Rayos 3 170 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Wydaje mi się, że zrobiłem wszystko w Białym Sadzie, ale czy w razie czego mogę tam wrócić? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Mozesz wrocic do kazdej miejscowki w swiecie, w niemalze kazdej chwili. 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Rayos w końcu gra w grę dla dorosłych Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Dzięki Bansai, dobrze słyszeć Rayos w końcu gra w grę dla dorosłych nie tylko Nintendo żyję wbrew pozorom. A Wiedźmin póki co świetny <3 Trochę irytują pewne niedoróbki, ale ten świat, te dialogi, nie widziałem czegoś takiego jeszcze nigdy Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Gdzie mogę kupić bełty powodujące krwawienie? Tak w ogóle jest możliwe kupienie bełtów u jakiegoś kowala/sprzedawcy, bo co zajdę do jakiegoś typa, to w ogóle ich nie sprzedaje? Mam schemat na takie bełty i mogę je tworzyć, ale dziwna sprawa, mogę mieć trzy takie bełty jednocześnie. Czyli jak np. mam składniki na wytworzenie dziewięciu sztuk, to i tak ponad trzy sztuki w ekwipunku nie mogę mieć. Wtf? O_o Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) Dzięki Bansai, dobrze słyszeć Rayos w końcu gra w grę dla dorosłych nie tylko Nintendo żyję wbrew pozorom. A Wiedźmin póki co świetny <3 Trochę irytują pewne niedoróbki, ale ten świat, te dialogi, nie widziałem czegoś takiego jeszcze nigdy Skoro jesteś dopiero w białym sądzie to faktycznie, nie widziałeś jeszcze czegoś takiego. Najlepsze przed Tobą. @Insane Rzemieślnicy w Novigradzie powinni mieć jakieś bełty, ale wątpię czy będą to te powodujące krwawienie. Edytowane 3 grudnia 2015 przez Hum Cytuj
Kondeer 34 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Gdzie mogę kupić bełty powodujące krwawienie? Tak w ogóle jest możliwe kupienie bełtów u jakiegoś kowala/sprzedawcy, bo co zajdę do jakiegoś typa, to w ogóle ich nie sprzedaje? Mam schemat na takie bełty i mogę je tworzyć, ale dziwna sprawa, mogę mieć trzy takie bełty jednocześnie. Czyli jak np. mam składniki na wytworzenie dziewięciu sztuk, to i tak ponad trzy sztuki w ekwipunku nie mogę mieć. Wtf? O_o Bełty ma chyba Kwatermistrz u Barona i jeśli dobrze pamiętam to kowal w Oxenfurcie, ale łapy nie dałbym sobie za te informacje uciąć. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 W Skellige na zamku z tego co pamiętam. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) A co z tym tworzeniem? Mogę mieć tylko takie 3 bełty specjalne jednocześnie? Dziwne. Tworzę te rozpryskowe (chyba tak się nazywają) i mam tylko 3 w ekwipunku, mimo że robię u kowala od razu 9. Edytowane 3 grudnia 2015 przez [InSaNe] Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Po co Ci te bełty o ogóle? Łucznika i tak z Geralta nie zrobisz Na daleki zasięg petardy są bardziej efektowne i efektywne. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Wymęczyłem Wiedźmaka na 100 procent i zostały mi dwa trofea do platyny, więc grzech nie dokończyć - 50 headshotów z kuszy oraz jednoczesne podpalenie, krwawienie i trucizna. Muszę wywołać krwawienie, a jak zajrzałem do poradnika, to najlepiej wywołać krwawienie tymi bełtami do kuszy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Najłatwiej to trofeum zdobyć mieczem, który wywołuje taki status i w jedną miejscówke na skellige iść gdzie zawsze cyklop się spawnuje (po każdej medytacji) bo na zwykłych wojaków to raczej nie ma szans, że im zapodasz trzy statusy i nie umrą jak skończyleś już grę. Co do lokalizacji to zobacz sobie na YT filmik odnosnie tego trophy. a i pozdro jesli chodzi o te headszoty hehe troche to zajmie Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ok, obadam tego cyklopa też. Kierowałem się tym: Nie cierpię takich przekombinowanych trofeów, ale mówię - dwa zostały, to dokończę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Na cyklopie prosciej wbić z jednej przyczyny ma więcej hp więc możesz mu zapodać pierw bombe trującą potem igni i potem ciachać mieczem aż wpadnie krwawienie, ale raczej bym się nie nastawiał, że z punkt 10 ci to wpadnie, na szczęscie po medytacji się respawnuje. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ja robiłem właśnie tymi bełtami sposobem z TA i szybko wpadło. Headshoty trochę dłużej, ale też w miejscówce z poradnika TA nie było źle. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) Dobra, bo zaraz mnie ch... strzeli. Ten Overkill to można zrobić na jednym przeciwniku, czyli 10 razy go podpalić, zatruć i wywołać krwawienie, czy trzeba to wszystko zrobić i GO ZABIĆ? Napier.dalam tego cyklopa i nic. Edytowane 3 grudnia 2015 przez [InSaNe] Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 musisz jednoczesnie miec te trzy statusy 10 razy nie musisz zabijać i tak jak mówiłem nie wpadnie po punkt 10 razie, mi gdzieś przy 15 wpadło aha i czekaj, rzucasz petarde igni i upewnij sie ze masz ostatni perk z lekkich ataków aktywny bo on gwarantuje krwawienie Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Chyba już dziada z 50 razy trzema statusami obdarowałem i du.pa. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ja robiłem jak na filmiku i zaraz wpadło. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ja na cyklopie to napierniczam, bo w tym obozie co na filmie jak im śmignę mieczem nawet na Drodze ku zagładzie, to padają od razu. Cytuj
Kondeer 34 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ja to zrobiłem w tym obozie bodajże najpierw trująca petarda, -> bełt powodujący krwawienie -> podpalenie znakiem igni, wpadło za 1-wszym razem. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Dobra, jest platyna Jednak w tym obozie poszło szybko, musiałem tylko wyposażyć się w jakiś słaby miecz, co by nie ginęli od razu Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Brakuje mi 500exp żeby set żmii założyć, gdzie nabiję szybko? Wszystkie questy z dodatku mam już zrobione. ;/ Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Wyzwalanie opuszczonych miejsc. Z tego co pamiętam jest ok 100pkt za miejsce. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 zawsze możesz założyć trofeum dające expa za cios kończący i pozwiedzać miejscówki, gdzie respawnują się bandyci albo potwory, w końcu uzbierasz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi