McDrive 3 113 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 A jest zakończenie w którym Geralt ma wyj.ebane na obydwie laski i nie wiąże sie z wyboru z żadną z nich? Jest quest w którym przegina z zabawą z jedną i drugą i obie go wywujały, ale to trzeba ciągnąć przez prawie całą grę. Cytuj
Gość Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Takie pytanko bo mam kiepskiego neta obecnie a chcialem kupjc wiedzmina goty. Czy wiekszosc contentu jest na plycie czy jakis spory download? Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 A jest zakończenie w którym Geralt ma wyj.ebane na obydwie laski i nie wiąże sie z wyboru z żadną z nich? Jest quest w którym przegina z zabawą z jedną i drugą i obie go wywujały, ale to trzeba ciągnąć przez prawie całą grę. No to akurat wiem. Pytam sie czy, a jesli tak to z jakim skutkiem, można nie wyznać miłości ani Triss, ani Yen. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 No można w obu przypadkach powiedzieć 'nie' więc rezultat w takim wypadku jest raczej wiadomy. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 W tej grze można wszystko Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 No można w obu przypadkach powiedzieć 'nie' więc rezultat w takim wypadku jest raczej wiadomy. Ciekawią mnie te drobne smaczki z tym związane. Wybrałem Triss (czego swoją drogą potem żałowałem) i wtedy Yen dość mocno Geraltowi dogryzała. Jak sie nie wybierze żadnej to padają od nich pytania 'co zamierzasz już zawsze tylko konia walić?' ? Cytuj
dziadek_mruz 1 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Witam. Do tych co zplatynowali. Pominołem w Wyzimie karte wygrywaną od Nifgaarrtczyka : FOLTEST ZDOBYWCA. Jest po platynie czy można jeszcze jakoś zdobyć? Cytuj
MEVEK 3 616 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Niechcący ulepszyłem rynsztunek szkoły gryfa i pozbyłem sie tym samym łaszków Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 (edytowane) Witam. Do tych co zplatynowali. Pominołem w Wyzimie karte wygrywaną od Nifgaarrtczyka : FOLTEST ZDOBYWCA. Jest po platynie czy można jeszcze jakoś zdobyć? Wystarczy wrócić do zamku w Wyzimie i go ograć. Chyba, że jesteś już po ukończeniu gry ale to chyba nie ma większego znaczenia. Mam pytanie: jakiś czas temu kończyłem NG+ i przedwczoraj skończyłem sobie z Serca z Kamienia. Teraz drugi raz zabieram się za KiW. Jak skończę ten dodatek to ten set z KiW przejdzie mi do NG+ ponownie? Edit. No to pięknie. Teraz nie mogę załadować stanu postaci z po ukończeniu Serc z Kamienia pomimo tego, ze gra została jUz wcześniej ukończona. Dlaczego? Edit2. Dobra, już chyba wiem o co chodzi. Nowa Gra Plus nie załaduje raczej setu postaci z poprzedniej ukończonej NG+ tylko z podstawowej Nowej Gry. No nic, zacznie się od nowa na DkZ. W końcu to i tak czysta przyjemność. Edytowane 13 września 2016 przez Nemesis Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 (edytowane) Jest jakies stanowisko Redow co do pacza dla PS4Pro?? ;-) komus cos obilo sie moze o uszy?? Edytowane 13 września 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 REDzi na razie niczego nie podali w tej sprawie. Ale jakąś łatkę do 4k skleją bankowo. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 13 września 2016 Opublikowano 13 września 2016 Słuchajcie mam spory problem. Gra mi się zaktualizowała ostatnio i teraz każda opcja dialogowa zatwierdza się ok 15 sekund i na ekranie robi się blur. Czy ktoś też tak ma i wie co z tym zrobić? Wersja gry na płycie. Cytuj
Vril_Dox 153 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Spróbuj odbudować bazę danych. Powinno pomóc. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Niestety nie pomogło. Jakieś inne pomysły? Cytuj
MEVEK 3 616 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Ja mam tak na Ps4 w Novigradzie. Da sie zyc. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 No i lipa...nie bedzie patcha dla Wieska do ps4pro, jedyny powazniejszy argument ktory moglby mnie sklonic do zakupu nowej konsolki polegl.. Troszke szkoda bo z przyjemnoscia ogralbym Wieska w normalnej grafice 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 (edytowane) Ja pierdziele, ale ludzie to klapy z grafiką. I bardzo dobrze, że CDProjekt się takim szambem jak łatka usprawniająca grafikę w Wieśku się nie zajmą, bo mają inne lepsze ambitniejsze plany jak Gwint i Cyberpunk. Wiesiek to i nawet bez tego tej łatki ładnie i tak czy siak wygląda na PS4. Edytowane 16 września 2016 przez Faka 2 Cytuj
MEVEK 3 616 Opublikowano 16 września 2016 Opublikowano 16 września 2016 Nie chodzi o sama grafe, ale wykorzystanie mocy konsoli, co w gruncie rzeczy przełożyło by sie na płynniejsza animacje gry, loadingi. IMO taka gra, jak Wiedźmin 3 ma wiele do powiedzenia w tej generacji, co w moim przekonaniu odbije sie na olaniu PS4Pro. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 No i lipa...nie bedzie patcha dla Wieska do ps4pro, jedyny powazniejszy argument ktory moglby mnie sklonic do zakupu nowej konsolki polegl.. Troszke szkoda bo z przyjemnoscia ogralbym Wieska w normalnej grafice Z tego co pamiętam jeszcze w kwietniu REDzi mówili to samo o edycji GOTY - czyli że nie mają planów Cytuj
MEVEK 3 616 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Da sie spotkac jeszcze Zoltana, po misji spis cudzoloznic? Nie zagralem z nim :| Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Powinien potem stać przed karczmą Jaskra. U mnie stał nawet po skończeniu wątku głównego. Cytuj
MEVEK 3 616 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Wszedzie oblegaja łowcy wiedźm. Moze po którejś tam misji sobie pójdą i w tedy pojawi sie Zoltan, hmmm Cytuj
creatinfreak 3 854 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 Czy ostatnio jakiś patch pomieszał coś z wrażliwością wiedzmina na zatrucia? Jakiś czas temu jak grałem to zwykle szedł odwar z echidny, ekkimy i A zostawało jeszcze trochę miejsca na jaskółke i grom. Teraz jeden odwar z jaskołką i wiedźmin zatruty. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 18 września 2016 Opublikowano 18 września 2016 (edytowane) Miałem to samo. Usuń umiejętność z okienka i umieść go ponownie. Powinno pomoc Edytowane 18 września 2016 przez kacprzak1991 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 19 września 2016 Opublikowano 19 września 2016 Odnośnie tych zatruć. Gram od nowa i obecnie na lvl 11 mogę wypić tylko Odwar z Trolla i jeden eliksir np. Jaskółkę czy Grom. Jak można zwiększyć swoja tolerancję na Eliksiry i Odwary aby można było ich wypić więcej ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi