Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tak na spokojnie oceniam, że ze100h jeszcze przede mną, a już mam na liczniku ok 150h. Prawdopodobnie umrę ze starości zanim skończę.

Opublikowano

Prawdopodobnie Bluber zhackował twoją plejkę.

A tak serio, to może nowy patch ci pomoże. Próbowałeś wczytać jakiś wcześniejszy zapis gry?

Opublikowano

Panie i Panowie, bardzo ważne i istotne pytanie.

Czytałem sagę, nie grałem w gry. Odbiłem się od 1 i 2 części. Ale 3 nieźle się zapowiada.

Czy można grać bez znajomości poprzednich części? 

Opublikowano

Jak najbardziej. 1 i 2 to takie trochę spin offy od książek, natomiast trójka to kolejna książka. Znacznie lepiej grać bez skończonych poprzednich gier niż bez przeczytanych książek.

Gość suteq
Opublikowano

Tak. Wedlug mnie saga jest bardziej wskazana do znajomosci niz poprzednie czesci.

Mnostwo jest powiazan wlasnie z saga.

Opublikowano

ja pewnie po około 130h zraszowałem wątek główny a zostały mi jeszcze poboczne questy, zlecenia, praktycznie wszystkie znaki "?" na skellige i trochę w novigradzie. gra jest potężna, teraz trochę odpocznę i na bank wrócę.

Opublikowano

Jak najbardziej. 1 i 2 to takie trochę spin offy od książek, natomiast trójka to kolejna książka. Znacznie lepiej grać bez skończonych poprzednich gier niż bez przeczytanych książek.

Dzięki wielkie - jutro się zabieram ;-) Poszukałem trochę - podobno CDP wydał jakieś streszczenia dla osób które nie grały w poprzednie części, myślę ze to rozwiąże sprawę ;-) 

Opublikowano

Tak. Wedlug mnie saga jest bardziej wskazana do znajomosci niz poprzednie czesci.

Mnostwo jest powiazan wlasnie z saga.

No tak, jasne, że są nawiązania ale trójka to kontynuacja rozpoczętej historii przez Redów i znajomość poprzednich części jest jak najbardziej wskazana, tym bardziej dwójki. Szczerze to nie wyobrażam sobie nie znać poprzednich wydarzeń, a przynajmniej konieczne jest zobaczenie filmów np. Eurogamera co działo się wcześniej.

Gość suteq
Opublikowano

Szczerze to oprocz jednej rozmowy i tla fabularnego nic nie pamietam z wydarzen z poprzednich czesci kontynuowanych w 3.

Za to z sagi mnostwo rzeczy.

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Tak z ciekawości zapytam, jeżeli w wątku głównym jestem po

zabiciu skur,wiela juniora

to zrobiłem już więcej czy mnie niż połowę wątku głównego?

A co ten Novigrad zakręcony to ch,uj. Jakbym po Łodzi chodził.

Edytowane przez ragus
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

O Skellige nawet nie myśle bo podostawałem teraz tyle w Novigradzie tyle dużych misji pobocznych że ojej.

Edytowane przez ragus