Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie w spojlerze do tych co czytali sagę i grali w W1, W2 i W3, bo nie grałem niestety w dwie pierwsze części:

Po pokonaniu gryfa i po dotarciu do Vyzimy dowiadujemy się, że spotkanie z Yennefer miało dotyczyć odnalezienia Ciri. Emhyr aka jeż stwierdza że Ciri powróciła i chce ją odnaleźć, a Geralt jest zdzwiony po portrecie, że tak wyrosła. Czy jest to powrót z wydarzeń końcówki sagi (Pani Jeziora), czy też tyczy się to poprzednich części gry? Nie musicie mi spojlerować W1 i W2, po prostu chcę wiedzieć, czy była tam Ciri czy nie. Jeśli nie, to niezły mindfuck dla mnie że dotychczas nie było Ciry w grze.

Gość suteq
Opublikowano

Gdy Ciri 'uciekła' od Geralta to miała ok. 17 lat, natomiast gdy dzieje się akcja gry ma tych lat 21 więc zdziwienie raczej uzasadnione. 

Opublikowano

Jako, że powoli zbliżam sie do wieśmina trzeciego, to chciałem zapytać blacharską brać, czy bawił się ktoś w mody balansujące rozgrywkę? Słyszałem, że wiesiek jest strasznie źle zbalansowany i po pewnym levelu gra robi się bajecznie łatwa nawet na najwyższym poziomie truności. No i tak się zastanawiam, czy nie wgrać sobie jakiegoś modzika, ale z drugiej strony nie chcę się przejechać i zepsuć sobie gry. Ktoś ma jakieś doświadczenie? Widziałem też mody, ktore ograniczają ilość zdobytego expa - czy one (tak na oko) byłby dobrym rozwiązaniem aby powstrzymać overleveling, którego w przypadku czyszczenia mapy i questów raczej nie da się ominąć?

Opublikowano

Pytanie o rozgrywkę: Jestem teraz w Velen, czy będę jeszcze mógł powrócić na zamek w Vyzimie oraz do okolic Białego Sadu? Niestety dałem ciała i nie grałem od początku w gwinta a teraz się wciągnąłem i żal mi tych straconych kart i pojedynków.

Czy też może gra nie ma w pełni otwartego świata, tylko przemierza się go w kawałkach?

Gość suteq
Opublikowano

Będziesz mógł wrócić. Jest tylko kilka kart, które można opuścić(związane z questami niegwintowymi) i nie można ich potem zdobyć. Karty z tych lokacji można bez problemu. 

Opublikowano

Jeśli naprawili już problem z kartą Zoltana z Białego Sadu, to wszystko jest ok. Ja swojego czasu nie mogłem jej już zdobyć (pod wisielcem też nie było).

Opublikowano

Powiedzcie mi Panowie czy efekty glifów się kumulują? Tzn jeśli np. w rękawice włożę dwa większe glify igni to będę miał 20% mocniejszy znak czy wciąż tylko 10? Gdzie mogę taką informację znaleźć, bo zdaje się, że w statystykach bohatera tego nie ma.

Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak patrzę ile trzeba kasy i punktów doświadczenia aby mieć wszystkie bajery do zakładania broni plus odblokawawane wszystkie mutacje.. Bez new game plus się nie obędzie, ale czy dam radę znów przechodzic podstawę plus dwa dodatki..

Opublikowano

Maksymalny z dodatkami to chyba 100, bez bodajze 50.

Mozesz odpuscic karcianke, choc jest z nia kilka questow zwiazanych. Nie wiem jednak czemu chcesz odpuscic, ta gierka jest genialna, poswiec te 10 minut na ogarniecie systemu i bedziesz sie doskonale bawil.

• Plusik 1
Opublikowano

Pytanie o misje 'Dorwać Juniora'

Wybralem opcje działania samemu, a nie z krasnoludami. Rozje.balem tam wszystkich na arenie, ale w ogóle nie ma opcji, że wygram z tymi typami w kasynie w gwinta, bo prawie w niego wcześniej nie grałem. Nawet próbowałem, ale oczywiście poległem ;).

Robić tam zadyme, żeby się coś dowiedzieć, czy yebac i jechać do Rocha, tak jak Dijkstra mówi?

Opublikowano

Sierpień już jutro, a tu konkretów brak co do premiery Wiedźmina 3 GOTY.  Z tego co widzę to nawet nie ma gdzie zamówić preordera.

W sumie to nawet nie wiadomo czy dodatki beda na plycie czy w formie kodu co mnie najbardziej boli, ale mysle, ze info juz na dniach

Opublikowano (edytowane)

A co za różnica czy będzie kod czy płyta? Raczej będzie kod żeby zabezpieczyć się przed cebulakami.

Edytowane przez _Be_