Andreal 2 123 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 Wczoraj w końcu odpaliłem Wiedźmina, oczywiście wersja GOTY, ale już na praktycznie na samym początku miałem cyrk. Informacja o zaktualizowanym zadaniu nie chciała mi zniknąć z ekranu. Przez chwilę wydawało mi się, że tak ma być, no ale chyba nie pół godziny. Wczytanie ponowne zapisu pomogło. Do tego miałem pierwsze spotkanie z dwunożną Płotką. Przy rozmowie z szynkarką w pierwszej karczmie prze okno widziałem kunia na dwóch nogach :D Po wyjściu wszytko było ok, no ale żeby wersja GOTY od razu mnie czymś takim atakowała? Ogólnie to jestem bardzo zadowolony, 3h i tylko południcę ubiłem. To będzie piękny rok z Geraltem. I szybkie pytanie, może zmęczony byłem i nie zatrybiłem. Chodzi mi o używanie eliksirów w slocie szybkiego dostępu. Mam w ekwipunku wrzucony chleb i woda (krzyżak do góry/dołu), włożyłem też eliksir, jak go użyć? Jest informacja, że też krzyżakiem, ale wtedy jem chleb. To po co te 4 sloty? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 Musisz przytrzymać dłużej strzałkę na krzyżaku w górę lub w dół ;) Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 Musisz przytrzymać dłużej strzałkę na krzyżaku w górę lub w dół ;) Dzięki. Cytuj
czeskimaster 3 342 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Po dłuższej przerwie chciałem skończyć krew i wino, pobrał się pacz i?? Całe scellige od nowa tzn znaki zapytania plus od nowa serce z kamienia i połowa krew i wino, poszła się (pipi)ać.. A miałem wcześniej wszystko wyczyszczone, zrobione... (pipi)a jego mać, kilkadziesiąt godzin poszło się (pipi)ać.. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 A wcześniej grałeś offline? Cytuj
czeskimaster 3 342 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Zawsze online, miałem przerwę z ps4,zainstalował się patch 1.31, i nagle serce z kamienia mam nie ruszone, krew i wino też, i do czyszczenia cała mapę scellige... Tak się wkórwiłem, że wy(pipi)ałem wszytkie save i będę grać podstawkę i dodatki od nowa.. Dziękuję do widzenia, część jak czapka. Cytuj
milupl 623 Opublikowano 27 lutego 2017 Opublikowano 27 lutego 2017 u mnie pomogło włączenie konsoli na nowo, pozniej ten problem nie wystepowal. napisz do cdprojekt w tej sprawie najlepiej.Napisałem do cdp i odpisali, abym jeszcze raz ściągnął aktualizację. Pomogło, gra nie wiesza się. 1 Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 (edytowane) ok może już ktoś pytał ale kto by tam wykopywał te 400 stron :P Wieśka na drodze ku zagładzie lepiej grać na new game plus czy od zera? co daje lepszy fun? Edytowane 8 marca 2017 przez qraq_pk Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Od zera. Na ng+ jest zbyt łatwo Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Od zera. Ja gralem na przedostatnim i zalowalem, bo musialem od nowa przejść na drodze ku zagładzie zeby platyne wbic. Tylko na poczatku jest dosyc trudno, jak juz troche dopakujesz Geralta powinno byc ok. Czeski a probowales pobrać savy z chmury? Cytuj
czeskimaster 3 342 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Tak, jakoś wyszło, że z chmury nie zapisało mi save, jak miałem już połowę krwi i wina.. Trudno, kiedyś jak będzie więcej czasu, zacznę wszystko od nowa. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Dzięki panowie. Więc od zera. Tylko muszę zdecydować co najpierw grać. Wieśka czy trylogię mass effect. :-) Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Taka ciekawosta teraz znalazłem. Na północ od Novigradu jest miejsce co się nazywa zatoka żurawi czy jakoś tak i tam jak wyjdzie się za mapę to słychać głoś Fronczewskiego mówiący "Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę" Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Taka ciekawosta teraz znalazłem. Na północ od Novigradu jest miejsce co się nazywa zatoka żurawi czy jakoś tak i tam jak wyjdzie się za mapę to słychać głoś Fronczewskiego mówiący "Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę"Nie tylko tam to mówi. Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Serca z kamienia >>> krew i wino. Ależ te dodatki klimatyczne i emocjonalne... Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Serca z kamienia >>> krew i wino. Ależ te dodatki klimatyczne i emocjonalne... Historia w SzK moim zdaniem lepsza. W drugim dodatku za bardzo skoncentrowali się na nowym regionie przez co historia mnie trochę nudziła. Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 No tak też to ująłem w infografice :D Motywy z panem lusterko "robią". Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 No tak też to ująłem w infografice :D Motywy z panem lusterko "robią". Ano Gaunter kopie doupy. Detlaff i jego tragikomiczna historia oraz zachowanie mnie bardziej bawiły niż budowały poważny klimat. Do tego nudzi mnie już wykorzystywanie klątwy czarnego słońca w tym uniwersum. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Mnie tam Detlaf bardzo się podobał. Pan Lusterko to oczywiście mistrzostwo. Jakby spotkał kiedyś tego lektora na ulicy, a on zaproponowałby mi kawę czy coś spieprzałbym stamtąd w podskokach. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Mnie tam Detlaf bardzo się podobał. Pan Lusterko to oczywiście mistrzostwo. Jakby spotkał kiedyś tego lektora na ulicy, a on zaproponowałby mi kawę czy coś spieprzałbym stamtąd w podskokach. Jeszcze jakby wyglądał podobnie to już w ogóle jazda :P Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Nom pan Odija faktycznie jest mocno do niego podobny. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 (edytowane) Mnie tam Detlaf bardzo się podobał. Pan Lusterko to oczywiście mistrzostwo. Jakby spotkał kiedyś tego lektora na ulicy, a on zaproponowałby mi kawę czy coś spieprzałbym stamtąd w podskokach. W dodatku O'Dim jest postacią wykreowana poza uniwersum Sapkowskiego. By CDP. Edytowane 12 marca 2017 przez Nemesis Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Dlaczego nie mogle odblokować tych perków, pomimo iż mam dość punktów do wydania? Level 35 Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Bo nie odblokowales dwóch powyżej z tego samego drzewka. Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Tzn. zablokowany jest cały rząd. Chciałbym np. kupić do szybkiego ataku, który mam rozwinięty w tych dwóch pierwszych na maksa a tam też nie mogę (kłódka z prawej strony z liczbą 20). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi