SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 (edytowane) Jedyne 29.99 dolarów literówka Edytowane 13 lutego 2016 przez marekjw2523 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 gerard i zlatan, najlepsi napastnicy Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Ta gra jest wręcz jakaś ... nienaturalna? W 90% produkcji, które nie mają trybu multi, czasem już po 20-30h odczuwałem znużenie i gry albo nie kończyłem, albo wpadał nowy szpil i skutecznie mnie odciągał. Tu mam już 60h i fakt Novigrad LEKKO zaczął mnie mdlić, więc postanowiłem w końcu wyruszyć na wyspy. Boże jakiego gra tam dostaje kopa Znów siedziałem do późnej nocy jak przy pierwszym uruchomieniu arcydzieła Polaków. Wiedźmin to trochę taka symbioza świetnej, bardzo opasłej książki z grą - wracasz do niej, np. po przeczytaniu w między czasie innej, krótszej knigi i znów przepadasz będąc zaskakiwanym na każdym kroku. Coś pięknego. 1 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Mam czasami ścinki w grze, takie na ułamek sekundy. Wszystko się tak jakby zawiesza na chwilkę. Jak zsiadam z konia, jak pojawiają się wrogowie... Nie zawsze, ale często. Wersja na Xbox One, najnowszy patch. Macie coś takiego? Jak się tego pozbyć? Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Ja nie mam Xone, ale pozbyć można się go dosyć prosto, np. wystawiając na allegro czy tutaj w dziale pchli targ;) 3 Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 No co by nie mówić wiedźmin ma to coś co przyciąga ale nie potrafiłem skończyć go na raz . Musiałem w między czasie ogarnąć sobie kilka mniejszych gier o zupełnie odmiennym klimacie a i tak po powrocie do wieśka zawsze był efekt WOW , nie jestem w stanie do niczego się przyczepić bo system walki dla mnie jest świetny do tego teraz zaczynam DLC , które już na początku fabularnie bije na głowę podstawkę. Liczę że wyjdzie więcej DLC tego typu bo gra ma potencjał by być stale rozwijana. Do tego w wiedźminie podoba mi się ta dbałość o szczegóły niczym w grach rockstar games , do dziś w Red Dead Redemption dbałość o szczegóły powoduje u mnie opad szczęki ( strzelanie do lamp nocnych <3) i to samo wiedźmin z chociażby kołyszącymi się fenomenalnie drzewami na wietrze ( co by nie mówić zdecydowanie najlepiej wykonany las jaki miałem okazję sprawdzić w grze , a pamiętam jak jeszcze lasem w Oblivionie się zachwycałem) . Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Po prostu gra generacji i tyle. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Jak na razie ale coś czuję że jeszcze cyberpunk albo Rdr2 może to zmienić ale mimo to zdecydowanie po ograniu uważam że gra roku bijąca świetnego bloodborne na głowę. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 niech tylko redzi do serduszka wezma community i w nastepnej produkcji dopieszcza system walki, kocham ta gre ale ta walka to jest niestety (pipi)na rysa na tej perle Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Bloodborne fabułę miał do bani za to gamplej wynagradzał resztę a Wiedźminie jest zupełnie odwrotnie.Mam od premiery grałem na najwyższym, zaglądałem wszędzie porobiłem każde znaki zapytania zatrzymałem się jakoś przed samym końcem i zniechęciła mnie zbugowana misja poboczna przy okazji zaczęła mnie gra nudzić, muzyka drażnić a niedopracowane elementy kłuć w oczy i zapragnąłem powrót do Zeldy WW kupiłem Wiiuu no i cała przygoda z Geraltem poszła się je...Reasumując warto jej dać szanse i ją skończyć ? 1 Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 No dla mnie wiedzmin 3 ma wlaśnie świetny gameplay nie powiedziałbym że fabuła jest najmocniejszym punktem a raczej świat. No i mnie system walki się bardzo podoba to nie poziom bloodborne oczywiście ale sprawia mi i tak przyjemność. Cytuj
ornit 2 962 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 (edytowane) Bloodborne fabułę miał do bani za to gamplej wynagradzał resztę a Wiedźminie jest zupełnie odwrotnie.Mam od premiery grałem na najwyższym, zaglądałem wszędzie porobiłem każde znaki zapytania zatrzymałem się jakoś przed samym końcem i zniechęciła mnie zbugowana misja poboczna przy okazji zaczęła mnie gra nudzić, muzyka drażnić a niedopracowane elementy kłuć w oczy i zapragnąłem powrót do Zeldy WW kupiłem Wiiuu no i cała przygoda z Geraltem poszła się je... Reasumując warto jej dać szanse i ją skończyć ? Nie warto. Graj w Zeldę i zbieraj serduszka. Edytowane 14 lutego 2016 przez ornit 1 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Nie wiem o co biega ludziom z tym, że niby W3 ma zyebany gameplay. Mi gra się wybornie i do tego system walki przeszedł duży lifting od czasu W2. Bloodborne stawia na 100% gameplayu a w grze REDów jest cała otoczka fabularna i dobry model rozgrywki. Nie mogło być lepiej. Jak komuś nie pasuje to niech nie gra. 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Nie mogło być lepiej. Jak komuś nie pasuje to niech nie gra. Nie bronię bycia fanem tej gry, ale to już serio fanatyzm. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 mogło być dużo lepiej, ale nie będę pisał elaboratu Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Dla mnie nie ma w tej grze większych problemów jeśli idzie o mechanikę. To że Geralt czasem gubi się jeśli zostanie otoczony ze wszystkich stron jest wybaczalne bo wprawnemu graczowi nie zdarzają się takie sytuacje zbyt często. Parowanie ciosów, uniki, finiszery, jazda konno - dla mnie wszystko gra. To i tak bardzo duży krok w stosunku do W2. 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 o ile mechanika walki jest jeszcze w miarę, biorąc pod uwagę jej zręcznościowo - slaszerowy charakter, tak system rozwoju postacii jest bardzo płytki i łatwiej byłoby to wybaczyć (bo w koncu gramy wiedźminem, którego umiejętności orbitują głównie w okół głównego repertuaru jakim jest miecz i magika z niego nie zrobimy, mimo ze to rpg) gdyby nie fakt, ze jest on cholernie źle zbalansowany. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Bloodborne fabułę miał do bani za to gamplej wynagradzał resztę a Wiedźminie jest zupełnie odwrotnie.Mam od premiery grałem na najwyższym, zaglądałem wszędzie porobiłem każde znaki zapytania zatrzymałem się jakoś przed samym końcem i zniechęciła mnie zbugowana misja poboczna przy okazji zaczęła mnie gra nudzić, muzyka drażnić a niedopracowane elementy kłuć w oczy i zapragnąłem powrót do Zeldy WW kupiłem Wiiuu no i cała przygoda z Geraltem poszła się je... Reasumując warto jej dać szanse i ją skończyć ? Co to znaczy, że Bloodborne miał fabułe do bani? Zrozumiałeś wszystko czy tak gadasz bo mało filmików? Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 (edytowane) W BB jest pewnie tak samo jak w Dishonored. Fabularne ciekawostki odkrywamy sami. Edytowane 15 lutego 2016 przez Nemesis Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 ale się czepiacie . Jak niektórych wkurza że W3 może być dla kogoś grą roku. Ja byłem fanem Wiedźmina zanim to było modne. Nawet po moim mailu i gamertagu to widać. Uwielbiałem pierwszą część mimo jej wad. Przeszedłem z przyjemnością 3 razy Wiedźmina 2 i Wiedźmin 3 to dla mnie zwieńczenie ciężkiej pracy cdp red. Dla mnie wiedźmin 3 to najlepsza gra w jaką grałem. Bloodborne fajny ale to nie to dla mnie. Tak samo jak komuś f4 może się podobać albo grą generacji może być mario 3d world. Kwestia gustu i mam dość osób na forum którzy próbują wmawiać wszystkim że W3 to kiepska albo średnia gra. 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi