Voytec 2 761 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) A ja zostawiłem sobie Serce z Kamienia bo nie miałem czasu na porządne posiedzenie i ogranie go tak jak bym chciał, a już nadchodzi Krew i Wino Edytowane 8 grudnia 2015 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Przecież Jaskra to tam pewnie będą chcieli od razu powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 A kiedy nie chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Tam ma specjalne zasługi. No i tematyka wampirów napawa optymizmem na spotkanie lub choćby wspomnienie o Regisie. Edytowane 8 grudnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 O matulo mateczko, ja perdole to miasto Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Tam ma specjalne zasługi. No i tematyka wampirów napawa optymizmem na spotkanie lub choćby wspomnienie o Regisie. Co najwyżej to drugie. Po stopieniu i eksplozji zregeneruje się jak skończy się białe zimno Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 biorąc pod uwage silny nacisk fanów na jego powrót i oświadczenie, ze krew i wino robione jest zgodnie z ich feedbackiem, jest duza szansa, ze naciągną kilka faktów i nasz poczciwy druch powróci Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Moze bedziemy mieli wpływ na pomoc w jego powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 biorąc pod uwage silny nacisk fanów na jego powrót i oświadczenie, ze krew i wino robione jest zgodnie z ich feedbackiem, jest duza szansa, ze naciągną kilka faktów i nasz poczciwy druch powróci Nie liczyłbym na to. Jako wspomnienie owszem, ale komu do ogólnej intrygi mógłby być im potrzebny. Jeżeli fabuła faktycznie będzie kręcić się wokół "królowej" wampirów to tym bardziej odpada, bo w Beauclair spotykał się tylko z sukkubem. Poza tym jak już wspomniałem. Stopienie + potężny wybuch zamku = resztki niemożliwe do znalezienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Pomyślałem o tym co Boryz - może jednak nagną fakty z książki i jakoś na naszemu staremu znajomemu przyspieszymy regenerację. W końcu ogranicza ich tylko wyobraźnia, mają pewną dowolność w kreowaniu świata Wieśka i póki co nieraz zaskoczyli pomysłowością, zwłaszcza przy łączeniu postaci i wątków książkowych z nowymi pomysłami lub inspiracjami choćby z polskiej literatury. Żeby długo nie szukać przykładu - dodatek Serce z Kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Mi to się marzy jakby zrobili nowego Wieśka opartego właśnie o sagę. Przeżywanie na własne oczy przygód Geralta z ekipą byłoby niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Wolałbym łyżwy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 :obama: Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Nie, nie. Żadnych drużyn w W3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Byli tacy, którym by się to podobało. Choć Sutowi pewnie chodziło raczej o ten etap przygód Geralta, gdzie podróżował z ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Byli tacy, którym by się to podobało. Choć Sutowi pewnie chodziło raczej o ten etap przygód Geralta, gdzie podróżował z ekipą. Nie cały ten etap był fajny. Na plus mogę zaliczyć to co się z nimi stało w zamku Stygga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 "Bywają okazje, gdy zwyczajnie nie można się nie napić. " Regis Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 no nie wiem jak niby Jaskier z Geraltem mieliby razem trafić do Toussaint, jeżeli Priscilla jest w takim stanie, w jakim jest po wypadkach z questów z podstawki , nie leży mi to jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) Nie u każdego musi być w tym stanie, wystarczy nie ruszać zadania dla Jaskra, jak ja przy pierwszym podejściu, poza tym to postać poboczna i wcale nie musi być tam potrzebna. Patrząc na wydarzenia z książki - w Toussaint nie może zabraknąć Jaskra. Edytowane 9 grudnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) Jeśli ma być tam Jaskier to siłą rzeczy będą musieli uwzględnić podjęte decyzje i postępy w fabule. Nie wyobrażam sobie żeby ot tak ją zostawił, a jeśli już to Jaskier będzie musiał się ogarnąć z romansowaniem Poza tym równie dobrze może go tam w ogóle nie być ze względu na karę wygnania z Touissant. Edytowane 9 grudnia 2015 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 "Bywają okazje, gdy zwyczajnie nie można się nie napić. " Regis moja ulubiona postać z książki. <3 ogółem książkowe kreacje były GOTY; Regis, Calanthe, król Kowiru, Bonhart, Ciri, Geralt, Yen Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 Bonhart to przechooy, to jego "Graj muzyko!" Chyba nawet w W3 Geralt wymawia tę kwestię. Leo to byłby idealny materiał na bossa w grze. A Ciri to strasznie irytująca postać jak i w książce jak i w grze, momenty skupione wyłącznie na niej męczyłem przeokrutnie. Toleruję ją tylko ze względu na Geralta. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) Literacką Ciri bardzo polubiłem i czasem czytało mi się jej wątki lepiej niż Geralta, którego ratował głównie Regis. Te koniunkcje czasowe, mieszanie się sfer i Spirala kojarzyły mi się z Planescape Torment i miastem Sigil. Akcja z Krzyżakami i legendami arturiańskimi. Edytowane 9 grudnia 2015 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 Leo był naj. Jak ja się ucieszyłem gdy zakończył przygodę Ciri ze szczurami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 (edytowane) W dodatku w jakim stylu to zrobił. Edytowane 10 grudnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi