_daras_ 725 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Dzięki za info z tym wilkołakiem, tyle tych DLC że sie pogubiłem Cytuj
Gość Soul Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Poważnie mówię, taki komunikat wyświetliła mi konsola gdy pierwszy raz odpaliłem NG+, koniec końców poziom trudność i tak można w każdej chwili zmienić w opcjach gry. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 (edytowane) Jezeli od poczatku do konca nie bedziesz gral na najtrudniejszym to powinno trofeum nie wpasc. Tak samo z ng+ i przeskokiem z nizszego na wyzszy poziom. Ja od poczatku gralem na najwyzszym trofeum wpadlo i po krzyku Edytowane 20 sierpnia 2015 przez zettastrongerleo Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Przy włączaniu ng+ bez problemu mogłem wybrać najwyższy poziom i zdziwię się, jeżeli po przejściu nie dostanę achiva. Pierwszy raz przechodziłem na 3/4 lub 2/4. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 (edytowane) Niektórym nie chce wczytać się tak jak Soulowi ale ponoć jest na to sposób Hum a koledze wyżej chodziło chyba, że przy przełączeniu na Najwyższy na NG+ po odpaleniu na niższym nie wpadnie achiv i wtedy by się zgadzało Edytowane 20 sierpnia 2015 przez Myriu 1 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Slyszalem ze trzeba najpierw wczytac ostaniego save'a nastepnie zapisac i dopiero wtedy ng+ wlaczyc Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 (edytowane) Coś w ten deseń też słyszałem. Musi mieć zapis chyba już po aktualizacji NG+ i wtedy bez problemu odpala. Edytowane 20 sierpnia 2015 przez Myriu Cytuj
Gość Soul Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 (edytowane) No to ja miałem właśnie taką opcję i zrobiłem tak jak piszę zettastrongerleo i poszło. Także ten tego Hum. Edytowane 20 sierpnia 2015 przez Soul Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 No ja zrobiłem procedurę zapisania stanu gry z którego miałem zamiar kontynuować w ng+ intuicyjnie, bez wiedzy, że jest to zalecane/wymagane. Także ten Cytuj
Gość Soul Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Chodzi o to, że to nie była bajka Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Wszystkie DLC już wypuścili, czyli można się zapewne spodziewać jakiegoś większego info o dodatkach, np. dokładna data wydania jeszcze chyba nie była ogłaszana? Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Martwię się, że będzie w 2016 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Martwię się, że będzie w 2016 Już dawno potwierdzili, że w 2016 roku. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 jeden w tym roku, drugi w 2016 - tak mialo byc Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Jak macie za sobą piosenkę w karczmie to oglądajcie https://www.youtube.com/watch?t=155&v=eA9elfw2crA Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 (edytowane) Chyba jestem jedyną osobą na której ta piosenka nie zrobiła specjalnego wrażenia. Grę skończyłem i swoje zakończenie opisałem w odpowiednim temacie. Bawiłem się świetnie, dla fanów Wiedźmaka wiadomy must-have, ale osoby nie ogarnięte w temacie powinny się też dobrze bawić. W tej grze nie idzie się zanudzić, masa questów pobocznych, a nawet samo eksplorowanie daje mase radochy przez wszędobylskie znaki zapytania czy jakieś randomowe akcje. Znakomita oprawa dźwiękowa. Muzyka to małe mistrzostwo świata ( motyw Białego Sadu czy Skellige ) , to samo jeśli chodzi o dialogi. Większość tekstów jest tak swojskich i za(pipi)istych, że momentami płakałem ze śmiechu. Nawet głupie splunięcia czy rzygania żołnierzy sprawiały, że miałem banana na ryju. Designersko też jest bardzo swojsko, wygląda takich wsi czy ich mieszkańców jest słowiański aż do bólu. Nie ma bata, każdy Polak powinien poczuć się jak u siebie. Minusami są oczywiście bugi czy też w niektórych momentach ten przeklęty framerate, ale gra daje tyle funu, że można szybko przymknać na to oko. Żałuje, też że nie ma jakiegoś skalowania levelu w przypadku questów. Novigrad i Velen tak wyczyściłem, że gdy już dotarłem na Skellige z wysokim levelem, nie miałem większej motywacji do robienia tych questów, które sugerowany poziom miały na szaro. No ale to też po części moja wina, że źle rozgrywkę rozłożyłem. Mogłem znacznie wcześniej odwiedzić Skellige. Dobrze, że jest NG+, będzie mozna naprawić ten błąd. Ogólnie Redzi rozyebaliście system. Daje mocarną 9 i oprócz MGSa 5 raczej nic nie ma szans pobić tej gry w tym roku. @Hum: Edytowane 21 sierpnia 2015 przez MYSZa7 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 (edytowane) Chyba jestem jedyną osobą na której ta piosenka nie zrobiła specjalnego wrażenia. Uwierz mi, nie jesteś sam. Edytowane 21 sierpnia 2015 przez Hum 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Może to przez to dziwne metrum albo przerwy między wersami? Przecież to jest jakieś nieporozumienie 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Sama piosenka jest taka sobie, a już te przerwy między wersami to bez kitu jakieś nieporozumienie. Słuchać się tego nie dało. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 No sztywne to było:) W trakcie tej sceny tęskniłem do szlachtowania bandytów. W trakcie ng+ zmieniłem nieco Build, tj. posłuchałem się rad jednego z forumowiczów, który tutaj pisał o połączeniu silnych ataków i alchemii. Póki co latam jeszcze w mistrzowskim kocie, ale już teraz widzę, że jest to o wiele lepsze połączenie niż szermierka i znaki. Przy okazji wbijam zaległe achivy, zupełnie inna decyzję fabularne, także te z dwójki wybrałem całkowicie odmienne... Dwumiesięczna przerwa dobrze mi zrobiła. Matko jaka ta gra zayebista Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 O dzięki za info. Nie wiedziałem, że NG+ jest już dostępne Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 No sztywne to było:) W trakcie tej sceny tęskniłem do szlachtowania bandytów. W trakcie ng+ zmieniłem nieco Build, tj. posłuchałem się rad jednego z forumowiczów, który tutaj pisał o połączeniu silnych ataków i alchemii. Póki co latam jeszcze w mistrzowskim kocie, ale już teraz widzę, że jest to o wiele lepsze połączenie niż szermierka i znaki. Przy okazji wbijam zaległe achivy, zupełnie inna decyzję fabularne, także te z dwójki wybrałem całkowicie odmienne... Dwumiesięczna przerwa dobrze mi zrobiła. Matko jaka ta gra zayebista Ja właśnie posłuchałem naszego forumkowego eksperta od Wiedźmina, Andżeja. Alchemia to jest po prostu mega-przydatna rzecz. Najlepiej korzystać i z eliksirów, i mieczy i znaków. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Czyli ze wszystkiego xD Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Nie, nie wspomniał o petardach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi