BoryzPL 254 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Kurde zniszczyles mnie, przez weekend musze to przetestowac Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 (edytowane) tutaj jeszcze macie filmik z fajnym bajerem, jaki pojawil się w dodatku. jest takie slowo runiczne, ktore mozna zakląć w miecz, powodujące zwiększenie zasięgu tego ataku, co sie nazywa młynek. w grupach sprawdza się to znakomicie, czego nie wiedzialy utopce, atakujący mnie pod koniec filmiku słabi bo tylko 42 lvl, ale na moim etapie trudno zlaleźć jakiegoś stawiającego wyzwanie przeciwnika na mapie Edytowane 15 października 2015 przez Andżej 3 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 A jak w ogole z expem u Was w dodatku? Do wczoraj wbilem dopiero poltora lvlu i jeszcze nie mam 38 poziomu, strasznie malo expa wpada, ubolowam tylko z tego powodu ze chcialbym sobie zalozyc nowy rynsztunek zmiji ale przy takim przybywaniu expa to niestety w to watpie zeby sie moglo udac przed finalem chociazby bo juz jestem chyba niedaleko przy przy ostatnim zadaniu od wiadomo kogo Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 (edytowane) Mam Droge ku Zagładzie i po radach Huma gram sobie buildem w połowie szermierzczym, a połowie alchemicznym no i jest... łatwo, czasami aż za łatwo. Alchemia to chyba najwazniejsze skille do tego poziomu. Ułatwiają grę niesamowicie, także jak ktoś chce bezstresowo przejść sobie grę na Deathmarchu, to brać NG+ i ładować na nowo skille w alchemię, głównie te które pokazywał endrju. No i tworzyć odwary z ekimmy czy eliksiry gromu i jaskółki. Btw Andżej gdzie dorwać schemat na odwar z echidny? Edytowane 16 października 2015 przez MYSZa7 Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 (edytowane) A jak w ogole z expem u Was w dodatku? Do wczoraj wbilem dopiero poltora lvlu i jeszcze nie mam 38 poziomu, strasznie malo expa wpada, ubolowam tylko z tego powodu ze chcialbym sobie zalozyc nowy rynsztunek zmiji ale przy takim przybywaniu expa to niestety w to watpie zeby sie moglo udac przed finalem chociazby bo juz jestem chyba niedaleko przy przy ostatnim zadaniu od wiadomo kogo Zacząłem dodatek na 35 i widzę że lajtowo wbiję 39, a jestem fabularnie w posiadłości pewnej pani. @MYSZa7 dużo nie pomogę ale znalazłem ten wywar jak i schemat na jego ulepszoną wersję dopiero w terenach z dodatku, wygląda na to że w podstawce musiałem gdzieś przegapić. Edytowane 16 października 2015 przez messer88 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Mam Droge ku Zagładzie i po radach Huma gram sobie buildem w połowie szermierzczym, a połowie alchemicznym no i jest... łatwo, czasami aż za łatwo. Alchemia to chyba najwazniejsze skille do tego poziomu. Ułatwiają grę niesamowicie, także jak ktoś chce bezstresowo przejść sobie grę na Deathmarchu, to brać NG+ i ładować na nowo skille w alchemię, głównie te które pokazywał endrju. No i tworzyć odwary z ekimmy czy eliksiry gromu i jaskółki. Btw Andżej gdzie dorwać schemat na odwar z echidny? w novigradzie na rynku jest sklep z ksiązkami, trzeba kupic ksiązke pt "jak omijac wielkie lodzie" i ja przeczytac, wtedy pojawia się schemat 2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 (edytowane) Odwar z echidny stestowany. Powiem tyle... :obama: Przy ciagłym używaniu Quen to Geralt jest praktycznie nieśmiertelny z tym odwarem. Edytowane 17 października 2015 przez MYSZa7 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Pisaliście, że te odwary są jednorazowe i nie regenerują się tylko za pomocą alkoholu. Trudno potem pozyskać składniki by narobić nowych? Będę musiał w końcu przysiąść i pobawić się tą alchemią Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Zbierasz tylko alkohol, a wszystkie odwary i eliksiry odnawiają się po medytacji. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 (edytowane) No ja mam już ze 100 krasnoludzkiego spirytusu w zapasie. Odwary też się odnawiają. Co najlepsze, mam ich już ze sześć i praktycznie w ogóle ich nie używam. Edytowane 17 października 2015 przez Nemesis Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Zakończyłem niedawno quest "Panie Lasu".. i wyłaczyłem konsolę, bo musiałem wszystko przetrawić.. dlaczego wyszło tak, a nie inaczej. co zrobiłem źle, co mogłem zmienić. Uff.. póki co miażdży mnie ta gra.. Cytuj
KowalTheMan 0 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Ten wątek jest bardzo ciekawy i później jest moim zdaniem nawet ciekawiej. Trochę zazdroszczę ludziom co są na tak wczesnym etapie gry i mają jeszcze masę godzin przed sobą, bo dawno nie grałem w tak dobrą grę pomimo średniej jakości technicznej. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Ogólnie cały wątek Barona jest nominowany w kategorii Best Gaming Moment do Golden Joysticks Awards. zagłosoać można o tu http://www.gamesradar.com/goldenjoystickawards/vote/ 1 Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 tutaj jeszcze macie filmik z fajnym bajerem, jaki pojawil się w dodatku. jest takie slowo runiczne, ktore mozna zakląć w miecz, powodujące zwiększenie zasięgu tego ataku, co sie nazywa młynek. w grupach sprawdza się to znakomicie, czego nie wiedzialy utopce, atakujący mnie pod koniec filmiku słabi bo tylko 42 lvl, ale na moim etapie trudno zlaleźć jakiegoś stawiającego wyzwanie przeciwnika na mapie https://youtu.be/nmsgcRMJCNM Andrew jak to możliwe, że się nachlałeś tylu odwarów i nie leżysz martwy?? :> Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Za sprawą talentów z drzewka alchemii, które podnoszą próg zatrucia oraz tolerancję na wypite eliksiry. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Wróciłem do Wiesia teraz jak dodatek wyszedł i jakoś build em z naciskiem na znaki gra się mimo wszystko ciężej, coś pozmieniać musieli Musze zmienić na jakiś ciekawszy Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Znaki to tylko support. Podstawa to miecze i alchemia, czyli właśnie tak, jak powinno się grać wiedźminem, przynajmniej z perspektywy książek. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Dlatego już będę zmieniał jak moja kobita pójdzie Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Ogólnie cały wątek Barona jest nominowany w kategorii Best Gaming Moment do Golden Joysticks Awards. zagłosoać można o tu http://www.gamesradar.com/goldenjoystickawards/vote/ W3 jest nominowany w kilku kategoriach. Trza głosować i już! Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 Co do dodatku serce z kamienia to jak na razie przyczepilbym się jedynie do dialektu ludzi z Ofiru w sensie tych mówiących we wspólnym (jak narazie spotkałem dwóch) Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 Ich dubbing wypada słabo i sztucznie. Za to cała reszta głównych i pobocznych postaci z dodatku to pierwsza klasa i ten sam lub nawet nieco większy poziom niż podstawowa część gry. Rozmowa z Panem Lusterko po wypełnieniu trzeciego zadania Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 Zobaczysz co będzie potem. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 (edytowane) No u profesorka też było nieźle. Na tym się zatrzymałem i nie mogę doczekać, gdy wrócę z roboty. E: Przeszedłem. Ta muzyka w creditsach dodatku... Już teraz wiem, że to, co będzie się działo w następnym to po prostu o ja perdole. Edytowane 19 października 2015 przez Hum Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 Ile Ci zajęło przejście ?? Pytanko : Czy jak zacznę NG+ na Najwyższym poziomie trudności to wpadnie trofik?? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 (edytowane) mi jakieś 15 godzin ze wszystkimi pobocznymi dodatek do naszej polskiej produkcji kosztujacy 39 zl jest dluzszy niz polowa szrotów wielkich wydawnictw Edytowane 19 października 2015 przez Andżej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi