Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki Bansai, dobrze słyszeć :lapka:

Rayos w końcu gra w grę dla dorosłych :obama:

:gayos: nie tylko Nintendo żyję wbrew pozorom. A Wiedźmin póki co świetny <3 Trochę irytują pewne niedoróbki, ale ten świat, te dialogi, nie widziałem czegoś takiego jeszcze nigdy :banderas:

Opublikowano

Gdzie mogę kupić bełty powodujące krwawienie? Tak w ogóle jest możliwe kupienie bełtów u jakiegoś kowala/sprzedawcy, bo co zajdę do jakiegoś typa, to w ogóle ich nie sprzedaje?

Mam schemat na takie bełty i mogę je tworzyć, ale dziwna sprawa, mogę mieć trzy takie bełty jednocześnie. Czyli jak np. mam składniki na wytworzenie dziewięciu sztuk, to i tak ponad trzy sztuki w ekwipunku nie mogę mieć. Wtf? O_o

Opublikowano (edytowane)

Dzięki Bansai, dobrze słyszeć :lapka:

Rayos w końcu gra w grę dla dorosłych :obama:

:gayos: nie tylko Nintendo żyję wbrew pozorom. A Wiedźmin póki co świetny <3 Trochę irytują pewne niedoróbki, ale ten świat, te dialogi, nie widziałem czegoś takiego jeszcze nigdy :banderas:
Skoro jesteś dopiero w białym sądzie to faktycznie, nie widziałeś jeszcze czegoś takiego. Najlepsze przed Tobą.

@Insane

Rzemieślnicy w Novigradzie powinni mieć jakieś bełty, ale wątpię czy będą to te powodujące krwawienie.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Gdzie mogę kupić bełty powodujące krwawienie? Tak w ogóle jest możliwe kupienie bełtów u jakiegoś kowala/sprzedawcy, bo co zajdę do jakiegoś typa, to w ogóle ich nie sprzedaje?

Mam schemat na takie bełty i mogę je tworzyć, ale dziwna sprawa, mogę mieć trzy takie bełty jednocześnie. Czyli jak np. mam składniki na wytworzenie dziewięciu sztuk, to i tak ponad trzy sztuki w ekwipunku nie mogę mieć. Wtf? O_o

Bełty ma chyba Kwatermistrz u Barona i jeśli dobrze pamiętam to kowal w Oxenfurcie, ale łapy nie dałbym sobie za te informacje uciąć.

Opublikowano (edytowane)

A co z tym tworzeniem? Mogę mieć tylko takie 3 bełty specjalne jednocześnie? Dziwne. Tworzę te rozpryskowe (chyba tak się nazywają) i mam tylko 3 w ekwipunku, mimo że robię u kowala od razu 9.

Edytowane przez [InSaNe]
Opublikowano

Wymęczyłem Wiedźmaka na 100 procent i zostały mi dwa trofea do platyny, więc grzech nie dokończyć - 50 headshotów z kuszy oraz jednoczesne podpalenie, krwawienie i trucizna. Muszę wywołać krwawienie, a jak zajrzałem do poradnika, to najlepiej wywołać krwawienie tymi bełtami do kuszy.

Opublikowano

Najłatwiej to trofeum zdobyć mieczem, który wywołuje taki status i w jedną miejscówke na skellige iść gdzie zawsze cyklop się spawnuje (po każdej medytacji) bo na zwykłych wojaków to raczej nie ma szans, że im zapodasz trzy statusy i nie umrą jak skończyleś już grę. Co do lokalizacji to zobacz sobie na YT filmik odnosnie tego trophy. 

a i pozdro jesli chodzi o te headszoty hehe :lapka: troche to zajmie

Opublikowano

Na cyklopie prosciej wbić z jednej przyczyny ma więcej hp więc możesz mu zapodać pierw bombe trującą potem igni i potem ciachać mieczem aż wpadnie krwawienie, ale raczej bym się nie nastawiał, że z punkt 10 ci to wpadnie, na szczęscie po medytacji się respawnuje.

Opublikowano (edytowane)

Dobra, bo zaraz mnie ch... strzeli. Ten Overkill to można zrobić na jednym przeciwniku, czyli 10 razy go podpalić, zatruć i wywołać krwawienie, czy trzeba to wszystko zrobić i GO ZABIĆ? Napier.dalam tego cyklopa i nic.

Edytowane przez [InSaNe]
Opublikowano

musisz jednoczesnie miec te trzy statusy 10 razy nie musisz zabijać

i tak jak mówiłem nie wpadnie po punkt 10 razie, mi gdzieś przy 15 wpadło

aha i czekaj, rzucasz petarde igni i upewnij sie ze masz ostatni perk z lekkich ataków aktywny bo on gwarantuje krwawienie

Opublikowano

zawsze możesz założyć trofeum dające expa za cios kończący i pozwiedzać miejscówki, gdzie respawnują się bandyci albo potwory, w końcu uzbierasz