Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jest zakończenie w którym Geralt ma wyj.ebane na obydwie laski i nie wiąże sie z wyboru z żadną z nich? :D

Jest quest w którym przegina z zabawą z jedną i drugą i obie go wywujały, ale to trzeba ciągnąć przez prawie całą grę.

Opublikowano

Takie pytanko bo mam kiepskiego neta obecnie a chcialem kupjc wiedzmina goty. Czy wiekszosc contentu jest na plycie czy jakis spory download?

Opublikowano

A jest zakończenie w którym Geralt ma wyj.ebane na obydwie laski i nie wiąże sie z wyboru z żadną z nich? :D

Jest quest w którym przegina z zabawą z jedną i drugą i obie go wywujały, ale to trzeba ciągnąć przez prawie całą grę.

No to akurat wiem.

Pytam sie czy, a jesli tak to z jakim skutkiem, można nie wyznać miłości ani Triss, ani Yen.

Opublikowano

No można w obu przypadkach powiedzieć 'nie' więc rezultat w takim wypadku jest raczej wiadomy. 

Opublikowano

No można w obu przypadkach powiedzieć 'nie' więc rezultat w takim wypadku jest raczej wiadomy. 

Ciekawią mnie te drobne smaczki z tym związane.

Wybrałem Triss (czego swoją drogą potem żałowałem) i wtedy Yen dość mocno Geraltowi dogryzała.

Jak sie nie wybierze żadnej to padają od nich pytania 'co zamierzasz już zawsze tylko konia walić?' ? :D

Opublikowano (edytowane)

Witam. Do tych co zplatynowali. Pominołem w Wyzimie karte wygrywaną od Nifgaarrtczyka : FOLTEST ZDOBYWCA. Jest po platynie czy można jeszcze jakoś zdobyć?

Wystarczy wrócić do zamku w Wyzimie i go ograć. Chyba, że jesteś już po ukończeniu gry ale to chyba nie ma większego znaczenia.

Mam pytanie: jakiś czas temu kończyłem NG+ i przedwczoraj skończyłem sobie z Serca z Kamienia. Teraz drugi raz zabieram się za KiW. Jak skończę ten dodatek to ten set z KiW przejdzie mi do NG+ ponownie?

Edit. No to pięknie. Teraz nie mogę załadować stanu postaci z po ukończeniu Serc z Kamienia pomimo tego, ze gra została jUz wcześniej ukończona. Dlaczego?

Edit2. Dobra, już chyba wiem o co chodzi. Nowa Gra Plus nie załaduje raczej setu postaci z poprzedniej ukończonej NG+ tylko z podstawowej Nowej Gry. No nic, zacznie się od nowa na DkZ. W końcu to i tak czysta przyjemność. 

Edytowane przez Nemesis
Opublikowano

Słuchajcie mam spory problem. Gra mi się zaktualizowała ostatnio i teraz każda opcja dialogowa zatwierdza się ok 15 sekund i na ekranie robi się blur. Czy ktoś też tak ma i wie co z tym zrobić? Wersja gry na płycie.

Opublikowano (edytowane)

Ja pierdziele, ale ludzie to klapy z grafiką. I bardzo dobrze, że CDProjekt się takim szambem jak łatka usprawniająca grafikę w Wieśku się nie zajmą, bo mają inne lepsze ambitniejsze plany jak Gwint i Cyberpunk. Wiesiek to i nawet bez tego tej łatki ładnie i tak czy siak wygląda na PS4.

Edytowane przez Faka
  • Plusik 2
Opublikowano

Nie chodzi o sama grafe, ale wykorzystanie mocy konsoli, co w gruncie rzeczy przełożyło by sie na płynniejsza animacje gry, loadingi. 

IMO taka gra, jak Wiedźmin 3 ma wiele do powiedzenia w tej generacji, co w moim przekonaniu odbije sie na olaniu PS4Pro. 

Opublikowano

No i lipa...nie bedzie patcha dla Wieska do ps4pro, jedyny powazniejszy argument ktory moglby mnie sklonic do zakupu nowej konsolki polegl.. Troszke szkoda bo z przyjemnoscia ogralbym Wieska w normalnej grafice

Z tego co pamiętam jeszcze w kwietniu REDzi mówili to samo o edycji GOTY - czyli że nie mają planów :D

Opublikowano

Powinien potem stać przed karczmą Jaskra. U mnie stał nawet po skończeniu wątku głównego. 

Opublikowano

Odnośnie tych zatruć. Gram od nowa i obecnie na lvl 11 mogę wypić tylko Odwar z Trolla i jeden eliksir np. Jaskółkę czy Grom.

Jak można zwiększyć swoja tolerancję na Eliksiry i Odwary aby można było ich wypić więcej ?