Myriu 76 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Ciekawe jak będzie z new Game +, czy od nowa karty czy nie Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Karty i przedmioty fabularne od nowa. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Heh to do bani lekko mówiąc Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Trofea też znikają. Generalnie właśnie odpaliłem grę na ng+ i o ile faktycznie szkoda kolekcji kart, tak latanie Geraltem z 36 lvlem w mistrzowskim rynsztunku kota po białym sadzie jest Miejsca mocy ponownie dają punkty umiejętności, także warto drugi raz je odwiedzać. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Trofea w sensie łby potworów?? Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Znikają wszystkie schematy na rynsztunek ale nie znikają alchemiczne. Bez sensu bo mam wykute wszystkie rynsztunki w ekwipunku i ani jednego schematu. Poza tym doświadczenie leci znowu więc gra ukończona może być około 60-65lvl, co w połączeniu z miejscami mocy da nam praktycznie pełne drzewko talentów w 2 różnych dziedzinach, tylko co z tego jak nadal mamy tylko 12 slotów na umiejętności. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Gdybyś miał więcej slotów to byłbyś zbyt dużym madafakirem ale ze schematami rynsztunku głupio. w takim razie będę musiał ukończyć wszystkie części zanim zacznę id nowa Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Właśnie wypełniłem Filakterium i błąkam się po Kaer Morhen. Teraz przede mną jakaś uczta z Wiedźminami . Daleko jeszcze do końca? Czy po skończeniu gry będę mógł błąkać się po świecie i wypełniać misje poboczne, czy już teraz zawrócić do Novigradu i Skellige i wszystkie znaki zapytania poodkrywać? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 jeszcze troche grania jest - min. pare godzin (w zaleznosci czy bedziesz robil poboczna misje z Radowidem itp). Po ukonczonej grze nadal bedziesz mogl konczyc misje poboczne i zlecenia. 1 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Jeżeli nie ma randomowej, to najwyraźniej nie przekroczyl- zagraj z kimś z kim jeszcze nie grałeś-na pewno wpadnie. No chyba nie pozostaje mi nic innego niz z mapka podana przez Ciebie wszystkich sprawdzic jak leci, sprawdzilem z kilkoma i w kazdym pojedynku dostawalem tylko kase i jakies zasoby. Jeszcze moze byc jedna rzecz, pierwsza gre w gwinta ta "tutorialowa" wtopilem ale karty kupilem tam gdzie pojawily sie w jakims tam patchu. Mam nadzieje ze to jakiegos shitu w zliczaniu kart nie zrobilo. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Ostatni raz w Wieśka grałem dwa/trzy tyg. temu i czekam na nowy patch naprawiający tego wilkołaka, bo w tym momencie trofeum za wszystkie zlecenia jest niemożliwe do zdobycia. Poza tym zostało mi kilka trofeów do zrobienia w pierwszym przejściu. Grałem na normal specjalnie nie zbierając kart, więc za najwyższy poziom trudności i za wszystkie karty mi teraz nie wpadnie, więc pytanie czy łatwiej będzie zaczynać od nowa czy NG+? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Na ng+ powinno być łatwiej, zwłaszcza jeżeli chcesz grać na najwyższym poziomie trudności. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Mówisz o wilkołaku ze zlecenia "Najgroźniejszy potwór na Skellige"? Ono jest z DLC, więc nie jest wymagane do pucharka. 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 (edytowane) No i ja też wbiłem w końcu calaka. Miałem zostawić headshoty ale cos mnie podkusiło i ostatni raz przed przejściem na NG+ zapolowałem na ludzi z kuszą....i osiągnięcie wpadło po drugim headshocie XDXXD NG+ też spoko zrobili, legendarny wiedźmiński rynztunek ma piękne staty tylko jak zwykle zwaliło skalowanie lvl do misji,wbijając do gry na 42 lvl normalną ilość xp dostane pewnie gdzieś pod koniec fabuły w Vellen. Btw Miecz Harpia na 67lvl się przeskalował matko boska ile farmienia xp Edytowane 18 sierpnia 2015 przez kudlaty88 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 (edytowane) Jeżeli nie ma randomowej, to najwyraźniej nie przekroczyl- zagraj z kimś z kim jeszcze nie grałeś-na pewno wpadnie. No chyba nie pozostaje mi nic innego niz z mapka podana przez Ciebie wszystkich sprawdzic jak leci, sprawdzilem z kilkoma i w kazdym pojedynku dostawalem tylko kase i jakies zasoby. Jeszcze moze byc jedna rzecz, pierwsza gre w gwinta ta "tutorialowa" wtopilem ale karty kupilem tam gdzie pojawily sie w jakims tam patchu. Mam nadzieje ze to jakiegos shitu w zliczaniu kart nie zrobilo. Ale rozumiem, ze grales z tymi, u ktorych gra w karty nie byla juz oznaczona szarym kolorem (nie grales z nimi wczesniej ?) Masz karte Zoltana ? Bo ta sie dostawalo z prologu. Edytowane 18 sierpnia 2015 przez easye Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 No wlasnie z szarymi grałem, żeby znaleźć kogoś z kim nie grałem muszę szukać po kolei. Zoltana mam Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Ostatni raz w Wieśka grałem dwa/trzy tyg. temu i czekam na nowy patch naprawiający tego wilkołaka, bo w tym momencie trofeum za wszystkie zlecenia jest niemożliwe do zdobycia. Poza tym zostało mi kilka trofeów do zrobienia w pierwszym przejściu. Grałem na normal specjalnie nie zbierając kart, więc za najwyższy poziom trudności i za wszystkie karty mi teraz nie wpadnie, więc pytanie czy łatwiej będzie zaczynać od nowa czy NG+? Jak niemożliwe, skoro mi z tym zbugowany questem to wpadło. Zlecenia z DLC nie zaliczają się do zleceń z podstawki i nie trzeba ich wykonać, żeby wpadł pucharek. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 No wlasnie z szarymi grałem, żeby znaleźć kogoś z kim nie grałem muszę szukać po kolei. Zoltana mam Szkoda czasu, od nich już na pewno karty nie dostaniesz. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Jak skończę grę i odpalę N+ na najwyższym poziomie trudności to wpadnie acziw? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Gość Soul Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 N+ możesz odpalić tylko na poziomie na którym skończyłeś grę. Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Bulshit. Mozesz odpalic n+ na dowolnym poziomie i z tego co pisali trophy/aczik wpada a czy wpadnie to sie okaze. Wczoraj dopiero zaczalem n+ Cytuj
Gość Soul Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Jak chciałem odpalić grę na wyższym poziomie to pojawiał się komunikat, że muszę skończyć grę na tym poziomie. Zaś bez problemu poszło na poziomie na którym wcześniej grę skończyłem, taka sytuacja był u mnie, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi