Andżej 2 268 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 (edytowane) na ng plus petardy są niestety bezuzyteczne. nie ma mozliwosci ich ulepszenia, a wysmienity kartacz bandycie na 43 lewelu nie robi doslownie nic. co do znaków, uzywam tylko quen, czasami axii jak mi sie nie chce babrać z tarczownikiem. ale podstawki, bez skilli w slotach.jedyne, co wymienilem w ng plus jesli chodzi o skile to zatrute ostrze na piorunujące uderzenie, odbierając sobie mozliwosc zatrucia (na ng plus mizernie to wchodzi) na rzecz zwiększenia obrazen o 25 procent. i tak na 51 levelu krytyk z olejami i gromem przekracza 10 tys dmg no i te legendarne rynsztunki niedzwiedzia Edytowane 21 sierpnia 2015 przez Andżej Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 No tak. Dla przykładu, wczoraj wziąłem się bary ze zleceniem we wsi Stegna, gdzie grasowały ghule na 22. poziomie (ja mam aktualnie 10). Korzystając umiejętnie ze wszystkiego udało mi się ubić praktycznie z minimalną sratą życia. Ghule na wyższym poziomie doświadczenia często się leczą ale tylko raz w trakcie walki. Ubiłem je i jeszcze został mi wampir w podziemnym tunelu. Do niego wrócę jak zdobędę 15. poziom i oczywiście olej na wampiry. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Ale Księżycowy Pył, Oślepiajaca lub Smoczy sen już raczej bardziej się przydaje mimo wszystko Bo petard jako takich nie używam za wiele nawet w pierwszym przejściu Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Na razie mam tylko Somanum i jeszcze jedną z dziwną nazwą. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 i tak na 51 levelu krytyk z olejami i gromem przekracza 10 tys dmg Czasami zamiast gromu warto też pobawić się z zamiecią, pięknie wtedy wygląda i wchodzi młynek.A i te mocne uderzenie łatwiej posadzić. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 (edytowane) no księżycowy pył wiadomo, południce i północnice mial ktos taki problem z questem pijak z oxenfurtu, ze po naiebaniu sie i wyjscu z baru geralt mowi "cholera, zorientowal sie" i mamy zadanie zakonczone niepowodzeniem? przechodze gre 4 raz i nigdy tak nie mialem, a robie dokladnie to samo i nie potrafie tego zadania wykonac nie moge uzywac zamieci bo mam ja wyśmienitą, i naklada ona wtedy bonusowy efekt, ktory kloci sie z moim polaczeniem odwarów archegryfa i echidny - unlimited stamina Edytowane 21 sierpnia 2015 przez Andżej Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Heh może za słabo się nawaliłeś Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Da się jakoś upgrejdować konia? Jak kupi się jakieś lepsze siodło czy umieści odpowiednio rzadkie trofeum z potwora? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 (edytowane) @Andrzej Legendarne rynsztunki? Myślałem, że mistrzowskie są najwyższe... Da się jakoś upgrejdować konia? Jak kupi się jakieś lepsze siodło czy umieści odpowiednio rzadkie trofeum z potwora?Lepsze siodła i klapy, inaczej nie poprawisz 'statystyk' konia.Trofea działają na Geralta. Edytowane 21 sierpnia 2015 przez Hum Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 (edytowane) Legendarne rynsztunki? Myślałem, że mistrzowskie są najwyższe... w ng plus wchodzą legendarne. i masz tak: legendarny np niedzwiedzia ulepszony legendarny wysmienity legendarny mistrzowki legendarny mistrzowski legendarny niedzwiedzia np wymaga 64 lvlu zeby go zalozyc odnosnie zamieci - sprawdzilem ją teraz i nie podoba mi sie lubie szybko zabijac, bez zbednych opoznien i ceregieli. zresztą ten efekt jest minimalny i dodatkowo mikstura krotko trwa bo u mnie niecala minute Edytowane 21 sierpnia 2015 przez Andżej Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 A mapy do schematów legendarnych rynsztunków? To są te same miejsca co z wersjach podstawowych, czy nowe? No i rozumiem, że inne cechy też mają swoje legendarne odpowiedniki? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 (edytowane) Legendarne rynsztunki? Myślałem, że mistrzowskie są najwyższe...w ng plus wchodzą legendarne. i masz tak:legendarny np niedzwiedzia ulepszony legendarny wysmienity legendarny mistrzowki legendarny A ten podstawowy(legendarny), robiony przed ulepszonym legendarnym. Do wykonania pierwszego potrzeba mistrzowskiego z pierwszego podejścia, czy można od razu zacząć z legendarnymi, jeżeli ktoś ominął zabawę z rynsztunkami przed ng+? Osobiście zbierałem tylko kota, resztę olewając, mam teraz chęć zabrać się za niedźwiedzia. Edytowane 21 sierpnia 2015 przez Hum Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 (edytowane) nie trzeba miec poprzednich z pierwszego przejscia, te legendarne to całkiem nowy set Edytowane 21 sierpnia 2015 przez Andżej Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Chyba jestem jedyną osobą na której ta piosenka nie zrobiła specjalnego wrażenia. Uwierz mi, nie jesteś sam. wieje wiochą i trąci kiczem w pierwszej chwili myślałem że to jakieś jaja Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Opublikowano 21 sierpnia 2015 (edytowane) Właśnie jestem w trakcie przechodzenia misji DLC "Najgroźniejszy potwór na Skellige" i mam buga Tłuke wilkołaka i on pod koniec się zacina jak mu cała jucha ujdzie i pasek życia nie znika. Spróbuję drugą opcję czyli walka z całą trójką, może to przejdzie Edit : nie pomogło, chędożony wilkołak https://youtu.be/mZPBcf11sPw Edytowane 22 sierpnia 2015 przez Myriu Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 (edytowane) znany bug, powinni naprawic w nowym patchu. na pocieszenie dodam ze ten bubel jest integralną czescia 1.08 i kazdy z nas konsolowcow go ma Edytowane 22 sierpnia 2015 przez Andżej Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Jestem w tym samym momencie i mam to samo. Mam wrażenie że zamiast poprawy z każdym kolejnym patchem przybywa bugów i jest ich coraz wiecej Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Mi z kolei po skończeniu gry cały czas wisi zadanie "Wierny przyjaciel" w Białym Sadzie. Nie mogę go uruchomić ani nic, wczoraj odpaliłem grę pierwszy raz od dłuższego czasu (tzn. patchach) i dalej to samo. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 ten quest mozesz jedynie zrobic w czasie epilogu "cos sie konczy" 1 Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 (edytowane) Bushisan Może poświęcasz nad rozwodem nad błędami zbyt dużo czasu ?? Osobiście bardziej mnie bawią niektóre rzeczy niż denerwują. Jeśli nie wpływają znacząco na rozwój fabuły to gram dalej P. S To w rynsztunku kota tak się tańczy z mieczem czy to zasługa czego innego ?? Edytowane 22 sierpnia 2015 przez Myriu Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Eliksir Kot czasem się przydaje? Bo już go wyważyłem ale jeszcze ani razu nie używałem xDDD Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Nie. Wszystkie jaskinie w grze są dobrze oświetlone. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Zależy jak sobie ustawi głębie po odpaleniu pierwszy raz gry ja używałem np. W misji "Zaginieni Górnicy " i dość często w jaskiniach Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Opublikowano 22 sierpnia 2015 Czyli lepiej mieć niż nie mieć. Co daje odwar z gryfa i gdzie można znaleźć jakąś recepturę na olej przeciw wampirom? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi