Kondeer 34 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Gniazda potworów to niezły pomysł bo niektóre się respawnują, chyba że poprawili to w którymś patchu. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 na odcinku między Toredas a Sztygarami nekkery mi się respawnują, więc nie poprawili Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 i co, caly czas mozesz wysadzac gniazdo za expa i zbierac loot? Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 nie, ciągle mam stada nekkerów i z nich zbieram loot Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 no to nekkery sie respią a nie gniazda. wczesniej jak zostawiles jakis jeden przedmiot w roz(pipi)anym gniezdzie to sie respil, ale to naprawili Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 https://www.facebook.com/PLthewitcher/photos/a.1532593096984231.1073741828.1532577456985795/1660900927486780/?type=3&theater Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Karty do Gry w gwinta znajduj sie w dodaku Serce z Kamienia. Sa tam chyba karty Potworów i Wiewiórek. Myslicie że w dodatku Krew i Wino dojda karty Nifgardu i królestw północy ? Pytam bo się tak zastanawiam pryszłosciowo czy opłaca sie kupowac serce z kamienia z kartami czy bez ... Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Po ponad 2 miesiącach grania w MGSV i kupiłem w końcu Wiedźmina 3... MGSV to duża gra, masa rzeczy do zrobienia, otwarty świat... ...A wiedźmin zjada go na śniadanie, a dopiero siedzę w Velen i jeszcze nie byłem nawet w Novigradzie. Ta gra jest OGROMNA. Muszę naprawde się starać by w ogóle ogarniać co się dzieje, jakie misje mam do wykonania, czego potrzebuje do nowej zbroi.... Jest masa lokacji do których nawet sie jeszcze nie zbliżyłem, ale planuję to zrobić, kiedyś . Z całej sagi wiedźmina grałem tylko w jedynkę, ale odrzuciło mnie od niego po kolejnym typowo na odwal erpegowym queście "idź tam i tam i zabijaj potwory aż wypadnie x czegoś, po czym wróć i weź kolejną taką misję". Dwójkę po prostu olałe bo nie miałem sprzętu. W trójce praktycznie każdy quest poboczny ma swoją fabułę, swoje postacie, jakieś tło czy coś. Szczegółowośc świata powala, te drzewa, te polany, te widoki.. to słońce! Oświetlenie jest momentami tak wspaniałe że stajesz i podziwiasz widoki. Trudno nie zauważyć jaki ogrom pracy został tutaj włożony. Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Zdecydowane GOTY:) Za kilka miesięcy ponownie wrócę do tego wspaniałego świata:) Zazdroszczę tym, którzy dopiero zaczynają i mają jeszcze tyle godzin funu przed sobą Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Na (polskim) eurogamerze pojawiło się głosowanie na grę roku. Wiecie co macie robić Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Na każdej polskiej stronie i tak Wiedźmin wygra. Nawet na międzynarodowych wygrywa ciągle, no ale przy takiej jakości w roku bez gry od R* trudno się dziwić. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Karty do Gry w gwinta znajduj sie w dodaku Serce z Kamienia. Sa tam chyba karty Potworów i Wiewiórek. Myslicie że w dodatku Krew i Wino dojda karty Nifgardu i królestw północy ? Pytam bo się tak zastanawiam pryszłosciowo czy opłaca sie kupowac serce z kamienia z kartami czy bez ... Prawdopodobnie będą. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Oficjalny Wiedźmiński profil na fejsie opublikował dwa pierwsze screeny z dodatku Krew i Wino. Wyglądają fantastycznie 4 Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Wspaniałe i choć czekam na to rozszerzenie bardzo, tak smuci mnie to, że jego przejście będzie oznaczało definitywny koniec tej pięknej przygody. Edytowane 8 grudnia 2015 przez lothronik Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Toussaint jak z książki, niech jeszcze tylko postacie też będą te co w książce i lepszego zakończenia przygody z W3 nie mogłem sobie wymarzyć. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Zaraz się popłaczę z radości. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Ja to samo, w tym roku do niczego tak przyjemnie nie wracalem jak wiedzmina, ostatnio pozyczylem swoj egzemplarz i konsola praktycznie kilkukrotnie mniej uzywana, a po wbiciu platyny bym zrobil 3cie podejscie. Nie moge sie doczekac. Edytowane 8 grudnia 2015 przez BoryzPL Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Mam nadzieję, że Geralt znowu odwiedzi te góry w tle. Edytowane 8 grudnia 2015 przez MYSZa7 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Bajkowe krajobrazy i pewnie, jak to w Wiedźminie, wszędzie dookoła skurwysyństwo, zdrada i przemoc. Doskonałe połączenie, milordzie! Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) na forum redów krążą opinie, jakoby mapa z dodatku była wielkości novigradu (miasto) i polowy velen :banderas: Edytowane 8 grudnia 2015 przez Andżej Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Oj będzie grane. Szkoda, że jeszcze z pół roku do premiery, ale niech dopieszczają ile trzeba. Screeny bajeczne. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) mamot potwierdzil, ze pojawi się w pierwszym kwartale ten dodatek. co więcej, odział węgierski i rosyjski cdp ponagrywał już wszystkie kwestie dialogowe, więc mozemy liczyc na marzec, kwiecień co wiecej, okazuje się, ze moje przewidywania odnosnie tego, wokol czego bedzie sie działa akcja w dodatku, okazują się prawdą. z resztą juz sama nazwa dlc wiele mowi os fabularna będzie się kręciła wokół wampirów, a zwlaszcza jednego bardzo potężnego, który ma być królową wampirów. ponadto, punktem wejscia w fabułe, ma być przyjęcie, na które zaprosi jaskra clarissa, księżniczka toussaint, który to tam standardowo wpadnie w tarapaty z geraltem for the rescue oczywiscie. przesłanki o wielkim przyjeciu jakie ma się tam odbyc, mozna znalesc juz w podstawce w jednym z listów Edytowane 8 grudnia 2015 przez Andżej Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Rewelka, w wiekszosci pokrywa sie takze z moim wyobrazeniem tego dodatku, zreszta chyba w jednym z zakonczen podstawki tez bylo cos powiedziane przez Jaskra ze bedzie cos dzialal odnosnie swoich tytulow szlecheckich czy cos w ten desen Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi