golab 1 670 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 przecież wyrżnęła całe Sztygary i poszła dalej, co więcej byś chciał, żeby potem była bossem? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 przecież wyrżnęła całe Sztygary i poszła dalej, co więcej byś chciał, żeby potem była bossem? Czemu nie ? Przecież wiedźmy były, a wybór był między nimi a marą Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Mam problem z Wieśkiem... Utknąłem przy queście towarzysze broni:Skelige. Aby go kontynuować muszę odnaleźć Hjalmara w zadaniu Władca Undvik. Tutaj tkwi problem, bo po dojściu do jego kuźni i wybicu potworów, zebraniu śladów, gra nie pokazuje mi żadnych nowości na mapce. Nadal na żółto mam zaznaczoną kuźnie, gdzie wszystkie ślady już zbadałem. W zadaniu mam 2 zadania zakończone niepowodzeniem (nie wiem dlaczego) Jedno z nich to przeszukanie statku, ale chyba już nie da się wrócić do tego. Wyczytałem, że aby quest ruszył dalej, trzeba udać się do Opuszczonej Wsi, byłem i nie ma tam ani żywej duszy. Odkrywałem również ślady w jaskiniach, pomimo, że gra nie nakazywała, ale nadal quest stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Pominąłeś typa na statku, ale on nie jest chyba potrzebny i nie znalazłeś pozostałego przy życiu członka ekipy, z którym normalnie powinieneś zwiedzać jaskinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 348 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 (edytowane) . Edytowane 24 grudnia 2015 przez badzejo Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Producent Bloodborne ciepło o swoim tegorocznym konkurencie na GOTY Masaaki Yamagiwa, Producer (Bloodborne), SCE Japan Studio “The Witcher 3: The Wild Hunt released in the same year as Bloodborne and is also a huge RPG title. It’s made so very well that you are just completely immersed in its world. Also, the free post-release DLC made me feel that the developer really wants the best for the players and wants them to enjoy the game as much as possible. It gave me an impression that the developers are really working for the player’s enjoyment and I admire that so much.” Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Czy jak gram w W3 na prawie najtrudniejszym poziomie trudności gry (nie pamiętam jak się nazywa), i gdy skończę to zagram "New game+" na najwyższym poziomie (jeśli się tak da), to czy po ukończeniu ponownym wpadnie trofeum za przejście na "hardest difficulty" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Tak.New game + wybierasz poziom trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 (edytowane) Dzięki za info PS. Ale zachowam cały rozwój postaci ? Jak to w NEW GAME+ ? Edytowane 30 grudnia 2015 przez mrynk Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Stopień rozwoju postaci, rynsztunek, zebrane przedmioty i wykonane oleje, odwary i petardy przechodzą do New Game + Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Wiedzmin zdobyl w tym roku najwiecej nagrod GOTY http://gotypicks.blogspot.com/2015/09/2015-game-of-year.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Nie było szans na inny wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 REDzi pozamiatali wszystkimi w 2015. Liczę, że to samo zrobią z Cyberpunk 2077. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 REDzi pozamiatali wszystkimi w 2015. Liczę, że to samo zrobią z Cyberpunk 2077. A ja się boję, że Cyberpunk będzie "tylko" bardzo dobrą grą i dostanie gorsze oceny ze względu właśnie na hajp stworzony przez W3 i ogromne oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Po tym co dostałem od REdów w W3 mam do nich taki sam kredyt zaufania co do Naughty Dog czy Rockstara. Czyli kupię ich grę w ciemno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Panowie mam pytanko czy tylko mi się wydaje czy poszedł jakiś downgrade graficzny? Pytanie do posiadaczy wersji Xbox one. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 BTW: Fabuła z Serc z Kamienia>>>wątek główny W3. Na tej samej zasadzie jak opowiadania > saga Dyskutujmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Panowie mam pytanko czy tylko mi się wydaje czy poszedł jakiś downgrade graficzny? Pytanie do posiadaczy wersji Xbox one.A wypuścili jakiś patch? Przed Sercem z Kamienia wyszedł 1.11, który zyebał framerate w Novigradzie oraz przy większych zadymach. Więcej grzechów nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 jaka ocene dostał wiesiek w PE? i serca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 9+/9- bodaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 Podstawka 10- od Zaxa, dodatek 9 od Rogera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 jest jakas w internecie lista zadan pobocznych z zaznaczonymi, które maja powiazania z glownym watkiem/wystepuja w nich istotne postacie? juz mialem rushowac glowny watek a tu w jakims z dupy quescie pojawil sie lambert ;// Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 6 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2016 Jeśli masz tak robić, to lepiej odpuść sobie Wiedźmina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Jest masa zadań pobocznych powiązanych z głównym wątkiem, które 'odblokowują' się po pewnych wydarzeniach i pominięte dość szybko przeskakują do zakładki 'nieukończone'. Warto je robić, w niczym nie ustępują tym głównym. Poboczne są tylko z nazwy i nierzadko mamy w nich znaczący wpływ na postacie i wydarzenia w głównym wątku - coby długo nie szukać - zadania Keiry lub Radowida. Edytowane 7 stycznia 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Jest masa zadań pobocznych powiązanych z głównym wątkiem, które 'odblokowują' się po pewnych wydarzeniach i pominięte dość szybko przeskakują do zakładki 'nieukończone'. Warto je robić, w niczym nie ustępują tym głównym. Poboczne są tylko z nazwy i nierzadko mamy w nich znaczący wpływ na postacie i wydarzenia w głównym wątku - coby długo nie szukać - zadania Keiry lub Radowida. No właśnie ale jest jedna rzecz, która mnie zdziwiła. Kiedy wykonałem wszystkie zadania poboczne związane z Baronem w Velen to podczas obrony Kaer Moren nie mogłem już go zwerbować do pomocy i wyskoczyło, że quest "Towarzysze broni - Velen" jest nieukończony. Prawdopodobnie przez to, że Baron pojechał wraz ze swoją żoną kiedy odbiłem ją z rąk wiedźm w Krzywuchowych Moczarach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi