Rayos 3 170 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Nikt jeszcze nie potwierdzil, ze dodatki beda na plycie. Chociaz skoro na nowo bedziemy za tu placic po 50ojro dobrze by bylo. Zacieram rece Dosłownie 5 postów wyżej Edycja GOTY ma mieć wszystko na płycie: Nikt jeszcze nie potwierdzil, ze dodatki beda na plycie. Chociaz skoro na nowo bedziemy za tu placic po 50ojro dobrze by bylo. Zacieram rece 2 Cytuj
okens 541 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 No to przepraszam bardzo i caluje stopki bo na takiego dzikiego gonga wlasnie ku.rwa czekalem. Rayos zrobiles wlasnie moj dzien swietnym Cytuj
MEVEK 3 547 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Moge powiedziec, ze do lvlu 5, mialem male wpadki przy potyczkach z grupa potworow. Ale juz nie! Okazalo sie, iz gram bez upgrade'ow. Kupilem, ale nie zalozylem xD Teraz jest spoko. Gram na HC. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 No ja czekam a na cdp dobra i godna cena za GOTY. Gona zaczynałem na drodze ku zagładzie więc i dodatki na tym polecą. Nie mam ich oddzielnie bo czekałem i się doczekałem Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Panowie mam pytanie. Wieśka 3 przeszedlem 2 razy, wbilem platyne i podstawke sprzedalem. Teraz kupilem dodatek serca z kamienia i pozyczylem od kumpla gre zeby moc przejsc i nie widzi mi save zadnego. Konsole wymienialem i pamietam, ze zgrywalem wszystkie savy itp na dysk internetowy. Problem w tym, ze nie jestem w 100% pewien czy savy od Wieska tez tam zgrywalem czy na jakiegos pena, ktorego teraz nie moge znalezc. Nie mam jak podejrzec chmury, bo obecnie nie mam ps+ wykupionego. Mozna jakos podejrzec zawartosc dysku internetowego zeby byc pewnym, ze savy tam sa czy musze zaryzykowac i wykupic chociaz miesieczny ps+ zeby sprawdzic? Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Mam podobne pytanie z tym że: posiadam podstawkę Wiedźmina i zastanawim się czy save będzie kompatybilny jak kupię wersję GOTY? Tak samo z samymi dodatkami z tej wersji? Cytuj
MEVEK 3 547 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 O tym pewnie dowiesz sie 30tego, kiedy edycja trafi na forumek. Ja mysle, ze zalezy od regionu. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Zapisy z wersji premierowej na konsolach nie będą kompatybilne z edycją GOTY. Grę trzeba będzie zaczynać od nowa. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 (edytowane) To oficjalne info? edit: niestety tak http://www.eurogamer.pl/articles/2016-08-16-wiedzmin-3-edycja-gry-roku-bez-importu-zapisow-na-konsolach Edytowane 16 sierpnia 2016 przez Dobos Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Raczej tak, edycja goty będzie posiadać odrębny zestaw pucharków/osiągnięć. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 To wbije druga platyne w wiedzminie? 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Kurde, ruszyłem fabułę dalej i nie zaliczyło mi 6 questów. Co prawda miałem monit, że dalej niektóre zadania staną się nieaktywne, no ale wracać się 2000 metrów Gram na pc, nie ma jakiegoś nieoficjalnego sposobu na ukończenie tamtych questów? Poza load game oczywiście. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 (edytowane) Nie ogralem dodatkow wiec szykuje sie druga platyna w wersji GOTY Edytowane 16 sierpnia 2016 przez Zetta Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Kurde, ruszyłem fabułę dalej i nie zaliczyło mi 6 questów. Co prawda miałem monit, że dalej niektóre zadania staną się nieaktywne, no ale wracać się 2000 metrów Gram na pc, nie ma jakiegoś nieoficjalnego sposobu na ukończenie tamtych questów? Poza load game oczywiście. A jak chcesz je nieoficjalnie skończyć skoro połowa postaci powędrowała w inne rejony świata. Z tego co wiem to tylko Load Game. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 No właśnie myślałem, że jakimś trainerem, albo co. Trochę to denerwuje:/ Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 No właśnie myślałem, że jakimś trainerem, albo co. Trochę to denerwuje:/ Mi nie zaliczyło dwóch ze statuetkami przez błąd w grze. Nie mogłem pogadać z Triss na ich temat i pupa. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 (edytowane) Męczyłem Wiedźmina od listopada i nie ukończyłem. Udało się jednak sprzedać Wiedźmina i czekam na edycje GOTY. Trzeba będzie zaczynać od nowa bo save nie kompatybilne ale co tam będzie lepsza zabawa z nowym interfejsem EDIT: Cd Projekt ujawnił co będzie stanowiło zawartość dodatkowa tej edycji ? NIe wierze że w pudełku znajdziemy same płyty z dodatkami. Co z mapkami, kartami gwinta itp ? Edytowane 17 sierpnia 2016 przez kufir Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 EDIT: Cd Projekt ujawnił co będzie stanowiło zawartość dodatkowa tej edycji ? NIe wierze że w pudełku znajdziemy same płyty z dodatkami. Co z mapkami, kartami gwinta itp ? Żółty pasek z napisem EDYCJA GRY ROKU zajmujący pół okładki. Bardzo biednie to wygląda, trzeba będzie dokupić steelbook. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Dziwne to troszkę bo już nawet sama podstawka miała super zawartość... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Widzę, że REDzi Was zbytnio rozpieścili Dostajecie GOTY wersję GOTY gry z wszystkimi możliwymi dodatkami za jakieś 80-100 zł mniej niż zwykła, biedna podstawowa wersja najnowszego hitu, ale i tak marudzicie 1 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Widzę, że REDzi Was zbytnio rozpieścili Dostajecie GOTY wersję GOTY gry z wszystkimi możliwymi dodatkami za jakieś 80-100 zł mniej niż zwykła, biedna podstawowa wersja najnowszego hitu, ale i tak marudzicie Rayos ma racje dostajemny Goty ze wszystkim na płycie Panowie do tego w cenie za 169.99 zł . A ci jeszcze dodatków chcą , w Dupach się poprzewracało , Niech Redzi to w końcu wydadzą i zakończą przygodę z Wiesiem(choć cały czas żałuje ,że nie wydali lepszych narzędzi do modyfikacji gry na PC) A potem to już niech zmiatają robić Cyberpunka 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Cena jest REWELACYJNA ito nie podlega dyskusji. Nie jest to marudzenie tylko owe rozpieszczenie Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 najpierw niech poprawią wszystkie błędy, bo jeszcze trochę zostało Cytuj
Gość kufir Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Zmiany w patchu 1.20 Dodano opcję włączenia doskalowania poziomu przeciwników w menu Opcje/Rozgrywka. Jeśli poprzednio przeciwnicy byli zbyt łatwi do pokonania, teraz walka będzie trudniejsza. Włączenie tej opcji nie ma wpływu na liczbę przyznawanych punktów doświadczenia, przedmioty i nagrody za zadania. Opcja ta może być wyłączona w każdym momencie, nawet w trakcie walki (Żywotność/Esencja przeciwników zostaną w pełni zregenerowane) Faktycznie jest trudniej ? Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Dziwne, bo na PC jest już 1.23 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi