Opublikowano 21 sierpnia 20159 l na ng plus petardy są niestety bezuzyteczne. nie ma mozliwosci ich ulepszenia, a wysmienity kartacz bandycie na 43 lewelu nie robi doslownie nic. co do znaków, uzywam tylko quen, czasami axii jak mi sie nie chce babrać z tarczownikiem. ale podstawki, bez skilli w slotach.jedyne, co wymienilem w ng plus jesli chodzi o skile to zatrute ostrze na piorunujące uderzenie, odbierając sobie mozliwosc zatrucia (na ng plus mizernie to wchodzi) na rzecz zwiększenia obrazen o 25 procent. i tak na 51 levelu krytyk z olejami i gromem przekracza 10 tys dmg no i te legendarne rynsztunki niedzwiedzia Edytowane 21 sierpnia 20159 l przez Andżej
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l No tak. Dla przykładu, wczoraj wziąłem się bary ze zleceniem we wsi Stegna, gdzie grasowały ghule na 22. poziomie (ja mam aktualnie 10). Korzystając umiejętnie ze wszystkiego udało mi się ubić praktycznie z minimalną sratą życia. Ghule na wyższym poziomie doświadczenia często się leczą ale tylko raz w trakcie walki. Ubiłem je i jeszcze został mi wampir w podziemnym tunelu. Do niego wrócę jak zdobędę 15. poziom i oczywiście olej na wampiry.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Ale Księżycowy Pył, Oślepiajaca lub Smoczy sen już raczej bardziej się przydaje mimo wszystko Bo petard jako takich nie używam za wiele nawet w pierwszym przejściu
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l i tak na 51 levelu krytyk z olejami i gromem przekracza 10 tys dmg Czasami zamiast gromu warto też pobawić się z zamiecią, pięknie wtedy wygląda i wchodzi młynek.A i te mocne uderzenie łatwiej posadzić.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l no księżycowy pył wiadomo, południce i północnice mial ktos taki problem z questem pijak z oxenfurtu, ze po naiebaniu sie i wyjscu z baru geralt mowi "cholera, zorientowal sie" i mamy zadanie zakonczone niepowodzeniem? przechodze gre 4 raz i nigdy tak nie mialem, a robie dokladnie to samo i nie potrafie tego zadania wykonac nie moge uzywac zamieci bo mam ja wyśmienitą, i naklada ona wtedy bonusowy efekt, ktory kloci sie z moim polaczeniem odwarów archegryfa i echidny - unlimited stamina Edytowane 21 sierpnia 20159 l przez Andżej
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Da się jakoś upgrejdować konia? Jak kupi się jakieś lepsze siodło czy umieści odpowiednio rzadkie trofeum z potwora?
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l @Andrzej Legendarne rynsztunki? Myślałem, że mistrzowskie są najwyższe... Da się jakoś upgrejdować konia? Jak kupi się jakieś lepsze siodło czy umieści odpowiednio rzadkie trofeum z potwora?Lepsze siodła i klapy, inaczej nie poprawisz 'statystyk' konia.Trofea działają na Geralta. Edytowane 21 sierpnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Legendarne rynsztunki? Myślałem, że mistrzowskie są najwyższe... w ng plus wchodzą legendarne. i masz tak: legendarny np niedzwiedzia ulepszony legendarny wysmienity legendarny mistrzowki legendarny mistrzowski legendarny niedzwiedzia np wymaga 64 lvlu zeby go zalozyc odnosnie zamieci - sprawdzilem ją teraz i nie podoba mi sie lubie szybko zabijac, bez zbednych opoznien i ceregieli. zresztą ten efekt jest minimalny i dodatkowo mikstura krotko trwa bo u mnie niecala minute Edytowane 21 sierpnia 20159 l przez Andżej
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l A mapy do schematów legendarnych rynsztunków? To są te same miejsca co z wersjach podstawowych, czy nowe? No i rozumiem, że inne cechy też mają swoje legendarne odpowiedniki?
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Legendarne rynsztunki? Myślałem, że mistrzowskie są najwyższe...w ng plus wchodzą legendarne. i masz tak:legendarny np niedzwiedzia ulepszony legendarny wysmienity legendarny mistrzowki legendarny A ten podstawowy(legendarny), robiony przed ulepszonym legendarnym. Do wykonania pierwszego potrzeba mistrzowskiego z pierwszego podejścia, czy można od razu zacząć z legendarnymi, jeżeli ktoś ominął zabawę z rynsztunkami przed ng+? Osobiście zbierałem tylko kota, resztę olewając, mam teraz chęć zabrać się za niedźwiedzia. Edytowane 21 sierpnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l nie trzeba miec poprzednich z pierwszego przejscia, te legendarne to całkiem nowy set Edytowane 21 sierpnia 20159 l przez Andżej
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Chyba jestem jedyną osobą na której ta piosenka nie zrobiła specjalnego wrażenia. Uwierz mi, nie jesteś sam. wieje wiochą i trąci kiczem w pierwszej chwili myślałem że to jakieś jaja
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Właśnie jestem w trakcie przechodzenia misji DLC "Najgroźniejszy potwór na Skellige" i mam buga Tłuke wilkołaka i on pod koniec się zacina jak mu cała jucha ujdzie i pasek życia nie znika. Spróbuję drugą opcję czyli walka z całą trójką, może to przejdzie Edit : nie pomogło, chędożony wilkołak https://youtu.be/mZPBcf11sPw Edytowane 22 sierpnia 20159 l przez Myriu
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l znany bug, powinni naprawic w nowym patchu. na pocieszenie dodam ze ten bubel jest integralną czescia 1.08 i kazdy z nas konsolowcow go ma Edytowane 22 sierpnia 20159 l przez Andżej
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Jestem w tym samym momencie i mam to samo. Mam wrażenie że zamiast poprawy z każdym kolejnym patchem przybywa bugów i jest ich coraz wiecej
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Mi z kolei po skończeniu gry cały czas wisi zadanie "Wierny przyjaciel" w Białym Sadzie. Nie mogę go uruchomić ani nic, wczoraj odpaliłem grę pierwszy raz od dłuższego czasu (tzn. patchach) i dalej to samo.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Bushisan Może poświęcasz nad rozwodem nad błędami zbyt dużo czasu ?? Osobiście bardziej mnie bawią niektóre rzeczy niż denerwują. Jeśli nie wpływają znacząco na rozwój fabuły to gram dalej P. S To w rynsztunku kota tak się tańczy z mieczem czy to zasługa czego innego ?? Edytowane 22 sierpnia 20159 l przez Myriu
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Eliksir Kot czasem się przydaje? Bo już go wyważyłem ale jeszcze ani razu nie używałem xDDD
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Zależy jak sobie ustawi głębie po odpaleniu pierwszy raz gry ja używałem np. W misji "Zaginieni Górnicy " i dość często w jaskiniach
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Czyli lepiej mieć niż nie mieć. Co daje odwar z gryfa i gdzie można znaleźć jakąś recepturę na olej przeciw wampirom?