Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cos zmienili z tym dropem. Nam 4 lvl zabilem trolla 38 razy (!!!) i nie wypadlo. Odpuszczam

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy Dzikiego Gonu na XO. Pobrałem wszystkie 16 bezpłatnych DLC ale alternatywny wygląd Ciri nie pojawia mi się w pobranych dodatkach z poziomu menu gry. Czy też tak macie?

Opublikowano (edytowane)

Ponowię pytanie. Gra ktoś na NG+ juz w dodatki i dostaje mało doświadczenia nawet za bardzie rozbudowane misje mieszczące sie w pułapie 5 lvl? Obecnie mam 91 lvl i robiąc misje na 88 dostaje na przykład 48 pkt doświadczenia...

O to samo miałem spytać.  Gram na X One, jestem na 20 levelu na NG i za misje dostaję między 1 a 12 pkt doświadczenia... Czy da się to jakoś naprawić bez czekania na kolejny patch? Zaraz przejrzę zagraniczne fora - jak coś znajdę to dam znać.

Edytowane przez falcon87pl
Opublikowano

nie czaje po co grasz na NG+ majać tak niski lvl? ;o Ja mam własnie 92 i za ostatnią misie z serca z kamienia dostałem ok 150pkt. W pewnym poradniku wycztałem ze przy wybraniu ostaniej linii dialogowej dostaje sie 300 pkt a normalmnie 150, więc być może wszystko jest w porządku, 

Opublikowano (edytowane)

Znalazłem coś takiego:

"It's not an issue. It's made to do that when you've overleveled for the quest. Example: I am level 21. I just completed a level 14 quest and only got 5xp. That's because I'm more than 6 levels above the recommended level. I just completed a level 29 as well and got 450xp. I completed a level 21 and got 200.

http://www.gamefaqs.com/boards/702760-the-witcher-3-wild-hunt/71976984 )

Przy czym jest to wpis z zeszłego roku. Wie ktoś może czy to jest nadal aktualne, że robiąc zadania które wymagają niższego levelu można dostawać śladowe ilości xp?

Edytowane przez falcon87pl
Opublikowano

Tak to jest aktualne. W zakładce zadania masz te zadania nawet lekko wyszarzone. Tak wiec warto zwracać uwagę by robic misje nie będące na niższym levelu o 5. Ale tak czy siak widze ze w dodatkach jakos mniej wpada. Zreszta mi to większej różnicy nie robi bo i tak mam prawie maksymalny level i na drodze ku zagładzie idzie praktycznie jak przez masło, ale pytałem z ciekawości i w sumie fajnie byłoby dobić do tego 100 poziomu ;p

Opublikowano

Ja dotarlem wlasnie do Novigradu, gdzie zaczynaja sie schody :-/ Handlarzom brakuje rak, cutscenki odpalaja sie po 20sec, a w sklepie w zakladce eliksirow nie mozna kupic brakujacego skladnika pod trojkatem :| hmm.. (neo ratuj)!

Opublikowano

Tak to jest aktualne. W zakładce zadania masz te zadania nawet lekko wyszarzone. Tak wiec warto zwracać uwagę by robic misje nie będące na niższym levelu o 5. Ale tak czy siak widze ze w dodatkach jakos mniej wpada. Zreszta mi to większej różnicy nie robi bo i tak mam prawie maksymalny level i na drodze ku zagładzie idzie praktycznie jak przez masło, ale pytałem z ciekawości i w sumie fajnie byłoby dobić do tego 100 poziomu ;p

Dzięki za odpowiedź. W międzyczasie zrobiłem zadania na różnych poziomach i za ten na 22 dostałem normalne xp (mam 21 poziom). Więc wszystko gra. A zacząłem czyszczenie zleceń wiedźmińskich i pobocznych więc trochę zadań na poziomach 15-20 mam do zrobienia :)

Opublikowano (edytowane)

Za zadania na 15 lvl juz raczej dostaniesz śladowa ilośc exp.

Oficjalnie zostało mi jedno trofeum z dodatku krew i wino. Podstawka splatynowana a SzK na 100%. Powiedzcie mi co potem sie robi z życiem?:P

Edytowane przez kacprzak1991
Opublikowano

Trofea są te same, ale edycja goty to nowa pozycja na liście gier. Trofea się nie sumują z edycji premierowej i goty. 

Opublikowano

Właśnie skończyłem grę. Dlaczego pomimo wspierania Dijkstry miałem zakończenie, w którym to Radowid wygrał walkę o władzę na północy?

Tak bardzo chciałem zabić gnoja a tu taki zonk :/

Opublikowano (edytowane)

Wszystko zależy od decyzji jakie podejmujesz w związku z Ciri. Np. czy wziąłeś ją do Emhyra albo pozwoliłeś samej pójść na zebranie loży czarodziejek. Wszystko jest w necie. 

Ciri może jeszcze zostać cesarzową albo zginąć. I to ostatnie zakończenie jest podobno kanonicze.

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Znajdź jakiegoś save przed końcem i zrób quest z Radowidem polecam mozna ubic skurczysyna.

Co do pytania to tak, w googlach.