. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Mam pytanko czy ktoś wie u kogo mogę kupić wiśniówkę i nalewkę z mandragory u karczmarzy - na pewno kupowałem w Nowigradzie w tej knajpie pod jesiotrem... A mój problem, po patchu na PS4 u nikogo nie widzę eliksiru oczyszczenia (od resetowania statystyk)? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Mozna jakos wybierac ktory alkohol zostanie zuzyty do odnowienia eliksirow? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Pamiętacie te materiały na długo przed premierą, gdzie Geralt zabił bandytów i potem, gadał z wieśniaczką, która mu dziękowała za ratunek i zapraszała do siebie? Ktoś to znalazł, czy zostało wycięte z gry? Ten jaki napalony Nie spotkalem tego niestety, podobnie jak kilku scen z trailera, od 00:34 do 00:56: https://youtu.be/tDfa1Qp2SwA?t=34s Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Powie mi ktoś jak zdobyć struny głosowe syreny. Zazwyczaj zabija sie je na morzu i jak wpadaja martwe do wody to nie można ich przeszukac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 lata ich masa na lądzie w roznych lokacjach na Skellige Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 - Baron -> rewelacyjny Jędrula z Rodziny Zastępczej lol Moim zdaniem Rewiński byłby lepszy. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) Mam pytanko czy ktoś wie u kogo mogę kupić wiśniówkę i nalewkę z mandragoryu karczmarzy - na pewno kupowałem w Nowigradzie w tej knajpie pod jesiotrem... A mój problem, po patchu na PS4 u nikogo nie widzę eliksiru oczyszczenia (od resetowania statystyk)? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...? Keira. Ed. W zadaniu na tego starego mglaka z bagien znalazłem ulepszoną petardę(zapomniałem teraz nazwy, chyba coś z gwiazdami), ale nie wiem gdzie znaleźć jej podstawową wersję. Miał ktoś taki głupi problem? Edytowane 7 czerwca 2015 przez McDrive Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Przed chwilą skończyłem mesjasza... ta pustka w serduszku Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Kolejne przejście, inne wybory, większy poziom trudności Cytuj
Gość Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Spiąłem poslady i przeszedłem grę. Grałem na trzecim poziomie trudnosci. Żałuję bo od 1/3 gry nie miałem już żadnych problemów z przeciwnikami. Czy mnie pamięć nie myli, czy to samo pisałeś o Pillarsach? Proponuje robić tak jak ja, zaczynać od najwyższego i jak zupełnie nie idzie (Pillarsy na najwyższym poziomie magiem- powodzenia życzę wszystkim zaprawionym w Soulsach ), to zejść oczko niżej, zamiast wybierać normala, który już od początku nie stanowi wyzwania. W sumie to po kilkudziesięciu godzinach z Wieśkiem, nie wyobrażam sobie grać na niższym poziomie niż ten najwyższy, bo w innym wypadku pewnie na tym etapie już by mi się odechciewało. Walka jest tak schematyczna i pozbawiona taktycznej głębi - z każdym walczy się dokładnie tak samo-, że tylko mocni przeciwnicy ją ratują. Mam nadzieję, że taki stan rzeczy utrzyma się do samego końca. To co mi się naprawdę podoba, to świetne misje poboczne, w sumie jedne z najlepszych z jakimi się zetknąłem w RPGach. Nie chodzi o samą mechanikę ich wykonywania (to wiadomo: przynieś, zanieś, zabij), ale o historie jakie im towarzyszą i to, że można je rozwiązać na kilka sposobów. Dużą rysą jest niestety jakość dubbingu w tych misjach i często przypominają mi się wtedy czasy polskich przygodówek z lat 90'. Ma to może swój urok, dodaje swojskości, ale te zachwyty nad jakością tego elementu są przesadzone. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Wczoraj sprawdzilem u znajomego wersje tej gry na PS4, sam gralem na PC ale usunalem bo nie jaraja mnie takie sredniaki. Pogralem troche i musze stwierdzic ze sa duze spadki fpsow i do tego te tekstury.. Pewnie tego nie naprawia. 4 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Ogarnia ktoś która to po naszemu bedzie Claywich village? Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 A mój problem, po patchu na PS4 u nikogo nie widzę eliksiru oczyszczenia (od resetowania statystyk)? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...? Kupowałem za tysiąc golda u jednego z kolesi w Novigradzie. Jak wróciłem później, to miał kolejny egzemplarz. Niestety nie pamiętam który to był sprzedawca. Mozna jakos wybierac ktory alkohol zostanie zuzyty do odnowienia eliksirow? Nope, wpierw schodzi Alkahest, a ponoć dopiero gdy zabraknie, to inne mocne wódki (nie miałem jednak okazji spróbować, bo mam tych butelek wpizdu) Pisałem o tym w bugach, ale może ktoś sprawdzić na Rynku w Novigradzie, czy Marcus T. jest w swojej księgarni po ostatnim patchu? Kiedyś był dla mnie za mocny w karty, wróciłem parę godzin później z mocniejszą talią, ale jego księgarnia jest pusta przez całą dobę. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Czuję, że zbliżam się coraz bardziej do końca tej wyśmienitej produkcji. 30 lvl, jeszcze mam kilka zleceń na potwory, 2 poszukiwania i potem już raczej same główne questy. Mam jeszcze questy z gwintem, ale nie umiem w to grać i nie będę tego robił. Jakby co to jestem po zabiciu generała Gonu i wiedźm. Teraz mam zrobić kilka rzeczy w karczmie Jaskra. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Mam jeszcze questy z gwintem, ale nie umiem w to grać i nie będę tego robił. Przecież to najlepszy dodatek do jakiejkolwiek gry fabularnej od czasów Triple Triad w FFVIII. Lepsza może być tylko WKPcianka Mausa. 3 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Doceniam starania redów, ale nie podoba mi się to. Wolałem kości. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) Haha w pewnej jaskini na skellige znalazłem Angry Joe'a i Jessiego Cox'a BA oni są nawet wymienieni w napisach końcowych, a dialog rozwala Edytowane 7 czerwca 2015 przez Starh Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Doceniam starania redów, ale nie podoba mi się to. Wolałem kości. W kościach tylko rzucałeś, tu trzeba myśleć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi