qraq_pk 371 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 no właśnie razem z fabułą tam dotrzesz. Jeżeli dopiero usłyszałeś piosenkę Priscilli to jeszcze dużo przed tobą. Nie śpiesz się. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Absolutnie się nie spieszę, staram się zaglądac w każdy kąt jednak pomimo tego dużo Questów zwłaszcza w Novigradzie jest dla mnie już za słaba i nie dostaje za nie doświadczenia. Chyba za długo siedziałem w Valen robiąć WSZYSTKIE zadania na moich poziomach Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Ja tam się tym nie przejmowałem. Teraz zdobędę zbroję wilka i ulepszenie (mam lvl 23) i pojdę robić zaległe questy zanim znowu ruszę wątek głowny. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 18 stycznia 2016 Opublikowano 18 stycznia 2016 Gdzie można sprawdzić ile godzin sie już spedziło z gra ? Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 (edytowane) mial ktos problem z rynsztunkiem Wilka?? DLC niby zainstalowane ale w wiezy w ktorej powinnien byc set nic sie nie podswitla..mapy u Hatorriego czy jak mu tam tez nie ma...jakies pomysly?? Edytowane 21 stycznia 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 Jakies 2-3 dni temu zdobyłem cały podstawowy plus ulepszony set bez kupowania mapy w grze. Uzyłem poradnika z sieci by wiedzieć gdzie iść. (nie chce mi się latać po wszystkich kupcach by kupować mapy). Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 (edytowane) Jakies 2-3 dni temu zdobyłem cały podstawowy plus ulepszony set bez kupowania mapy w grze. Uzyłem poradnika z sieci by wiedzieć gdzie iść. (nie chce mi się latać po wszystkich kupcach by kupować mapy) tyle ze wiem gdzies jest ta skrzynka...problem w tym ze nie chce mi sie otworzyc gdy uzyje wiedzminskich zmyslow skrzynia sie nie podswietla, to samo portale ktore sa nieakywne dodatek zainstalowany, misja u Hattoriego z pirogami zrobiona...nie wiem o co chodzi Edytowane 21 stycznia 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 patcha 1.12 ściagnąłeś? Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 (edytowane) patcha 1.12 ściagnąłeś? tak... fakt ze te darmowe DLC instalowalem dopiero wwczoraj bo sie o nim dowiedzialem..patcha wiadomo ze sciagalem zaraz jak sie pojawil tak jakby konsola nie widziala zainstalowanego DLC natomiast w grze oczywiscie pojawil sie komunikat o zainstalowanej nowej zawarosci i prosbie o wyjsciu do menu glownego Edytowane 21 stycznia 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 21 stycznia 2016 Opublikowano 21 stycznia 2016 Gram od 76h, kończę wizytę na Skellige, ile jeszcze będzie ta gra trwać? Zrobiłem 50% wątku głównego? 2/3? Dla mnie jako fana sagi ta gra to spełnienie marzeń gracza, nie chcę, żeby się skończyła xD. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 (edytowane) Mam identyczne uczucie jako mega fana Sapokowskiego Póki co mam jedno ale... postać Jaskra bardzo mnie rozczarowała, inaczej go sobie zawsze wyobrażałem... w ksiazkach byl troszke inaczej przedstawiony. Edytowane 22 stycznia 2016 przez kufir Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 W porównaniu do dwójki Jaskra jest mało i jest generalnie średni. Może to trochę taki rykoszet, który wynika z faktu, że jest w tej grze masa innych i zazwyczaj ciekawszych postaci. Liczę, że drugi dodatek to naprawi. Nie wyobrażam sobie, że w Toussaint mogłoby barda zabraknąć. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Fakt mnóstwo postaci nadrabia z nawiązką czy to postacie znane z Sagi czy tez jakieś nowe. Ale czarodzieje co prawda prześladowani ale tez jakoś się nie wyróżniają. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Też racja, przy okazji czarodziejki to takie tam wredne wymalowane dziunie, po przeczytaniu Sagi i zagraniu w poprzednie części niczym nowym nie mogą zaskoczyć. Choć w sumie wątek Keiry był ciekawy, ale do Barona lub nawet Dijkstry (jedna z najlepiej przeniesionych postaci z książek do tej trylogi gier) jej daleko. Może trochę zbluźnię, ale po drugim przejściu gry mam odczucie, że generalnie w W3 postacie książkowe < nowe postacie wymyślone na potrzeby gry. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Dijkstra to geniusz i majstersztyk !!! Przebiegły, wyrachowany, inteligenty i niesamowicie charyzmatyczny !!! Zdecydowanie najlepiej odwzorowana postaćksiązkowa jaką do tej pory spotkałem w grze. Niesamowicie zagrana, przemyślana i odwzorowana poprzez mimikę zachowanie i dobre bardzo dobre dialogi. Te wszystkie Trisy, Yenefery, Sabriny itp. Takie mało władcze, momentami naiwne, z podkulonymi ogonami. Nie do końca to całe prześladowanie i ukrywanie się czarodziejów póki co do mnie przemawia. Pomysł fajny ale czegoś mi tu brakuje ... Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Gram od 76h, kończę wizytę na Skellige, ile jeszcze będzie ta gra trwać? Zrobiłem 50% wątku głównego? 2/3? Dla mnie jako fana sagi ta gra to spełnienie marzeń gracza, nie chcę, żeby się skończyła xD. mam nabite prawie 400 h chyba ze mnie gra oszukuje a i tak nie skonczylem watku glownego jeszcze 31 lvl posiadam jeszcze drugie podejscie na najwyszym poziomie no i gwint do ogrania...do 1000 moze dobije Cytuj
Gość kufir Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Skąd bierzecie te godziny? Jak sprawdzacie ile gracie ? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Sa stronki od tego, przynajmniej dla XO. No i na XO mozna sprawdzic w profilu, w statystykach gry. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 (edytowane) Licznik wbudowany w grze jest zbugowany ponoć. Po dwóch przejściach wątku głównego i raz dodatku mam blisko 200h. Edytowane 22 stycznia 2016 przez Hum Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Licznik wbudowany w grze jest zbugowany ponoć. Po dwóch przejściach wątku głównego i raz dodatku mam blisko 200h. tez mi sie wydaje ze AZ tyle nie nabilem w ekwipunku masz statystyki gry pod r2 Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Jak można nie ogarniać zrobienia licznika godzin? Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Gdyby był dobry, to byś zagrał? Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 22 stycznia 2016 Opublikowano 22 stycznia 2016 Grałem ze 6 godzin, nie dla mnie Ale na Cyberpunk czekam. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Faktycznie po tym nowej łatce wg . mnie gra wyglada zdecydowanie ladniej glownie chodzi o efekty swietlne ale coraz wiecej bugów sie pojawia. POstacie chodzace w powietrzu itp. Cos chyb spaprali bo wczesniej nic takiego nie widzialem . Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 26 stycznia 2016 Opublikowano 26 stycznia 2016 Postacie chodzące w powietrzu albo w "słowiańskim" przykucu pojawiały się już wcześniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi