creatinfreak 3 827 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Czy save podstawki będzie działał w edycji goty? Było sto razy ale zapytam bo może wyszedł jakiś patch. Przeszedłbym dodatki a w cenie samych dodatków można kupić edycje goty. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Niestety nie zadziałają sejvy. Takie było oficjalne stanowisko CDPR i żaden patch tego nie poprawi (zresztą, żaden nowy nie wyszedł od paru miesięcy). Z tego co widzę, oba dodatki są po 59 zł teraz na PSN, to chyba dobry deal. Gdzie masz edycję GOTY za tyle? Edytowane 31 Grudnia 2016 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Z tego co mi wiadomo to żaden patch do tego nie wyszedł ale jest promocja na dodatki na ps storze jeszcze przez kilka dni. Edit: Redziu szybszy. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Farmer Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Chociaż raz Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 No nawet teraz na pchlim jest za 120. A dodatki i tak bym kupował na xbl (99zł) bo tu mam save i końcówkę new game plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Tak sobie gram już 50 godzin i nie jest to gra idealna ale chyba najlepsza jaką w życiu grałem, od czasu pierwszego gothica żadna gra mnie tak nie wciągnęła, największa tutaj to chyba zasługa świata przedstawionego, na pewno w każdym razie nie wątku głównego który jakoś szczególnie mnie wciągnął a wiele zadań pobocznych jest o wiele ciekawszych. W większości gier nie bawię się w żadne znajdźki a tutaj nawet wyszukuje ekwipunku czy tam przepisów na niego, którego i tak nie będę używał. Jedynym minusem jest moim zdaniem coraz niższy poziom trudności, zaczynałem na prawie najwyższym poziomie i przez pierwsze kilka h godzin gry było ciężko, teraz po 50h zmieniłem na najwyższy ale napewno nie jest to jak nazwa tego poziomu mówi "dorga ku zakładzie" Z ciekawości posłuchałem sobie innych wersji językowych i nie wyobrażam sobie w to grać po angielsku, po rusku czy nie niemiecku byłoby całkiem ok ale jakoś angielsku mi tu w ogóle nie pasuje. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez xbor Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) W dodatki najlepiej się gra właśnie po ukończeniu Nowej Gry Plus. Wiadomo, że w Wiedźminy gra się tylko po polsku bo inaczej ulatuje ten słowiański klimat. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) W dodatki najlepiej się gra właśnie po ukończeniu Nowej Gry Plus. Wiadomo, że w Wiedźminy gra się tylko po polsku bo inaczej ulatuje ten słowiański klimat. Czyli dwukrotne ukończenie gry? Edytowane 31 Grudnia 2016 przez xbor Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja tak zrobiłem ale w sumie można też po jednokrotnym przejściu zaliczyć obydwa dodatki i z mocnym rynsztunkiem wziąć się za NG+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Juz chyba nie musze nic zbierac po drodze. :v Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Lootuj wszystko jak leci. I ulepsz jeszcze tego niedźwiedzia. Kapitalnie wygląda w mistrzowskim oporządzeniu. Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Schematy juz zebrane, ale nastepny upgrade dopiero od 30 lvl. Kusza juz nawet zrobiona i czeka w kufrze, tylko... 29 lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kusza przydatna tylko podczas pływania. Strzelanie z niej na co dzień to katorga. Trzymaj kamienie. Podobno przydają się w Sercu z Kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Pod wodą to instant kill praktycznie, a na lądzie to 30 strzałów na byle utopca. Z czapy lekko mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Na lądzie to tylko do zestrzeliwania gryfów i innych latających pierdoł oraz do trofea za strzelanie w głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kusza właśnie jest niezawodna na drakonidy i utopce. A ten pucharek za strzały to najlepiej się robi w Diablim Dole w Velen (jeden z pierwszych znaków zapytania na mapie po obejrzeniu tablicy ogłoszeń przy Karczmie na Rozstajach). Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 wczoraj przeszedlem podstawke i mialem smutne zakonczenie teraz zbieranie ubranek niedzwiedzia i atakuje serce z kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 W trakcie gry masz 5 kluczowych kwestii dialogowych, które wpływają na głównej zakończenie. Tam musisz wybrać właściwe odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) W trakcie gry masz 5 kluczowych kwestii dialogowych, które wpływają na głównej zakończenie. Tam musisz wybrać właściwe odpowiedzi. A jakie to kwestie i ile tak właściwie jest tych zakończeń? Odpisz proszę albo w wiadomości prywatnej bo widzę, że Ty fachowiec od Wiedźmina 3. Moje zakończenie: Ciri została Wiedźminką a Geralt wręczył jej wykuty specjalnie dla niej miecz, siedzieli w tawernie w Białym Sadzie, łzy napływały mi do oczu. :-)" Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Folion Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 To masz dobre zakończenie. W sumie są 3 główne zakończenia ale inne decyzje podejmowane w czasie gry mają wpływ na wygląd każdego z nich. Tu masz rozpiskę co i jak http://forums.cdprojektred.com/forum/pl/seria-gier-wiedźmin/wiedźmin-3-dziki-gon/dyskusje-o-fabule-lokacjach-i-postaciach-spoilery/41373-selektywnie-ospoilerowane-zakończenia-poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dzisiaj w zadaniu Władca Undvik gra automatycznie przeskoczyła mi kilka podpunktów do przodu. To pewnie dlatego, że przez przypadek zbadałem jakieś ciało na ziemi mimo iż w tym momencie nie powinienem tego robić a dopiero po odbyciu kilku rozmów i przebyciu kilku zdarzeń. Musiałem aż na Youtube zobaczyć przebieg tego zadania do momentu, w którym się znalazłem. Czyli trzeba uważać by przypadkiem nie aktywować jakiegoś zadania "od środka" albo ja miałem wyjątkowego pecha;) Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dzisiaj w zadaniu Władca Undvik gra automatycznie przeskoczyła mi kilka podpunktów do przodu. To pewnie dlatego, że przez przypadek zbadałem jakieś ciało na ziemi mimo iż w tym momencie nie powinienem tego robić a dopiero po odbyciu kilku rozmów i przebyciu kilku zdarzeń. Musiałem aż na Youtube zobaczyć przebieg tego zadania do momentu, w którym się znalazłem. Czyli trzeba uważać by przypadkiem nie aktywować jakiegoś zadania "od środka" albo ja miałem wyjątkowego pecha;) Miałem cos podobnego, kiedy nie podsłuchałem rozmow wieśniaczek plotkujących na polu. Okazało sie potem, ze pominąłem 2 watki w zadaniu, ale i tak zaliczyłem zadanie powodzeniem. Czyli nie zawsze trzeba sie tym kierować. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Często mi się zdarzało, że miałem któryś z podpunktów questa niezaliczony, gdyż przypadkiem trafiałem na dalszy krok w czasie podróży. A trzeba było np. iść po śladach, lub z kimś zagadać.Nie ma się co przejmować, parę czerwonych krzyżyków w ramach zaliczonego questa nie powinno zaszkodzić (w achievementach jak i samopoczuciu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 No nie byłbym tego taki pewien czy nie powinno zaszkodzić. Może byc tak, że ten pominięty wątek jest ważny w zadaniu, wyjaśnia jego cel lub po prostu niesie nawet jakiś zastrzyk emocji(zabawny dialog lub też smutna scena). Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 No tak, cos przegapisz, ale nie ubija to questa. Czasem wolałem pominąć jakiś wątek (np. pomoc ludzi tasaka pod kasynem, przez co jeden z punktów miałem na czerwono), ale dzięki temu moglem obadać ścieżkę pokojową, zamiast demolki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi