Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Moze ktoś mi wytłumaczy czemu po najnowszym patchu moja postać zamiast mieć ponad 250pkt do zatrucia eliksirami ma teraz 104?:o wcześniej waliłem 3 odwary i jakis eliksir a teraz jeden odwar i Geralt sie krztusi.... Takie bylo zamierzenie twórców w tej ładce czy dzięki niej mamy nowe bugi?... Edit: dobra po sprawie. Musiałem usunąć i ponownie ustawić umiejetność w drzewku Edytowane 30 sierpnia 20168 l przez kacprzak1991
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Kilka uwag co do edycji GOTY dla zainteresowanych. 1. Gra instaluje sie na dysku i trwa to z 15 sekund, po czym pobiera łatkę 85 MB i można grać. 2. W pudełku znajduje się skąpa instrukcja i dwie wiedźmińskie naklejki. Odnośnie samej gry, dodali dużo opcji w grze które cieszą. Np. wyłaczenie automatycznego wyjmowania miecza itp. Takie duperele ale cieszą. I co ważne - ta gra naprawdę wyładniała !!! .W Białym sadzie wszystko wygląda przepięknie, zwiększono też czcionkę w grze a dodatkowo każdy opis przedmiotu możemy jeszcze powiększyć. Super bo nad tym do tej pory ubolewałem, jak widząc po tych zmianach nie tylko ja . Sa tam jakies kody jednorazowe, czy mozna śmiało kupować uzywke za jakis czas? Nie ma żadnych kodów, wszystko jest na płycie za wyjątkiem tej łatki 85 MB Edytowane 31 sierpnia 20168 l przez kufir
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Wczoraj za jednym podejściem skończyłem w 100% Biały sad na drodze ku zagładzie i potwierdzam, wszystko śmiga jak należy. W pudełku skąpo ale za to content w grze masakryczny. Z nowości jeszcźe jedna rzecz, jak odpalamy grę to zamiast geralta mamy screen z walki z gryfem, taka zmiana.
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Zmiana jest chyba jeszcze w tym Intrze początkowym na bazie " ilustracji komiksowej" gdzie mowa o koniunkcji sfer itp. Doszły tam chyba fajne rysunki 3d potworów ale mogę się mylić..
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l W nowym patchu vivaldi wyglada całkiem inaczej;) a co do tego ekranu startowego z gryfem mozesz wrzucić zrzut ekranu;) wyglada na to ze jest to tylko dla wersji goty
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Widziałem już ten nowy wygląd Vivaldiego, bardzo fajny. Przynajmniej nie wygląda już jak byle pijak-krasnolud z czerwonym nosem.
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l W nowym patchu vivaldi wyglada całkiem inaczej;) a co do tego ekranu startowego z gryfem mozesz wrzucić zrzut ekranu;) wyglada na to ze jest to tylko dla wersji goty http://m.imgur.com/1gRDZG3?r Edytowane 31 sierpnia 20168 l przez Wesker
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l I jaka to wersja gry? Na PC jest 1.44 i w opcjach można tez wyłączyć automatyczne wyjecie miecza w czasie walki.
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Ale dobry ten eliksir z Trolla. Niech sie ta mewa schowa xD Tzn. Jaskolka.
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Wydaje mi się ale mogę się mylić że w edycji GOTY wreszcie dobrze działa licznik ile spędziliśmy z gra. Póki co wszystko się zgadza
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Edycja goty to chyba to samo co klasyczna premierówka po patchach i DLCkach minus kompatybilność z sejwami. Więc wydaje mi się, że w obecnej wersji 1.xx-ileśtam powinny działać identyko?
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Wczoraj pojawiła się nowa łatka więc może i w oryginalnej wersji licznik już działa poprawnie. Sprawdzę jutro bo właśnie ogrywam z SzK.
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Tez tak macie ze w dodatkach na NG+ dostajecie mało exp? Robię zadania łapiąc sie w tym przedziale 5 lvl i otrzymuje srednio 10-100 doświadczenia a w podstawce spokojnie wpadało ponad 200-600
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Soundtrack z Serc z Kamienia oraz Krwi i Wina można pobrać z za friko ze Steam, GOG i Origin https://www.facebook.com/PLthewitcher/photos/a.1532593096984231.1073741828.1532577456985795/1759493727627499/?type=3
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Zgadza się. Grajac w Goty skad bede wiedzial ze wlasnie rozpoczelem misje z Serca z kamienia lub z Krwi i wina ? Mozecie to jakos mi objasnic ?
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Te misje są zaznaczone innym kolorem i widnieje przy nich logo danego dodatku.
Opublikowano 1 września 20168 l Dzięki, przepięknie jest odpicowana ta gra z tymi ostatnimi łatkami. Wszystko jest super. Jedyne co wolałem w starszych wersjach to wybór znaków. Teraz jakoś nie zawsze wybiorę ten znak który chce.
Opublikowano 2 września 20168 l Ponowię pytanie. Gra ktoś na NG+ juz w dodatki i dostaje mało doświadczenia nawet za bardzie rozbudowane misje mieszczące sie w pułapie 5 lvl? Obecnie mam 91 lvl i robiąc misje na 88 dostaje na przykład 48 pkt doświadczenia...
Opublikowano 4 września 20168 l W Goty chyba z tego trola kolo mostu nie leca mutageny. 21 raz go zabilem i ciagle tylko skora wątroba i krew trola leci