Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku dni wróciłem do GOTG Wieśka i nie mogę znaleźć Białej Mewy. Czytam na netach że był jakiś bug z tym składnikiem? Macie jakieś pomyśly, gdzie?

Opublikowano

NIESAMOWITA FRAZA. Dzięki :***

edyta: niestety to już jednak wcześniej czytałem i w tamtych miejscach co piszą nie było właśnie tego schematu:/

Jakieś inne tipy?

Opublikowano

Wydaje mi się, że swój schemat kupowałem u druida na Skellige, tego gbura przy dębie. 

Może zielarz na wschód od Oxenfurtu?

Opublikowano

Są, ale chyba jest jakaś pula sprzedawców od których można coś kupić. Nie kupisz białej mewy od kowala. ;)

Ja to nawet nie wiem gdzie ją zdobyłem szczerze powiedziawszy. Może w jakimś znaku zapytania, ale z racji, że zrobiłem je wszystkie (nawet na skellige) to ciężko cokolwiek określić. :dunno:

Opublikowano (edytowane)

Schemat na Białą Mewę powinien być do kupienia u Guślarza w Velen.

Ja kupilem u czarodziejki Keiry, zaraz po misji z klatwa. W tedy, po raz pierwsz zajrzalem do jej sklepiku.

P.S jakies porady do walk na piesci?

Blokujecie i szybka Contra ;) czy moze po Bloodbornemu, unik i mocny cep ?

Edytowane przez iMEVEK
Opublikowano

Ja inwestuję punkty w szybki atak. Lepiej szybko zaatakować gościa, niż pomału mocnym ciosem. Tak mi się wydaje - bo atakując szybkim ciosem, często gość nawet nie ma jak zaatakować. 

Opublikowano

Jest jakiś sposób na odpalenie nowej gry plus nie mając sejwa tuż po ukończeniu podstawki?

Podstawkę ukończyłem, potem zabrałem się za SzK, a następnie KiW... oba dodatki też ukończone. Teraz całą przygodę chciałem rozpocząć od nowa, ale ładując ostatni zapis z KiW gra krzyczy komunikatem w stylu "gra nie została ukończona".

Pomóżcie, bo trochę szkoda grać bez tego całego wiedźmińskiego dorobku.