Myriu 76 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Heh ja juz mam niestety season pass wykupiony ;P Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Nie takie "niestety" - http://redeemgwent.com/ 1 Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 To ile wychodzi w takim przypadku za same karty ? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Nie takie "niestety" - http://redeemgwent.com/ CDPR <3 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Nie takie "niestety" - http://redeemgwent.com/ Trzeba im przyznać, że się starają. Serio jestem w szoku ;o Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 To ile wychodzi w takim przypadku za same karty ? Wlazłem na ten ich sklepik, ale tych kart tam jeszcze nie ma chyba. Same koszulki, bluzy, czapeczki i medaliony W każdym razie ma to być limitowana ilość, więc przypuszczam, że cena mała nie będzie. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Zamówione w ultimie razem z Czasem Ultrona. Będzie grane. Liczę na podobną zawartość w dodatku "Krew i wino" Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 To zamiast się bawić nie lepiej Wam kupić karty z dodatkiem i kod na DLC sprzedać później? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Zamówione w ultimie razem z Czasem Ultrona. Będzie grane. Liczę na podobną zawartość w dodatku "Krew i wino" krew i wino bedzie większe Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 No to na 13.10 kaska odłożona. Niech EA i reszta się uczą od REDów. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) Nie wiem czy było, ale: https://twitter.com/JakiRafal/status/641694198505295876 Jeszcze nie mam jak zamówić nawet tych obecnych, liczę, że jeszcze będą dostępne przez tydzień, dwa. Edytowane 10 września 2015 przez gkihdghdhj Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Zamówione w ultimie razem z Czasem Ultrona. Będzie grane. Liczę na podobną zawartość w dodatku "Krew i wino"krew i wino bedzie większeMiałem na myśli dodatkowe talie kart, które były w EK X1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 (edytowane) Jaki mi odpisał odnośnie tego czy talie będą zawierać neutralne karty przy pudełkowych edycjach DLC. Edytowane 11 września 2015 przez MYSZa7 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Przeszedł ktoś na Deathmarch'u na NG+ i czy zaliczyło mu pucharek za ten poziom? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 ja przeszedlem, ale juz wczesniej mialem za pierwsze przejscie na deathmarch puchar Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 W co na początku pakować punkty doświadczenia? W Wieśmina 2 mam calaka i młóciłem przeciwników na najwyższym poziomie trudności aż miło, tutaj na razie mam problem na "normalnym" poziomie trudności Musze się wstrzelić w system walki i nauczyć się grać na nowo. Na razie mam problem by ubić tych kmiotów pukających do drzwi Guślarza. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 Ja całą grę na Krew, Pot i Łzy skupiłem wokół szybkich uderzeń i szkoły kota. Eliksiry olałem (a grę przeszedłem na standardowej jaskółce), w znakach liczy się gł. Quen, ale zainwestowałem też w Igni aby zniżać pancerz wrogów. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 Pytanie nooba (nie chce mi się szukać w sieci): jaki eliksir dodaje Geraltowi dużo życia? Bo jak mnie siekną mieczem, czy wpadam na potwory muszę się oddalić i chleb wpie.rdalać, by się energia odnowiła Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 Jaskółka właśnie. Tyle, że w grze występuje ona w wersjach: podstawowej, ulepszonej i wyśmienitej. Polecam rozejrzeć się za poradnikiem gdzie są receptury na te eliksiry. O ile dobrze pamiętam podstawowy dostaniesz na początku, reszta to kwestia kupiectwa. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 Jaskółkę zrobiłem dla tej dziewczyny, która konała u zielarki w Prologu. Musiałem siedzieć z poradnikiem, by składniki zebrać, bo nie lubię błądzić po omacku. Muszę się wstrzelić w tę grę, nigdy nie lubiłem uczyć się mechaniki nowej gry, najgorszy moment dla mnie przy odpalaniu szpili, a od scalakowania W2 minęło już 3,5 roku Jak tutaj działa ten system eliksirów - jak się już jakiś stworzy można je kupować itd., czy ciągle trzeba składniki zbierać i samemu je mieszać? Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 Kupujesz (lub znajdujesz recepturę) i zbierasz odpowiednie składniki. O ile dobrze pamiętam odwary są jednorazowe, eliksiry odnawiają się w trakcie medytacji wykorzystując do tego mocny alkohol (wódki, alkahest, krasnoludzki spirytus etc.) dlatego polecam zbierać każdy możliwy alkohol. 1 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 A to gitara, bo jakbym miał za każdym razem zbierać pulę potrzebnych składników, to bym pier.dolca dostał. Tak w ogóle to ciężko mi idzie wstrzelenie się w tę grę. Leżało od 19 maja w szafce, bo chciałem się wziąć za Wiedźmina po ukończeniu zaległości i większej ilości wolnego czasu, ale ciężko idzie. Obiektywnie jest lepsza niż taki Dragon Age: Inkwizycja (też strzeliłem tam platynę), ale od Dragon Age już od początku nie mogłem się oderwać Muszę w W3 trochę więcej pograć. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 (edytowane) Pytanie nooba (nie chce mi się szukać w sieci): jaki eliksir dodaje Geraltowi dużo życia? Bo jak mnie siekną mieczem, czy wpadam na potwory muszę się oddalić i chleb wpie.rdalać, by się energia odnowiła Tarcza Quen Twoim przyjacielem Na początku bardzo pomagała mi funkcja, która regeneruje życie przy trafieniu. A gdy się odblokuje opcję by adrenalinę zużywać na rzucanie znaków, to można ją cały czas spamować. Edytowane 20 września 2015 przez SzczurekPB Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 20 września 2015 Opublikowano 20 września 2015 Pytanie nooba (nie chce mi się szukać w sieci): jaki eliksir dodaje Geraltowi dużo życia? Bo jak mnie siekną mieczem, czy wpadam na potwory muszę się oddalić i chleb wpie.rdalać, by się energia odnowiła Tarcza Quen Twoim przyjacielem Na początku bardzo pomagała mi funkcja, która regeneruje życie przy trafieniu. A gdy się odblokuje opcję by adrenalinę zużywać na rzucanie znaków, to można ją cały czas spamować.Przydatna jest też umiejętność regeneracji części paska zdrowia z automatu gdy masz zginąć w zamian za punkt adrenaliny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi