Opublikowano 17 lipca 20159 l Panowie gdzie dorwe Krabopajaki? Bo juz drugi raz nie moge ich nigdzie znalezc a potrzebuje jad z nich do ulepszonego puszczyka :<
Opublikowano 17 lipca 20159 l Jak dobrze pamietam to obok novigradu jest taka duza zatoka i tam niedaleko brzegu lazi kilka.
Opublikowano 17 lipca 20159 l Krabopająki są na Skelige. W lesie na południowy wschód od siedziby druidów.
Opublikowano 17 lipca 20159 l Panowie gdzie dorwe Krabopajaki? Bo juz drugi raz nie moge ich nigdzie znalezc a potrzebuje jad z nich do ulepszonego puszczyka :< Też nie mogłem znaleźć tego jadu, nawet jak spotkałem jakieś przypadkowe krabopająki to z nich nie wypadł. Jad pozyskałem w końcu podczas jednego ze zleceń na Skellige, właśnie na krabopająka, ale niestety nie pamiętam jak się nazywało.
Opublikowano 17 lipca 20159 l zlecenie na Krabopająka jest w Velen, po prostu na Skellige farmij krabopająki albo spróbuj z osobnikiem nad pieczarą na północny wschód od Novigradu
Opublikowano 17 lipca 20159 l ok 250 kroków na południe od sierocinca na bagnach, przy wyjscu na suchy ląd, na pagórku respawnuje sie co krabopająk co godzine medytacji. mozna farmic mutageny itd.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Wiadomo ile już sprzedano Wieśków? Dwa tygodnie po premierze 4mln, to może do 6-7 dobili.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Skończyłem. Odczuwam pustkę. Nie zrobiłem wszystkich zadań by mieć co robić przy drugim przejściu, najpierw jednak przeczytam wszystkie książki. Drugie podejście będzie długie. Idę czytać.
Opublikowano 23 lipca 20159 l Powiedźcie mi proszę, czy jest możliwość kupienia całych setów armorów u sprzedawców czy raczej nastawić się na zbieranie ich w częściach?
Opublikowano 23 lipca 20159 l Jezeli chodzi ci o wiedzminskie sery kota, gryfa czy niedziedzia to musisz sam znalezc na to plany, a potem sam wykuc poszczegolna czesc. Co do innych to nawet nie wiem, zawsze chodzilem w tym co znalazlem po drodze, a potem wlasnie robilem sobie set wiedzminski w zaleznosci od mojego stylu gry. Edytowane 23 lipca 20159 l przez hav3n
Opublikowano 23 lipca 20159 l Powiedźcie mi proszę, czy jest możliwość kupienia całych setów armorów u sprzedawców czy raczej nastawić się na zbieranie ich w częściach?Większość znajdujesz i to nie w całości. Rynsztunek nilfgardzki i temerski możesz kupić.
Opublikowano 23 lipca 20159 l Proszę o link do tego GENIALNEGO utworu na skrzypcach, który leci w trakcie eksploracji, przynajmniej w Białym Sadzie.
Opublikowano 23 lipca 20159 l skelligijski teżFakt, zapomniałem o tym. Wiesz może gdzie go kupić? U płatnerza w Kaer Trolde.
Opublikowano 23 lipca 20159 l Akurat tego kawałka + jakiś 150 innych nie ma na płycie. https://www.youtube.com/watch?v=KGrmJJqmmtk No kur.wa co za mistrzostwo <3
Opublikowano 24 lipca 20159 l No fakt "kilka" fajnych kawałków niestety się nie wmieściło, m.in. ta spokojna, nastrojowa nuta, która leciodczas swobodnej eksploracji Skellige.
Opublikowano 24 lipca 20159 l chyba sie zapedzilem podczas drugiego przechodzenia gry - mam juz quest z czarownicą i dopiero 3 lvl, ladnie ciezko sie walczy
Opublikowano 24 lipca 20159 l E nie sorry - pomyliło mi się coś. Edytowane 24 lipca 20159 l przez Kyo
Opublikowano 24 lipca 20159 l chyba sie zapedzilem podczas drugiego przechodzenia gry - mam juz quest z czarownicą i dopiero 3 lvl, ladnie ciezko sie walczy Nie peniaj, ja tez pedze (a w zasadzie pedzilem bo juz ze 2tyg przerwy mam od konsoli) podczas drugiego przejscia. Wbilem 11 lvl bodajze dopiero, jestem w Novi a chcialbym juz na Skellige ruszyc ale moze byc za ciezko postaram sie dobic chociaz do 14-15.
Opublikowano 25 lipca 20159 l dla mnie to najlepiej robi W Novigradzie spędziłem tytle czasu że ta muzyka zdążyła mi niemal zbrzydnąć . Jak już jesteśmy przy ścieżce to mi w pamięć zaszedł ten utwór Jak pierwszy raz go usłyszałem to szukałem skąd dociera ten śpiew . A w grze ten kawałek jest jeszcze lepszy bo wokal jest fajnie wytłumiony i tytuł "Whispers of Oxenfurt" pasuje tutaj jak ulał. Ah...ten klimat.
Opublikowano 25 lipca 20159 l Male spoilery, ale dosc bekowe, szkoda ze nie wysmiali tylko kolejnych patchow ;P