Opublikowano 7 czerwca 20168 l Skalowanie zostawiłbym na NG+. W dodatkach zwłaszcza w Sercach poziom trudności idzie trochę w góre ale tylko trochę. Najpierw zrób SzK a KiW później ze względu na poziomy questów i przeciwników. Edytowane 7 czerwca 20168 l przez kudlaty88
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Na twoim miejscu gralbym na starym zapisie bez skalowania w kolejnosci, poziom faktycznie wzrasta.
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Ja bym nie skalowal. Nie cierpię tego rozwiązania. Nie ma wtedy wrażenia że nasza postać staje się potężna
Opublikowano 8 czerwca 20168 l OK to chyba też nie będę skalował zresztą wybrałem drugi poziom trudności więc ogólnie było łatwo w podstawce. Dzięki.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l nie wiem jak fallout 4 mógł dostawać nagrody najlepszego rpga 2015 narazie gierka super, tylko mam pytanie, czemu nie można "spojrzeć sobie pod nogi" kamerą? wtf?
Opublikowano 9 czerwca 20168 l O mamuniu, trochę srogo mnie leją na tym najwyższym poziomie, bardzo dużo jedzenia zużywam podczas walk. Mam 6lvl i ogólnie jak gdziekolwiek się wybieram to szybko na koniku cichaczem, żeby przypadkiem jakiś upiór, albo inny wilkołak mnie nie dopadł po drodze. Są jakieś fajne questy/miejsca gdzie można dorwać ciekawy ekwipunek? Może jakieś porady oprócz poniższej? rób tak zeby zarobic na temerski rynsztunek i zebrac surowce na miecze żmiji (oraz ich schematy), plus pare receptur których nie pamiętam, ale jest tam kilka do kupienia/zebrania.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Wpakuj sobie talent dzieki ktoremu zarcie trzyma 20 minut a nie kilka sekund. Ulatwia mocno start
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Tak, w zoltym drzewku jest. Masz najaktualniejszy patch pobrany? Wydaje mi sie ze to w ktoryms update doszlo dopiero
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Tak, pobrany najnowszy patch, mam tam 10 znaków, ale żaden od tego żeby wydłużyć regenerację po zjedzeniu
Opublikowano 9 czerwca 20168 l nie wiem jak fallout 4 mógł dostawać nagrody najlepszego rpga 2015 narazie gierka super, tylko mam pytanie, czemu nie można "spojrzeć sobie pod nogi" kamerą? wtf? CDPR uznalo ze gracze nie sa gotowi na krocze Geralta z bliska.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Szkoda że wcześniej nie zapodali skalowania, zabierając się za obecne dodatki wreszcie pojawiła sie adrenalina i wyzwanie bo wcześniej nawet granie na "droga ku zagładzie" z 36 lv przy misjach z 32 lv było totalnie bezsensu.Widac że CDP szukał wyjścia sytuacji bo pod tym względem system był trochę słabo przemyślany. Do złotego środka jeszcze daleko ale wreszcie używam oleje, petardy i zaczynam w trakcie akcji blokować i kombinować a nie jak wcześniej jechałem na schemacie kwadrat + znak queen i to była cała filozofia.Teraz nawet dzik jest małym wyzwaniem i w sumie to dobrze bo nie spieszy mi się z ukończeniem skoro to ostatnie dlc czy też gra w roli Geralta
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Tak, pobrany najnowszy patch, mam tam 10 znaków, ale żaden od tego żeby wydłużyć regenerację po zjedzeniu No to nie wiem, u mnie to wygląda tak:
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Panowie mam problem ;/ nie wiem czy to bug czy jestem debilem. mam lvl nr 1, bije potwora marki upiór lvl 8, bije go na luzie do 1 hp i dzieje sie magia, nie moge go dobić, próbuje znakami, pułapkami z bestiariusza i olejami ciągle ma ten 1hp i przy ataku jest albo pudło albo atak za zero, wtf? czy to jakiś level cap bym za szybko nie levelował?
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Raczej błąd, no chyba że wprowadzili taki debilizm z paczem, kiedyś tak nie było na pewno.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l jak coś nie chodzi mi o południce, z questu. w drodze na posterunek czarnych jest kościółek z miejscem mocy i tam wyskakuje ten upiór, chyba, że jest questowy jakiś i dlatego nie mozna go ubić, narazie wszytskie inne guwniaki ubijam, jakieś tam wilki po 5 lvl sie składają.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Lejesz go aż zniknie i schodzisz do tego kościoła i tam go dobijasz dopiero
Opublikowano 10 czerwca 20168 l a ja sie na otwartym terenie tłukłem i he he COŚ ZA ŁATWO NO JA NIE WIEM
Opublikowano 10 czerwca 20168 l sam napisałeś ze to bug XD dziwi mnie bardzo optymalizacja wieśka, mam starego gtx 660 a gra lata na wysokich w 60 klatkach w fhd. tyle ze fizyke włosów wyłączoną. Ale te pola zboża falujące na wietrze, te wsie, drzewa, oświetlenie i cienie nie wiem jak można uważać f4>wiedźmin xd
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Na twitchu jest sporo takich baranow. O ile rozumiem ze ktos w zeszlym roku mogl stawiac takiego bloodborne wyzej tak fallout 4 to totalna beka. Przeszedlem calego f4 bo uwielbiam te klimaty i gralo sie calkiem ok, ale to gra na 6/10. Praktycznie jakikolwiek quest poboczny z wiedzmina ora swoim klimatem wszystko z f4. Dodatkowo po wiedzminie wszelkie dialogi brzmia niesamowicie dretwo, dodatkowo bethesda nie ma pojecia czym jest sarkazm. Co do optymalizacji to wiadomo CDP lubi komputerki <3 U mnie na 970 wszystko ustawione na ultra + wszystkie filtry poza hairworks i praktycznie calutki czas 60fps, tylko w novigradzie leciutkie spadki, ale w uliczkach ludzi tyle ze nie widac przejsc xD
Opublikowano 10 czerwca 20168 l no w dodatku na piecu tez mam tlumy niezle ze musze taranowac ludzi zeby czasem gdzies przejsc