Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 945 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Wszyscy grajo a ja siedze w yebanej robocie i jeszcze jutro z 15h pobierania...kurrrrw ale napisze ktos czy KiW jest swietny czy zayebisty?

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Mi się dzisiaj patch pobierał godzinę, a to 2,5 giga. Też mam internet 6 mega. Nie panikuj.

Opublikowano

Wszyscy grajo a ja siedze w yebanej robocie i jeszcze jutro z 15h pobierania...kurrrrw ale napisze ktos czy KiW jest swietny czy zayebisty?

Jest wykurwisty. :banderas: 

Opublikowano

Mi zaś z kolei łatka 1.20 wszystkie bugi naprawiła, nawet dwa zadania z DLC, które zawsze miałem zwalone. CDPR takie dobre.

Teraz muszę nadgonić nabijając poziomy w NG+, więc jucha i winiacz poczeka tak ze 2-3 dni na swoją kolejkę.

Opublikowano

PS4 czy X1? 

mi się patch już pobrał, teraz pobiera się DLC, pewnie koło północy w tym tempie się skończy pobierać :P 

Opublikowano

Kur.wa pany, czy po oczyszczeniu wszystkich znaków zapytania gdzieś jeszcze respią się ghule? Potrzebuję krwi ghuli do eliksiru, ale nie mogę ich nigdzie znaleźć ://////

Opublikowano

ghule biegają na drodze od kasztelu barona do Oxenfurtu, Jawornik, Diabli dół, te okolice

Opublikowano

A to PS4 mnie nie obchodzi, sciagnalem patcha na X1 i wsio chodzi normalnie :) musze sie przyzwyczaic do nowego interfejsu... 

Opublikowano

Na X1 też w miastach dalej działa słabo. Nie wiem w sumie jak w Novigradzie, ale skoro w Toussaint jest średnio to tym bardziej tam. 

Opublikowano

Czytając Wasze komentarze, zastanawiam się czy by nie poczekać jeszcze z miesiąc z tym dlckiem. Niech poczeka sobie grzecznie na dysku ps4, aż redzi skombinują jakiegoś patcha...

Opublikowano

U mnie w Tusą dziala płynnie ale w novigradzie takie sciny sie pojawiaja ze juz wolalem to klatkowanie przed patchem

Opublikowano

Yyyy,  to dlaczego u mnie chodzi normalnie? Ja to czasami polecam grać w gry, a nie grać w spadki 3 klatek.

Opublikowano

Najgorzej jest w miastach to fakt, problem ten pojawił się już po którymś patchu i niestety ten go nie poprawił, a przecież na początku novigrad śmigał pięknie :/

Opublikowano

Na początku Novigrad chodził idealnie bez żadnych przycinek. Potem coś sknocili i zaczęło się delikatne klatkowanie, ale jeszcze bez tragedii i nie przeszkadzało to w grze. Teraz jest masakra uniemożliwiająca normalną rozgrywkę. Postać skacze po ekranie jak paralityk, w momencie interakcji czy to z NPC, czy przy próbie podniesienia jakiegoś przedmiotu następuje freez jakby coś się doczytywało z dysku. Tekstury na budynkach też się doczytują z opóźnieniem i wyglądają jak z czasów PSXa... ewidentnie jest jakiś bug i trzeba czekać na łatkę.

Swoją drogą - niektórzy pisali, że mają patcha 1.21... jakim to cudem? 

U mnie cały czas jest 1.20.

Opublikowano

Ja mam 1.21 :sorcerer: Xbox One

Trochę mnie martwicie tym działaniem, aż boję się dziś tego wieśka odpalić i wejść do miasta jakiegoś :/

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

defragmentacje dysku czyli sonowska odbudowane baze danych robiliscie? na ps3 ten patent np w takim gta5 potrafil zdzialac cuda, innym dogrywaly sie cale ulice, domy i auta, u mnie po takim zabiegu smigalo rewelacyjnie

Opublikowano

Na PC jest patch 1.21 ;)

U mnie na PS4 po instalacji patcha jest wszystko dalej bardzo dobrze, ale zmieniałem dysk na 2TB.

Opublikowano

Dobra, właśnie ściągnął i zainstalował mi się dodatek KiW.

Odpaliłem grę wczytując sejwa z NG+ i wygląda na to, że wszystko wróciło do normy. Latam po Novigradzie i gra działa tak jak przed patchem 1.20 :)

Lecę teraz do Velen obadać tablicę ogłoszeń :)

Opublikowano

Ja mam 1.21 :sorcerer: Xbox One

Trochę mnie martwicie tym działaniem, aż boję się dziś tego wieśka odpalić i wejść do miasta jakiegoś :/

nic się nie przejmuj, mi smiga jak złoto. to znaczy jest to ps4, ale jakoś bym nie przesadzal z tymi roznicami :)