Hum 3 699 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 (edytowane) Grając drugi raz można zobaczyć jak w odmienny sposób można niektóre questy i wątki wykonywać. Oczywiście niekiedy się nie uda, bo gra jest ogromna, ale wystarczy pamiętać by zachowywać całkowicie odmienne podejście do niektórych postaci - np. do Dijkstry. Lub właśnie przykład Tasaka, którego można całkowicie ominąć. No i za drugim razem robienie wszystkich wątków całkowicie pobocznych mija się z celem, więc wcale tak długo jak za pierwszym podejściem nie wychodzi to granie. Edytowane 29 lutego 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 No zobaczymy czy będę miał ochotę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 2 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2016 Z tymi questami to faktycznie można tak poeksperymentować ale czasami jest to granie wbrew sobie i logice. Niektóre questy po prostu aż zal wykonywać inaczej bo jest to nielogiczne Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Co to znaczy nielogiczne ?Osoba, która zna książki Wiedźmina może dokonywać wyborów na podstawie znajomości świata i postaci z papieru. Wie, jak mógłby się zachować Geralt.Osoba, która nie przeczytała Wiedźmina, będzie się z grą bawić równie dobrze (i chwała za to twórcom) a jej wybory mogą być totalnie z dupy względem osoby pierwszej Ale obie wersje są całkowicie logiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Nie no, dogadywanie się z nilfgardem jest średnio logiczne, zwłaszcza dla osoby która przeczytała sagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Nie no, dogadywanie się z nilfgardem jest średnio logiczne, zwłaszcza dla osoby która przeczytała sagę.Po tym co zrobił na końcu książek Emhyr dla Geralta to dogadywanie się jest moim zdaniem dosyć logiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Po tym co miał zamiar zrobić z Ciri, to chyba jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Po tym co miał zamiar zrobić z Ciri, to chyba jednak nie. No to jest druga rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Dlatego nilfgard to niemcy i zło. Tak właśnie podchodziłem do nich za pierwszym przejściem gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Dlatego nilfgard to niemcy i zło. Tak właśnie podchodziłem do nich za pierwszym przejściem gry. Dla mnie po przeczytaniu książki Nilfgaard to też takie Niemcy, a Kaedwen ze swoją buraczaną armią to ZSRS. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 jaki (pipi),any stuttering jest w tej grze gram na pc, mam 60 klatek i nie da sie grac, niegrywalna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Dlatego nilfgard to niemcy i zło. Tak właśnie podchodziłem do nich za pierwszym przejściem gry. Dla mnie po przeczytaniu książki Nilfgaard to też takie Niemcy, a Kaedwen ze swoją buraczaną armią to ZSRS. A Polska to Temeria czy Redania? Osobiście myślę, że obie po trochu. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Dlatego nilfgard to niemcy i zło. Tak właśnie podchodziłem do nich za pierwszym przejściem gry. Dla mnie po przeczytaniu książki Nilfgaard to też takie Niemcy, a Kaedwen ze swoją buraczaną armią to ZSRS. A Polska to Temeria czy Redania? Osobiście myślę, że obie po trochu. Tak, obie po trochu. Kovir zaś Szwajcaria. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) a aedrin? ;p holandia? xd Edytowane 3 marca 2016 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 a aedrin? ;p holandia? xdTu też trochę polska. Ta z 39. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Fajnie przedstawili Temerię w trójcę, kojarzyła mi się z Polską, gdy tej nie było na mapach świata, a jedynie w sercach patriotów. Nadchodzące Toussaint to zapewne Francja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 tu bez wątpienia zerrikania i ofir to oczywiscie kraje "bliskowschodnie" z tym ze ofir to persowie, a zerikanczycy to arabowie Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 4 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2016 Mnie ciekawią też haakowie i ich późniejszy najazd na królestwa północy. Cytuj Odnośnik do komentarza
rustine 16 Opublikowano 4 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2016 Mnie ciekawią też haakowie i ich późniejszy najazd na królestwa północy. Mongolia. Cytuj Odnośnik do komentarza
ezils 23 Opublikowano 4 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2016 jaki (pipi),any stuttering jest w tej grze gram na pc, mam 60 klatek i nie da sie grac, niegrywalna gra To chyba tylko u Ciebie U mnie 1920x1200, 60 fps i zero problemów. Wyłącz albo włącz v-sync. Różnie to działa u ludzi. Spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2016 Nie tylko u mnie, bo ten problem jest na większości sprzętów, pewnie po prostu go nie zauważasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ezils 23 Opublikowano 4 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2016 Nie rozmieszaj mnie Jak ktoś nie ma problemu to znaczy, że go nie widzi? Jestem graczem PC od zawsze. Miałem stuttering i się go pozbyłem. W moim przypadku włączenie Vsync pomogło, gdy wyłączę to problem jest widoczny. i7 5820k @ 3.8 gtx 970 32 GB DDR4 Jak dalej masz ten problem mimo wszelkich prób to szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2016 No mam, przetrzepałem internet i nic nie pomogło. Dopiero przy ~80 klatkach na sekundę stuttering znika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2016 Przed wyruszeniem na skellige zdecydowalem sie pozwiedzac dokladnie vellen i zrobic wszystkie pytajniki. Właśnie trafiłem na miniquesta z subbossem wariacją baby cmentarnej, która nazywała się uwaga.... TWOJA STARA ta gra jest boska ale i tak chyba nic nie przebije książki-parodii Zmierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 Weź mi napisz, w którym miejscu mnie więcej jest ten znacznik, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi