Mikołaj 348 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ludziska kiedy bede mogl przyjac zlecenie w ktorym spotkam sie z Lambertem? Jestem po bitwie w kaer morhen i kilku glownych misjach i nadal nie ma zlecenia na tablicy w novigradzie. Zalezy mi na tym zadaniu bo jeden z gosci w tym zleceniu ma ostatnia brakujaca mi karte do gwinta. Zbugowalo sie cos czy keira porwala go na jakies wakacje czy ki chvj? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ludziska kiedy bede mogl przyjac zlecenie w ktorym spotkam sie z Lambertem? Jestem po bitwie w kaer morhen i kilku glownych misjach i nadal nie ma zlecenia na tablicy w novigradzie. Zalezy mi na tym zadaniu bo jeden z gosci w tym zleceniu ma ostatnia brakujaca mi karte do gwinta. Zbugowalo sie cos czy keira porwala go na jakies wakacje czy ki chvj? A tego zlecenia(a przynajmniej pierwszej jego części) nie robiło się czasem jeszcze przed KM? Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Potwierdzam, to zlecenie jest niedostępne po Kaer morhen. Jeżeli je masz na liście, ale nie ukończysz przed wyjazdem do KM, to zostanie anulowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 A naprawili już ten quest z wilkołakiem? Podobno w ostatniej aktualizacji ale osobiście jeszcze nie miałem okazji sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 A naprawili już ten quest z wilkołakiem? Podobno w ostatniej aktualizacji ale osobiście jeszcze nie miałem okazji sprawdzić. Mi działał już na 1.11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Potwierdzam, to zlecenie jest niedostępne po Kaer morhen. Jeżeli je masz na liście, ale nie ukończysz przed wyjazdem do KM, to zostanie anulowane. Czyli pozostaje mi zaczac gre od nowa? Twory nie przewidzieli taliego scenariusza? Na pewno nie da sie jej znalezc w jakiejs skrzyni?? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 kartę od Lamberta możesz wygrać podczas popijawy w Kaer Mohren, a nie w tym zleceniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) W razie czego ta karta leży też w miejscu imprezy nawet po wydarzeniach z KM. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 kartę od Lamberta możesz wygrać podczas popijawy w Kaer Mohren, a nie w tym zleceniu Chodzi o postac ktora pojawia sie w zleceniu - Hammonda. Po zabiciu go dropi karte. Mam juz Triss od lamberta Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 hammond dropi nekkera i nie jest to karta unikatowa, tylko ogolnie dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 hammond dropi nekkera i nie jest to karta unikatowa, tylko ogolnie dostępnaCzasem chyba może się zdarzyć, że właśnie nekker ją wydropi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 hammond dropi nekkera i nie jest to karta unikatowa, tylko ogolnie dostępnaCzasem chyba może się zdarzyć, że właśnie nekker ją wydropi. Wiec zdobycie tej karty poprzez wykonanie tego zlecenia nie jeat konieczne do zdobycia pucharka? Moge ja zdobyc z truchla Nekkera tak jak mowisz lub innego zrodla? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 od zwykłych kupców też można tę kartę dostać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 mial ktoś tak, że gra przestała nagle się usypiać w trybie instant-on na X1? za każdym razem jak wyłączam konsolę, to mi się W3 też całkiem wyłącza... Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 U mnie jest ok. A wciskasz pauzę albo wchodzisz do menu przed wyłączeniem konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Tak, ale chyba samo się naprawiło, dziś już wsio było okej Edytowane 1 Lutego 2016 przez Lord Astmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Który mieliście poziom gdy po raz pierwszy zapuszczaliście się na wyspy Skellige ? Obecnie mam 21 a jeszcze mnóstwo znaków zapytania w valen nie chce tam popłynąć "za późno" Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja koło 13lvl, Skellige robiłem przed Novigradem przez co za większość questów później miałem na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Możliwe, że na 21 lvlu możesz mieć już sporą część questów na szaro, przynajmniej te fabularne na początku, bo jakieś poboczne na pewno znajdą się, które będą wymagałay większego poziomu. Inna sprawa, że pierwsza wizyta na wyspach jest o ile wcześniej się nie oglądałeś zbyt dużo materiałów stamtąd i nie wiesz czego się spodziewać. Zupełnie inny klimat. Edytowane 9 Lutego 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 No Skellige robi ogromne wrażenie designem. Rewelacja. Prawie jak w alpach. Ale sam obszar jest mniej napakowany robactwa do utłucia niż Velen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Gdyby tylko nie ten pierdyliard znaków zapytania na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Młody Geralt. Normalnie jak Tristan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 powinni zrobic jakiegos moda zmieniającego rozwój postaci, bo ten jest akurat bardzo ubogi i ograniczony - wszystko skupia się w ogoł szybkich ataków, a reszta jest tylko kosmetycznym dodatkiem. 2, góra 3 praktyczne buildy na krzyż i to jest wszystko do takiego skajrima, to geralt ma zupelnie na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Który mieliście poziom gdy po raz pierwszy zapuszczaliście się na wyspy Skellige ? Obecnie mam 21 a jeszcze mnóstwo znaków zapytania w valen nie chce tam popłynąć "za późno" To może tylko sprecyzuję, że Skellige pojawi się jako dodatkowy obszar gry, z którego w każdym momencie można wrócić do Velen szybką podróżą i odwrotnie. Oczywiście wysiąść tam i wrócić sobie od razu do Novigradu na zakupy to bezsens i psuje cały klimat, ale nie należy wyprawy na wyspy traktować jak nowego etapu bez powrotu. Ja poniekąd zrobiłem taki "błąd" czyszcząc Velen, a potem na Skellige znalazłem sporo questów już dużo poniżej mojego poziomu. Lepiej zobaczyć co tam jest do roboty trochę wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi