Gość kufir Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 (edytowane) Sapkowski stworzył niesamowite postacie które żyją w naszych głowach rozpalają wybraźnie i tak naprawę z każdym z nich można się fajnie wczuć. Jesli miałbym wybierać najbardziej dopracowane postacie były by to na pewno: Złe charaktery: Bonhart, Vilgefortz Dobre: Geralt, Ciri, Regis ,Jaskier i Milva Edytowane 10 grudnia 2015 przez kufir Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Nie chce zaczynac Wiedzmina 3 bez ogarniecia ksiazek(jeszcze 3 czesci sagi przede mna+SB),ale mam takie pytanie. Czy w grze sa jakiekolwiek nawiazania do sezonu burz,jezeli tak to jak znaczace?(tylko bez spoilerow). Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 jest jedno w misji statuetka szlachcica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 (edytowane) W dodatku w jakim stylu to zrobił. Piła, Mistle i to, że kazał Ciri na to patrzeć Edytowane 10 grudnia 2015 przez McDrive Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Dałbym w spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Grając setem kota co najlepiej pchać do "drzewka umiejętności"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Podstawa to szybkie ataki. Uzupełnić alchemią i żółtymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 (edytowane) Edytowane 12 grudnia 2015 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Duzo ludzi narzeka na małą czcionkę w grze. Zmieniłem ja na wiekszą (w opcjach) gram na 32 TV ale ciągle słabo widać. Normalnei siedze od TV jakieś 2 metry w wiedzminie 3 musze się przyblizać na około 1,20 metra, Co jest grane ? Nie da się powiekszyc jeszcze tego testu ? Byłem nawet prebadać wzrok zmianiłem okulary na minimalnie lepsze i ciągle to samo.... Cytuj Odnośnik do komentarza
raf1ki 2 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Hahaha, no nie da się niestety, ja mam to samo na 50 calach;) Po prostu trzeba siedzieć bliżej TV niż w innych produkcjach.Btw. Wzrok mam bardzo dobry, potwierdzone w tym miesiącu u okulisty:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Powiedzcie mi jak to możliwe że taka wielka produkcja która wygrywa jakieś znaczące nagrody posiada taki szkopuł który po prostu utrudnia i odrzuca od komfortowego grania? Bo zamiast siedziec wygodnie na kanapie jak przy innych grach tutaj musze siedziec na pufie metr od TV aby móc dobrze przeczytać tekst!!! Gra roku ale aby w nią grąć i dobrze widzieć tekst musisz siedzieć metr od TV. Niech to napiszą na pudełku z gra w takim razie... No przecież to jest absurd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Skoro nie mogą sobie poradzić nawet ze schludnym HUDem, to jakoś sie nie dziwię się, że nie radzą sobie z czcionką. Wszystko dla tego minimalizmu, nawet kosztem wygody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 A co jest nie tak z hudem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Na innych platformach tez jest taki problem ? Na PC pewnie nie ma bo i tak siedza ludzie pol metra od Monitora a co z x one ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 A co jest nie tak z hudem? Jest zagracony, ale chyba da się wyłączać poszczególne rzeczy, więc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Jakby się nie dało to i ja bym marudził ale tak nie widze żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
raf1ki 2 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Powiedzcie mi jak to możliwe że taka wielka produkcja która wygrywa jakieś znaczące nagrody posiada taki szkopuł który po prostu utrudnia i odrzuca od komfortowego grania? Bo zamiast siedziec wygodnie na kanapie jak przy innych grach tutaj musze siedziec na pufie metr od TV aby móc dobrze przeczytać tekst!!! Gra roku ale aby w nią grąć i dobrze widzieć tekst musisz siedzieć metr od TV. Niech to napiszą na pudełku z gra w takim razie... No przecież to jest absurd. Też to mnie wkurzało za pierwszym przejściem gry, podczas drugiego już nie czytałem bestiariuszy itp. bo już wszystko generalnie miałem obcykane, nie mówiąc o tym że uniwersum Wiedźmina znam bardzo dobrze;) Ale jakby to było moje pierwsze zetknięcie z tym uniwersum, to bym był mocno wk(pipi)ony, szczerze mówiąc;) Ja generalnie przesunąłem kanapę z pół metra bliżej, i przy 50 calach, nie miałem już większych problemów z odczytaniem tekstu (oczywiście po którymś patchu, bo minimalnie powiększyli tam czcionkę). Lekki dyskomfort jednak pozostał, i jak dla mnie nie glitche, spadki animacji, a właśnie czcionka była największym problemem w tej, nawiasem mówiąc, niesamowitej grze;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 W moim wypadku problem nie jest to że nie znam świata gry i chce się czegoś dowiedzieć o nim. Świat znam dobrze bo jestem wielkim fanem Sapkowskiego ale problem leży po prostu w wielkości tekstu. Jest on nie czytelny za mały. Nie mogę czerpać pełnej radości z gry i wczytywać się w listy, bestiariusze i inne księgi siedząc jak cywilizowany człowiek w normalnej odległości od TV. Musze ta odległość zmniejszać do takiej że nawet moje dziecko 5 letnie podchodzi i mówi „tato nie siedź tak blisko bo oczy sobie popsujesz” Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Czyli o to chodzi. Nie miałem problemu z czcionką, ale siedząc 1,3 metra od 32' 1080p jednak łatwiej mi coś dostrzec niż przez pół salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Jak już gadacie o wadach, to mnie strasznie wkurza sterowanie postacią gdy mamy jakieś bardziej zręcznościowe momenty w grze typu szybkie wspinanie się po półkach, skoki itp. Strasznie toto koślawe i wiedźmak lata po ekranie jak nawalony biszkopt Ostatnio przy przechodzeniu gry po raz drugi zauważyłem też mocne cięcia w grafice względem tego co było kilka łatek wcześniej. Niektóre tekstury twierdzy w Kaer Morhen wyglądają teraz płasko jak kartka papieru, aż razi to w oczy. To samo z teksturami podłoża. Ogólnie gra zauważalnie zbrzydła, ale widać jest to koszt poprawy płynności animacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Z ta czcionką na tle tych nagród za grę roku to spora niedorzeczność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 faktycznie gra 2/10 bo czcionka za mała Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Ojej jacy oburzeni bo ktoś obiektywnie spojrzał na "rysę na ich diamencie". Gra bardzo dobra ale aż podejrzane ze w licznych recenzjach nikt nie wspomina o tej "rysie" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Ty grasz w grę czy czytasz książkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 (edytowane) Jak dojrzejesz do rozmowy na merytorycznym poziomie wrócimy do niej. Teraz Ty graj a ja będę czytać siadając metr bliżej i grac jednocześnie. Edytowane 15 grudnia 2015 przez kufir Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi