Hum 3 699 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że można się udać do posiadłości Barona i prosić o pomoc komendanta, który przejmuje po nim dowodzenie. Nie ma chyba możliwości, by Baron pozostał we Wrońcach. Gdy pomożemy jego żonie, czyt. zdejmiemy z niej klątwę czarownic - odchodzi z nią 'do lekarza', gdy jej nie pomożemy, to Baron się powiesza po powrocie z moczar. Edytowane 7 stycznia 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2016 Mapki z lotu ptaka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 http://pl.ign.com/the-witcher-3-wild-hunt-hearts-of-stone-ps4/1990/news/dostaniemy-wiedzmina-3-enhanced-edition Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 Kiedyś będzie, ale raczej w zestawie z oboma dodatkami, a w KiW na początku lutego nie wierzę za bardzo. Poza tym taka premiera odwracałaby uwagę od samego dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 BTW: Fabuła z Serc z Kamienia>>>wątek główny W3. Na tej samej zasadzie jak opowiadania > saga Dyskutujmy. Nie ma co dyskutować bo Opowiadania nie mogą sie równać z Sagą. Przynajmniej nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Pojawił się nowy patch do gry i podobno rozwiązuje już problem z Wilkołakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 (edytowane) Grałem dziś i nic nie aktualizowało. Może poprawia też działanie gry na XO? E: Tu macie listę zmian: http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/mkt/document/Changelog-1.12-PL.pdf Nie widać nigdzie słowa o poprawie płynności na XO, ale i tak fajnie, że ciągle coś skubią i naprawiają! Patch waży 1,5 gb. Edytowane 11 stycznia 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Na PS4 też są problemy z animacją w miastach. Szkoda że tego nie naprawili. Da się grać, ale wcześniej było trochę lepiej (patch 1.10). Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) Problem w tym, że przed 1.11 na XO było niemalże betonowe 30 fps, przynajmniej z tego co pamiętam. Nawet jeżeli coś tam zwolniło w Novigradzie czy podczas dużej bitwy, to było to niezauważalne. Zgrzytem było wczytywanie się kupców, które chyba dopiero teraz naprawili. Choć obecnie po wczytaniu Novigradu i tak nadal czekamy kilka chwil na pojawienie się postaci oraz wgranie muzyki. No i kilka patchy wstecz ponoć naprawili gaszenie świec przy próbie interakcji z jakimś elementem, ale ja i tak nadal zamiast kliknąć na znak do teleportacji najpierw gaszę świece. Edytowane 12 stycznia 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 BTW: Fabuła z Serc z Kamienia>>>wątek główny W3. Na tej samej zasadzie jak opowiadania > saga Dyskutujmy. Nie ma co dyskutować bo Opowiadania nie mogą sie równać z Sagą. Przynajmniej nie dla mnie Pstragowski z podcastu Niezatapialni na ich stronie ładnie rozprawil się z mitem geniuszu opowiadań. Bardzo się z nim zgadzam, wyguglujcie sobie, bo z telefonu ciężko tu się wrzuca linki, Ale tekst zacny Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) http://www.niezatapialni.pl/tomek-czyta-wiedzmina/ Edytowane 12 stycznia 2016 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 13 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2016 zrobilem quest dikstry, teraz mam dorwać sku,rwiela juniora i zastanawiam sie ile mi zostalo do konca glownego watku. sprzedala mi sie gra na allegro i zastanawiam sie czy ra rade zrushowac glowny watek w 10-12h? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 13 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2016 Trochę za mało tych godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 13 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2016 Napisz że jesteś na wakacjach i wysyłkę zrobisz za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 13 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2016 W 12 godzin zrobisz główny wątek bez problemu od momentu Juniora - to już prawie Skellige. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 Pograłem wczoraj troszkę po tej najnowszej łatce. Mam uczucie że gra wygląda ładniej jednak kilka razy w Valen gra mi się przycięła na ułamek sekundy. Ze zmian zauważalnych na pewno fajnie że na HUD pojawia się ilośc oleju na mieczach. Nie musze już wchodzić w ekwipunek i sprawdzac czy smarowanie ciągle działa. Niestety ciągle nie można podejmować dialogów z siodła Konia tylko trzeba zssiadac Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 A ja sobie gram i gram... Fabuła poniosła mnie już w końcu na Skellige, ale na dość krótko. Czy na skellige jest dużo do robienia pod względem misji pobocznych? Na razie kompletuję sobie ekwipunek i robię questy w Velen/novi. Planuje potem pociągnąć dalej wątek głowny. Czy moze lepiej lecieć na skellige? Fabuła głolwna jeszcze tam wróci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 (edytowane) Na skellige jest masa pobocznych świetnych questów oraz zleceń. Najlepsze schematy Wiedźmińskich setów też tam są. Fabuła na sam koniec znów rzuca na wyspy Edytowane 14 stycznia 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 (edytowane) Czy tylko mi się wydaje ale czy teraz aby Geraltowi nie rośnie broda w czasie rzeczywistym? Wiem bo wczoraj grałem ze 3h i wiedźmin miał zgoloną brodę a ta w ogóle nie odrasta. Przed patchem było inaczej. Edytowane 14 stycznia 2016 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 przed patchem też tak miałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 14 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2016 to jest bug, spowodowany dodatkiem serca z kamienia. znany ale jeszcze nie naprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1013/? Ciekawy dodatek zmieniający grę na bardziej brutalną Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Wczoraj pograłem tak bardziej aby potestować grę i jej otoczenie w okolicach Novigradu. Pieknie ją zrobili, te wszystkie drzewka kamyszki, jakieś jeziorka koło duktów niesamowitą pracę musieli włożyć w ta grę aby to wszystko tak fajnie przedstawić i w sumie każda lokacja jest inna. Coś pięknego i na ps4 wygląda to naprawdę super UWAGA : Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Jj8YIaSfFXk Mniej więcej tutaj jestem mając 15 poziom. REWELACJA !!! W grze coś takiego no no no, czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 bardziej brutalna? serio?! to ja już teraz wpadając w tłum widze tylko latające kończyny Po dłuższej wizycie na Skellige (tylko na parę szybkich questów, które okazały się nie tak szybkie) doczłapałem się w końcu z fabułą do Kaer Morhen. Ledwie ogarniam ogrom tej produkcji. Redzi to banda geniuszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 A jak mogę dostac się w okolice Kaer Morhen aby odszukać zestaw Wilka (sugerowany poziom 12)? Fabułą mnie tam jesszcze nie zawiodła a szybka podróż w tamto miejsce jest niemożliwa bo nie mam żadnych drogowskazów Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi