Opublikowano 30 października 20159 l Inwestuj w to co Ci odpowiada ok 8lvl gra i tak będzie łatwiejsza. Na początku jest ciężko bo trzeba się przyzwyczaić do systemu walki i brak jakiś mocniejszych skilli daje się we znaki, ale jak już zaczniesz tworzyć fundament pod jakiś build to idzie z górki. Warto też przeszukać znaczniki w Białym Sadzie bo na początku jest sporo miejsc mocy, a w tej fazie gry są bardzo pomocne.
Opublikowano 30 października 20159 l Inwestuj w alchemię oraz szybkie lub wolne ataki w szermierce i będziesz bogiem. Fix Przy okazji - ktoś tu jakiś czas temu wrzucał link do konkursu Golden Joystick. Trochę tych tytułów nazbierali. Best Storytelling: The Witcher 3: Wild Hunt Best Visual Design: The Witcher 3: Wild Hunt Best Gaming Moment: The bloody baron quest in The Witcher 3: Wild Hunt Studio of the Year: CD Projekt RED Ultimate Game of the Year: The Witcher 3: Wild Hunt Edytowane 30 października 20159 l przez Hum
Opublikowano 30 października 20159 l W pełni zasłużone nagrody, brakuje mi tylko nagrody za oprawę dźwiękową.
Opublikowano 30 października 20159 l Zanim zagram wiele jeszcze minie, a ciekawość nie pozwala mi spać. Czym zasłużył sobie "quest Barona" na miano questu roku? Co w nim jest takiego goty, że się wyróżnia od innych: nie wiem, humor, dialog, bossowie? Tylko delikatnie, bez spoilery proszę odpowiedzieć Edytowane 30 października 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 30 października 20159 l Bez spoilerowania nie dowiesz się o epickosci tego Questa Musisz doświadczyć tego sam
Opublikowano 30 października 20159 l Zanim zagram wiele jeszcze minie, a ciekawość nie pozwala mi spać. Czym zasłużył sobie "quest Barona" na miano questu roku? Co w nim jest takiego goty, że się wyróżnia od innych: nie wiem, humor, dialog, bossowie? Tylko delikatnie, bez spoilery proszę odpowiedzieć strzałami na mordę gracza
Opublikowano 30 października 20159 l Zanim zagram wiele jeszcze minie, a ciekawość nie pozwala mi spać. Czym zasłużył sobie "quest Barona" na miano questu roku? Co w nim jest takiego goty, że się wyróżnia od innych: nie wiem, humor, dialog, bossowie? Tylko delikatnie, bez spoilery proszę odpowiedzieć Emocje wręcz wylewają się z ekranu i Tomasz Dedek w roli barona to chyba najlepsza rola w historii polskiego dubbingu, a na pewno jedna z najlepszych.
Opublikowano 31 października 20159 l Czym zasłużył sobie "quest Barona" na miano questu roku? Co w nim jest takiego goty, że się wyróżnia od innych: nie wiem, humor, dialog, bossowie? Tylko delikatnie, bez spoilery proszę odpowiedzieć Wystarczyło, że nie trzeba było zebrać 15 marchewek i przespać się z krasnoludem gejem. Linia fabularna Serca z Kamienia i tak jest lepsza.
Opublikowano 31 października 20159 l Zanim zagram wiele jeszcze minie, a ciekawość nie pozwala mi spać. Czym zasłużył sobie "quest Barona" na miano questu roku? Co w nim jest takiego goty, że się wyróżnia od innych: nie wiem, humor, dialog, bossowie? Tylko delikatnie, bez spoilery proszę odpowiedzieć Nie ważne co wybierzesz, życie jest szare i trudne, nie na każdy problem musi być idealne rozwiązanie. A później i tak przychodzą najmniej spodziewane konsekwencje, czyli te strzały na mordę gracza o których pisze golab.
Opublikowano 31 października 20159 l Heh Ci goście powinni sprzedawać pomysły na kolekcjonerki nie chodzi mi konkretnie o tą ale mają wiele świetnych pomysłów Edytowane 31 października 20159 l przez Myriu
Opublikowano 31 października 20159 l Quest Barona? Przykro mi ale jakoś go szczególnie nie zapamiętałem. Właśnie lecę NG+ po dwutygodniowej przerwie od Wiedźmina i z pewnością odświeżę sobie pamięć. A Phantom Pain wciąż nieukończony...
Opublikowano 2 listopada 20159 l Dalej nie opłaca się robić nisko poziomowych zadań? Trochę ruszyłem z fabułą a sporo zadać szarych mi zostało , widziałem że jakiś mod jest ale coś słyszałem że mają poprawić to.
Opublikowano 2 listopada 20159 l Dalej nie opłaca się robić nisko poziomowych zadań? Trochę ruszyłem z fabułą a sporo zadać szarych mi zostało , widziałem że jakiś mod jest ale coś słyszałem że mają poprawić to. Za szare dostajesz tylko symboliczny exp. O to chodzi, żeby po jednym przejściu Geralt nie był czołgiem.
Opublikowano 2 listopada 20159 l Przeszedłem dodatek, jeszcze zakończyłem o 3:00 w nocy z Niedzieli na Poniedziałek i przyśpiewka o Panu Lusterko siedzi mi w głowie do tej pory Nie mogę się doczekać ostatniego dodatku
Opublikowano 3 listopada 20159 l Schemat na Białą Mewę to totalny random, czy idzie to gdzieś dostać na gwarancie? Mam jakieś 100h na liczniku, gra zbliża się ku końcowi i nadal nie wpadło
Opublikowano 3 listopada 20159 l recepturę na białą mewę masz od początku gry, trzeba kupować nalewkę z mandragory i wiśniówkę na spirytusie od kupców oraz karczmarzy, alkohol trzeba robić samemu, nie odnawia się, zatem zbieraj dużo arenarii
Opublikowano 3 listopada 20159 l recepturę na białą mewę masz od początku gry, trzeba kupować nalewkę z mandragory i wiśniówkę na spirytusie od kupców oraz karczmarzy, alkohol trzeba robić samemu, nie odnawia się, zatem zbieraj dużo arenarii :facepalmz: faktycznie, dzięki
Opublikowano 4 listopada 20159 l widzieliscie tego moda? dziwne jest to ze w jakis janusz w szopie potrafil tyle wyczesac z silnika gry, a redzi sobie nie poradzili
Opublikowano 4 listopada 20159 l Te mody będa w przyszłosci możliwe do zainstalowania na ps4? CD RED jakoś sie do nich odniosło pod kątem konsol ?
Opublikowano 4 listopada 20159 l Te mody będa w przyszłosci możliwe do zainstalowania na ps4? CD RED jakoś sie do nich odniosło pod kątem konsol ? Oczywiscie, że będą. Patch 1.15 wprowadza możliwośc modowania gry.