Nemesis 1 268 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 No żarcik udał się im tak samo jak cały Wiedźmin 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Komuś się naprawdę nudzi że ma czas na takie montaże i wydzwanianie po laskach z ogłoszeń. Może kiedyś by mnie to bawiło teraz to słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Smutny jesteś. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Nie bawi mnie poczucie humoru na poziomie gimnazjum Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Tez mi wielki problem, szczerze to nie zdziwilbym sie gdyby to bylo po prostu ustawiane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Reakcje tych Pań nie wyglądają na ustawiane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Panie wykonują swoją pracę i po prostu były poirytowane że dzwoni jakiś głupek, świr czy tam dzieciak i zajmuje im czas i linię telefoniczą. Reakcja adekwatna do sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Ale kurwy to wy szanujcie. tak jak mówi kufir. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolny 29 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2016 (edytowane) Poszukuję krwi zgnilca, gdzie ją znajdę (lub samego potwora)? Zaciąłem się w jednej misji w dodatku.. Edytowane 16 kwietnia 2016 przez Wolny Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2016 Pola bitew, undvik. Ogólnie, tam gdzie dużo trupów leży na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 19 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2016 Gram gram i mam 2 pytania. 1.Co z runami które usuwam z broni ? One przepadają ? 2. Tworzenie większych run, Skąd brać schematy? Gdzie je można kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2016 Dzisiaj jakoś mnie wzięło na pogranie w Wiesia i kilka godzin poszło w mgnieniu oka. Tym razem skupiłem się na gwincie i mniej-więcej zacząłem ogarniać o co chodzi. Dzięki temu skończyłem w końcu questy z pokonywaniem przeciwników, a został mi tylko z wielkim turniejem. Niestety albo jeszcze jestem zbyt słaby, albo mam za mało kart jeszcze(zapewne przez to, że nasi kompani zniknęli ze świata gry (chyba?) i nie mogę od nich zdobyć dobrych kart) albo przeciwnicy w choooy oszukują. No miałem wrażenie, że ten pierwszy przeciwnik ma wsadzone same najlepsze karty. Co zrobiłem dobry ruch i już myślałem, że w końcu wygram to ten mi dopierdolił takie combo, że wybuchłem. W ogóle mimo ponad 90h w grze to dalej mnie ta gra czymś zaskakuje. Znalazłem jeszcze jakieś nieukończone questy, które z miłą chęcią zrobiłem. Graficznie dalej mną zamiata, las, burza, wschód/zachód słońca, ten słowiański klimat. Istne arcydzieło. Teraz w sumie robię osiągnięcia z tym zabijaniem przeciwników kuszą czy za pomocą znaku axii itp. Potem czekam na dodatek, przejdę na tej postaci i będę zaczynał po krótkiej przerwie grę całkowicie od nowa. Jest kilka rzeczy, które zrobiłem źle i chciałbym inaczej postąpić. Co już zacząłem sprawdzać to karty do gwinta. Jest ich od choooya i tutaj mam pytanie do osób, które robiły calaka/platynę. Czy są karty, które trzeba zdobyć w konkretnych questach gdyż potem będą niedostępne? Na pewno będę chciał wszystko zdobyć przed skończenie wątku głównego ale bardziej chodzi mi o konkretne questy, bo gdzieś czytałem, że chyba tylko podczas jednego przyjęcia można zdobyć konkretną kartę. Jak to z tym jest? A i czy faktycznie trzeba grać z każdym kupcem bo wtedy jest karta? Czy jak widzę, że chce zagrać o kasę(przez suwak) to olewać? Myślę żeby korzystać z tego: http://www.eurogamer.pl/articles/2015-07-31-wiedzmin-3-gwint-wszystkie-karty-i-zadania-poradnik?page=7 A wy z czego korzystaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2016 Co już zacząłem sprawdzać to karty do gwinta. Jest ich od choooya i tutaj mam pytanie do osób, które robiły calaka/platynę. Czy są karty, które trzeba zdobyć w konkretnych questach gdyż potem będą niedostępne? Na pewno będę chciał wszystko zdobyć przed skończenie wątku głównego ale bardziej chodzi mi o konkretne questy, bo gdzieś czytałem, że chyba tylko podczas jednego przyjęcia można zdobyć konkretną kartę. Jak to z tym jest? A i czy faktycznie trzeba grać z każdym kupcem bo wtedy jest karta? Czy jak widzę, że chce zagrać o kasę(przez suwak) to olewać? Myślę żeby korzystać z tego: http://www.eurogamer.pl/articles/2015-07-31-wiedzmin-3-gwint-wszystkie-karty-i-zadania-poradnik?page=7 A wy z czego korzystaliście? No musisz zagrać ze wszystkimi żeby zdobyć te karty, które wypadają randomowo(Villentretenmerth itp.). Poza tym są chyba ze 3 misje w których możesz zdobyć karty(bal, Zoltan i chyba właśnie turniej w Novigradzie). Nie jest lekko, wiem, bo sam się z tym namęczyłem. Najlepiej znajdź jakąś aplikację na telefon z mapą i odznaczaj po kolei z kim grałeś. Kupców jest od groma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2016 Znalazłem coś lepszego: http://gwentcards.com/checklist.html Co najlepsze checklist się nie resetuje dopóki nie wyczyścimy ciasteczek wiec można sobie bez problemu zaznaczać co się zdobyło. Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2016 I o to chodzi. Czekam teraz na dodatek żeby zobaczyć co będzie potrafić nowa talia. Choć obawiam się, że po prostu będzie coś na zasadzie kart potworów tyle, że z postaciami zwiększającymi siły wszystkich jednostek, a na to wystarczy mróz w talii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2016 O kur.wa, sutek skumał o co chodzi w Gwincie. Szacun ziomeczku, pewnie ze 100 godzin gry ci to zajęło, pozdro do więzienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2016 (edytowane) No ja go W OGÓLE nie ruszałem, bo mnie generalnie karcianki nie kręcą, ale skoro chcę zrobić calaka to musiałem zacząć w niego grać i nauczyć się taktyk oraz złożyć elastyczne talie. Myśl. Chociaż nie, czego ja od ciebie oczekuję. Edytowane 30 kwietnia 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2016 Wystarczy jedna talia, królestwa północy gram nią od początku i po początkowych problemach z ogarnięciem systemu, wszystkich niszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2016 No spoko, ale ja nie chcę jedną grać. Nie po to są 4 całkowicie różne, żebym grał jedną. Chcę się tym pobawić na dłużej. Potwory wbrew pozorom są naprawdę silne, jak się zaczną mnożyć to siła armii może wzrosnąć bardzo szybko, a wtedy komp przeważnie pasuje. W ogóle chyba z 2 razy już myślałem, że przegrałem, bo nie miałem kart, ale zapomniałem, że krowa zmienia się w neutralnego potworka i dwa razy gdy została przeciwnikowi jedna słaba karta, właśnie ta krowa mnie uratowała i wygrałem rzutem na taśmę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2016 No potworami można zaspamowac ale wystarczy pogoda i/lub pozoga i wszystko w piiissduuuu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2016 Zobacz gdzie można zdobyć karty szpiegów i pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2016 No i te się przydają też, takie co zabierają kartę ze stołu spowrotem do ręki. Jak one się nazwały... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 727 Opublikowano 1 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2016 No potworami można zaspamowac ale wystarczy pogoda i/lub pozoga i wszystko w piiissduuuu Dlatego tylko Królestwa Północy i anulowanie warunków pogodowych w odwodzie. Najpierw spam szpiegami, do tego manekiny żeby podebrać szpiegów przeciwnika, potem karty z mnożnikami zwiększone przez kolejne mnożniki dla całego rzędu, jacyś sanitariusze i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 1 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2016 Mnie sie marzy Gwint na androida 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi