kacprzak1991 196 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Może coś było ale szczerze nie pamietam dokładnie. Po skończeniu gry jest plan przeczytać ponownie sagę i następnie ponownie przejść grę wiec spokojnie wszystkie niuanse wyłapie na nowo ;d propo grania, kurde ta gra pokazuje ze czas naprawdę potrafi płynąc inaczej ;p człowiek odpala na chwile, mówi sobie dobra czas kończyć obowiązki wzywają (sesja...), pograłem ta godzinkę to starczy relaxu przed nauka a tu sie okazuje ze 3-4 h pękają ;o nie chce myślec co by ze mną było gdybym miał za dużo czasu wolnego ;p ogólnie gram tylko w weekendy a z 60-70h mam na bank Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Mam pytanie odnosnie 2och questow pobocznych w Novigradzie a kieruje je do osob ktore juz doplynely na Skellige. Zadanie Po nitce do kłębka (lvl 11) i Czarna perła (lvl 13). Mam jeszcze dużo roboty w Novigradzie, kilka punktow brakuje do 16 poziomu i zaraz mi te zadania wyszarzeją, a nie chce jeszcze płynąć do Skellige. Kiedy wy zrobiliście te zadania? Oba te questy zrobiłem w okolicy levelu 14, zanim jeszcze przystąpiłem w Novigradzie do misji fabularnych z Juniorem. Wykupiłem transport do Skellige, zrobiłem co miałem i wróciłem do Novigradu za pomocą szybkiej podróży (paradoksalnie, to już nic nie kosztuje i Geralt zapewnie magicznie teleportuje się przez morze dzięki drogowskazom ;F). Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Wczoraj a raczej dzisiaj skończyłem grę. Tyle lat na karku a dawno nie byłem niczym tak zjarany. Myślałem że już w tej kwestii też mnie nic nie zaskoczy. Powiem bez ogródek - jest to jedna z najlepszych gier jakie w życiu grałem. Ending zapodał dawkę miksu emocji - zakończenie które miałem było bardzo zaskakujące ale i satysfakcjonujące Mógłbym w tym miejscu napisać ścianę tekstu której i tak nikt by nie przeczytał więc krótko i na temat - do gry wracam natychmiast, sprawdzam angielski dubbing i odkrywam całą resztę znaków zapytania która została. Plus mam jeszcze jedno przejście na znalezienie wszystkich kart w gwincie - ale to wiem jedno - będzie prawdziwa przyjemność nawet pomimo nabitych około 140h. Małą rysą było tylko niedo(pipi)anie techniczne gry na PS4. Bagna jeszcze przeżyłem ale 15 klatek w budynku w misji z Triss i łowcami czarownic w połączeniu z najwyższym poziomem trudności było ostrym przegięciem. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Pewnie już było, ale zapytam proszac o odpowiedz. Komu najlepiej sprzedać trofea potworow?Chodzi o sprzedawcow, którzy daja najlepsza cene za nie. Mam ich już od cholery i niektóre się powtarzają, a tylko zawadzają w ekwipunku... Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Alchemik przy bramie oxenfurckiej (Novigrad, chatka trochę poza miastem) Cytuj
milekp 78 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Alchemik przy bramie oxenfurckiej (Novigrad, chatka trochę poza miastem) to nie chatka, to jest chyba kapliczka (jak nie siakieś krematorium) na cmentarzu Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Prawie 15 lvl a ja ciągle mam podstawową Jaskółkę. Pamięta ktoś gdzie można dorwać recepturę na ulepszoną? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Ja kupiłem u alchemika w drodze z oxenfurtu do novigradu, ponoć po 10lv większość alchemików ma recepturę na ulepszoną. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Prawie 15 lvl a ja ciągle mam podstawową Jaskółkę. Pamięta ktoś gdzie można dorwać recepturę na ulepszoną? Novigrad zielarz, nie przy rynku ale bliżej szałwi i rozmarynu http://witcher3map.com/v/#6/69.515/-28.795 na mapce sobie spójrz Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Alchemik przy bramie oxenfurckiej (Novigrad, chatka trochę poza miastem) to nie chatka, to jest chyba kapliczka (jak nie siakieś krematorium) na cmentarzu ten gość ma świetne ceny ale ma strasznie mało kasy tak naprawde sprzeda mu sie 1-2 przedmioty i już koniec z kasą podobno co 5 dni odnawia mu sie kasa - musiał bym przemedytować chyba ze 2 miesiące do przodu żeby sprzedać wszystko. więc w sumie sprzedaje u innych zwykle - staram sie broń u kowali a zbroje u płatnerzy -wtedy ceny są też niezłe. mam 20 lvl i kasy ok 13000 wiec nie narzekam Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Mam pytanie odnosnie 2och questow pobocznych w Novigradzie a kieruje je do osob ktore juz doplynely na Skellige. Zadanie Po nitce do kłębka (lvl 11) i Czarna perła (lvl 13). Mam jeszcze dużo roboty w Novigradzie, kilka punktow brakuje do 16 poziomu i zaraz mi te zadania wyszarzeją, a nie chce jeszcze płynąć do Skellige. Kiedy wy zrobiliście te zadania? Oba te questy zrobiłem w okolicy levelu 14, zanim jeszcze przystąpiłem w Novigradzie do misji fabularnych z Juniorem. Wykupiłem transport do Skellige, zrobiłem co miałem i wróciłem do Novigradu za pomocą szybkiej podróży (paradoksalnie, to już nic nie kosztuje i Geralt zapewnie magicznie teleportuje się przez morze dzięki drogowskazom ;F). I płynąc na Skellige nie blokuje sobie postępem fabuły żadnych zadań pobocznych? Będę mógł normalnie wrócić do Novigradu i załatwić tam resztę? Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Mam pytanie odnosnie 2och questow pobocznych w Novigradzie a kieruje je do osob ktore juz doplynely na Skellige. Zadanie Po nitce do kłębka (lvl 11) i Czarna perła (lvl 13). Mam jeszcze dużo roboty w Novigradzie, kilka punktow brakuje do 16 poziomu i zaraz mi te zadania wyszarzeją, a nie chce jeszcze płynąć do Skellige. Kiedy wy zrobiliście te zadania? Oba te questy zrobiłem w okolicy levelu 14, zanim jeszcze przystąpiłem w Novigradzie do misji fabularnych z Juniorem. Wykupiłem transport do Skellige, zrobiłem co miałem i wróciłem do Novigradu za pomocą szybkiej podróży (paradoksalnie, to już nic nie kosztuje i Geralt zapewnie magicznie teleportuje się przez morze dzięki drogowskazom ;F). I płynąc na Skellige nie blokuje sobie postępem fabuły żadnych zadań pobocznych? Będę mógł normalnie wrócić do Novigradu i załatwić tam resztę? Nic sobie nie zablokujesz. Zrobisz tego questa i spokojnie wrócisz do Novigradu bądź Velen za pomocą szybkiej podróży. 1 Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Do ludzi którzy zrobili najlepiej przeszli całą grę, nie chce aby inni czytali spoilery Jako że chcę wbić platynę w tej grze za pierwszym podejściem musiałem sobie zrobić jeden duży spoiler którym jest to że musimy zabić Radovid i tutaj mam pytanie, skończyły mi się w Novigradzie już prawie wszystkie misje, zostały tylko jakieś Wiedźmińskie i na 20+ lvle, jednak nie mam opcji aby kontynuować Questa z Radovidem, ani żeby wysłać Zoltana, Roche'a i Ves do Kaer Morhen aby zdobyć Full Crew, i tutaj mam pytanie czy jakaś kontynuacja z tymi postaciami będzie po Skellige czy coś pominąłem i nie uda mi się zdobyć tych trofeów, proszę o odpowiedzi z jak najmniejszą ilością spoilerów. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Tak bedzie ten watek ciagniety dalej pozniej Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Tak bedzie ten watek ciagniety dalej pozniej Dzięki bardzo Drugi raz nie mogę zaplusować bo mi jakiś admin odpowiada Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Mam prawie 100h, 23 lvl, mysle sobie: dobra, to dzisiaj pozbieram rynsztunki i bedzie juz z glowy jak bedzie sie mozna dozbroic, latam po Novigradzie i zbieram wszystko, plyne na Skeelige dobija 3 godzina bez polotu lazenia za sprzetem (nie wliczam dlugiej batalii z latajaca poczwara) i do lba wpada mysl: co to k...? czyzby pierwsze objawy znuzenia? Po 100h, no calkiem niezle. No ale wpadam do jednego domku po drodze do kolejnego miejsca szukania reszty eq i co? Za(pipi)isty quest na ok godzine grania i zas zero znuzenia Nienawidze CDP, ze wydali Wieslawa w lato (prawie) Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Mam misję Panie Lasu i 8 poziom postaci. Poszedłem do drzewa i spotkałem wilkołaka. Walczę z nim i walczę, ale śmieć regenruje sobie całe życie w sekundę jak na chwilę odskoczę. Jestem jeszcze za cieńki, żeby z nim walczyć, czy o co biega? Niby poziom misji do 8 i przeciwnik wydaje się na moje siły, ale on sie szybciej regenruje, niz go mogę zarypać Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grabek 2 780 Opublikowano 8 czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 czerwca 2015 )) 10 Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 (edytowane) @Q-Jot - używaj znaku igni, wtedy z tego co pamiętam będziesz mógł zablokować jego leczenie się, a w najgorszym wypadku umożliwisz sobie atak na wilkołaka - przy użyciu znaków jest to bardzo łatwy przeciwnik. Edytowane 8 czerwca 2015 przez KamileQ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 był kiedyś taki kawał - wiesz co, byłem w lesie - i jak, ładnie? - nie wiem, drzewa wszystko zasłaniały i to mi sie podoba w wiedźminie - są tu prawdziwe gęste lasy które zasłaniają widok, dużo drzew, gęstwina, w dodatku wszystko ładnie sie rusza na wietrze nie to co skyrim gdzie lasy miały po 3 drzewa na krzyż, w dodaku łyse i bez polotu Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 I to takie swojskie lasy, brzozy, iglaki i grzyby, nie trzeba wychodzic z domu Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Pamiętacie motyw z jakiegoś trailera, scenka Geralt + ktoś tam otwierają grobowiec, tam budzi się wampir pyta o rok i każe w'ypierdalać? Trafiło to do gry czy jednak nie, bo już jestem po bitwie w Kaer Morhen wszystkie subquesty porobione, zostało tylko trochę znaków zapytania na Skellige, a tej akcji nie widziałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi