Gość Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Ja nie cierpię mini gierek, ale ta karcianka wciągnęła mnie jak diabli. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Obie gry mogły zostać. W kościanym łatwiej można było zarobić 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) Ja ta samo, takie pierdoły to nie dla mnie ale gwint mistrz Edytowane 7 czerwca 2015 przez _Be_ Cytuj
toronto 2 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 A mój problem, po patchu na PS4 u nikogo nie widzę eliksiru oczyszczenia (od resetowania statystyk)? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...? Znacznik Most Św. Grzegorza --> Tablica ogłoszeniowa --> Kupiec Nie daleko mostu świętego Grzegorza, za tablicą ogłoszeniową jest lokal kupca. On sprzedaje ten eliksir. 1 Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Pisałem o tym w bugach, ale może ktoś sprawdzić na Rynku w Novigradzie, czy Marcus T. jest w swojej księgarni po ostatnim patchu? Kiedyś był dla mnie za mocny w karty, wróciłem parę godzin później z mocniejszą talią, ale jego księgarnia jest pusta przez całą dobę. Nie ma go, mam dokładnie taką samą sytuację i też nie mogę się odegać. Pocieszenie jest takie, że on nie daje żadnej unikalnej karty, to zwykły gracz od któego można wygrać losową kartę. Ogólnie graczy jest więcej niż kart, więc pominęcie jednego nie powoduje niemożliwości skompletowania wszystkich kart. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Kart które można pominąć jest 11, mam listę jak ktoś chce Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Do trofeum jak się nie mylę nie trzeba wszystkich (199) a wystarczy bodajże 121. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) Lista kart które można pominąć, daje jednak w spoiler, bo pojawiają się imiona postaci Dandelion Location: Secondary Quest Territory: Nocigrad (Gustfields) Quest Related: Secondary Quest: A Matter of Life and Death (Act I, Novigrad) Trader or Character, Specific Location: Winning a bout during the masquerade ball, Vegelbud Estate Zoltan ChivayLocation: Win from a Merchant of Crafter Territory: White Orchard Quest Related: N/A Trader or Character, Specific Location: Scholar, White Orchard Tavern, White Orchard John NatalisLocation: Secondary Quest Territory: Novigrad Quest Related: Secondary Quest: A Dangerous Game (Act I, Novigrad) Trader or Character, Specific Location: From Ravvy, Golden Sturgeon Tavern Fringilla VigoLocation: Secondary Quest Territory: Novigrad Quest Related: Secondary Quest: A Dangerous Game (Act I, Novigrad) Trader or Character, Specific Location: From Casesar Bilzen’s house, during the quest Isengrim FaoiltiarnaLocation: Secondary Quest Territory: Novigrad Quest Related: Secondary Quest: A Dangerous Game (Act I, Novigrad) Trader or Character, Specific Location: From Zed’s house, during the quest MilvaLocation: Secondary Quest Territory: Novigrad (Gustfields) Quest Related: Secondary Quest: A Matter of Life and Death (Act I, Novigrad) Trader or Character, Specific Location: Winning the tournament during the masquerade ball, Vegelbud Estate Vampire: BruxaLocation: Secondary Quest Territory: Novigrad (Gustfields) Quest Related: Secondary Quest: A Matter of Life and Death (Act I, Novigrad) Trader or Character, Specific Location: Winning a bout during the masquerade ball, Vegelbud Estate The Steel-ForgedLocation: Secondary Quest Territory: Novigrad Quest Related: Secondary Quest: High Stakes Trader or Character, Specific Location: During quest, Passiflora The RelentlessLocation: Secondary Quest Territory: Novigrad Quest Related: Secondary Quest: High Stakes Trader or Character, Specific Location: During quest, Passiflora Queen of Dol BlathannaLocation: Secondary Quest Territory: Novigrad Quest Related: Secondary Quest: High Stakes Trader or Character, Specific Location: During quest, Passiflora Destoryer of WorldsLocation: Secondary Quest Territory: Novigrad Quest Related: Secondary Quest: High Stakes Trader or Character, Specific Location: During quest, Passiflora Edytowane 7 czerwca 2015 przez Shen 1 Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Pomijalne są też: - Triss (Lambert, pod koniec gry znika i nie ma go nigdzie chociaż powinien być) - Talar (karczmarz w Ajrnborn czy jakoś tak, karta jest do kupienia razem z kilkoma innymi, po wykonaniu pewnego questa pobocznego ten npc się buguje i nie można z nim zagadać. Polecam wykupić od razu bo to jedna z lepszych kart). No i część kart z questów Gwint: Starzy znajomi i Gwint: W wielkim mieście. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Tylko karty mi właściwie zostały do platyny, ale wiedziałem że zrobię drugie przejście już na easy, z innymi wyborami i grą w gwinta. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) aż się prosi o tryb photo mode poniżej, własna robota Edytowane 7 czerwca 2015 przez Bushisan 4 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Mi ten gwint tez coś nie idzie. Grałem w to kilka razy i prawie zawsze ostre wciry zwłaszcza z kolesiami mającymi żółty dialog o karty. Karty kupowałem zawsze u kupców ale maja chyba same słabe. Zabiorę sie może za to jak zrobię wszystkie inne poboczne. Obecnie 30lvl tez końcówka fabuły ale sporo jeszcze zleceń a o zapytajnikach nie wspomnę ;d Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Jak sie ma Pozoge, Szpiegow, Manekin, tego smoka co ubija piechotę, pare kart bohaterów to walki są niestraszne. Wlasnie skonczylem miniturniej na balu maskowym bez trudu. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Skąd wziąć manekina i tego smoka? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) aż się prosi o tryb photo mode poniżej, własna robota za "prowadzenie" geralta w rozpuszczonych wlosach powinno sie dostawać korekcyjny wpier.dol. tylko kucyk. Nie wspominam juz o uzywaniu jakiejs chu.jowej zbroi zamiast wiedzminskiego setu, Edytowane 7 czerwca 2015 przez Andżej 1 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Skąd wziąć manekina i tego smoka? http://www.primagames.com/games/witcher-3/tips/where-find-every-gwent-card-witcher-3-wild-hunt Manekin - szukaj w tabelce karty Decoy, można ją kupić od handlarzy Smok - Villentretenmerth, z tego co widzę, wpada randomowo jako nagroda za wygraną Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Ja rozpuszczone, ku.rwa kucem nie będe grał xd, chciałem ten z wygolonymi bokami, ale nigdzie nie ma :< Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Ja w Novigradzie znalazłem fryzjera naje.banego w trzy doopy - obojętnie jaki fryz sobie zażyczysz, zawsze dostaniesz coś innego, niż byś chciał Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Ja albo gram z wlosami spietymi w kucyk z wygolonymi bokami z trailerow albo klasycznie spiete wlosy "na Beckhama" Mam pytanie odnosnie 2och questow pobocznych w Novigradzie a kieruje je do osob ktore juz doplynely na Skellige. Zadanie Po nitce do kłębka (lvl 11) i Czarna perła (lvl 13). Mam jeszcze dużo roboty w Novigradzie, kilka punktow brakuje do 16 poziomu i zaraz mi te zadania wyszarzeją, a nie chce jeszcze płynąć do Skellige. Kiedy wy zrobiliście te zadania? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 W książkach Geralt nosił opaskę. To już dzisiaj by nie wyglądało dobrze Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) Odnośnie fryzurki to z tego co pamietam to w książce Geralt chodził tylko w rozpuszczonych i nie ma co najeżdżać kolegów chociaż uważam ze w grze nasz wiedźmin z tymi włosami wyglada nieco jak z reklamy roleala czy jak to sie zwie ;p ja chodzę z wygolonymi bokami i pasuje najlepiej wg mnie. A co do pancerza dzis założyłem wyśmienity pancerz gryfa i mistrzowskie miecze tej frakcji. Pozostał jeden lvl do możliwości wskoczenia w mistrzowski set. Ale szczerze mówiąc wizualnie oczekiwałem czegoś ciekawszego. Jednak pierwsza zbroja z początku gry najlepiej wyglądała. Choć zobaczę jak wyglada mistrzowska gryfa, acz widziałem u kumpli wymaxowany set kota i niedźwiedzia i d.upy nie urywa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 7 czerwca 2015 przez kacprzak1991 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi