Hum 3 699 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Można grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Właśnie skończyłem serca z kamienia i było to piękne doświadczenie Zacząłem krew i wino. Jak się skończy główny wątek w podstawce to gra się kończy czy dalej można grać i np questy poboczne robić? Ale pamietaj, że poboczne szarzeją jak masz powyżej 5 lvl od zalecanego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Szarzeją, czyli nie można ich wykonać? Staram się robić wszystko w miarę sensownie, ale się po prostu nie da :) Ostatnio przejście z punktu 1 do 2 robiłem w setnych (1.01, 1.02 itd), w sumie nawet nie pamiętam, czy do tego drugiego doszedłem. Diabelnie grywalny tytuł, w sumie praktycznie wszystko mi w tej grze pasuje. Poziom trudności "krew, pot i łzy" był doskonałym wyborem, zastanawiam się czasem, czy nie lepiej mi było iść w ostatni, ale z drugiej strony przez frustrację mogłaby ucierpieć moja radość ze spotkań z Geraltem. Podbiję ze 2, 3 poziomy, porobię kilka zadań pobocznych z niższych poziomów, jakieś zlecenie i na Skellige płynę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Szarzeją, czyli nie można ich wykonać? Można, po prostu dostaniesz za nie znikomą ilość exp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 To już wiem dlaczego ostatnio wpadło mi tylko 5 pd... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Mi nie przeszkadza brak xp za poboczne bo gra i tak jest za łatwa nie ma co maksować postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Odpaliłem sobie dzisiaj OST z Wiedźmina III i przypomniałem sobie jak było mi smutno po ukończeniu tego papieża Smutno, że to już koniec tej wspaniałej historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 E tam, wbrew pozorom jeden Geralt wieśka nie czyni. Wierze że Redzi byliby wstanie stworzyć jakiegoś nowego, jeszcze bardziej interesującego protagoniste. Może Sapek by wyjął palec z tyłeczka i im w tym pomógł dla tego profitu za którym mu tęskno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Poczekajmy na nowe fajne uniwersum jakim będzie Cyberpunk 2077, oby protagonista był fajny i ciekawym bohaterem jak Geralt, jak Redzi to robią to mają ogromny kredyt zaufania ;). A Sapek no cóż, na człowieka to szkoda słów. Edytowane 5 Maja 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Tyle, że jednak zaplecze fabularne w postaci ośmiu książek robi swoje w przypadku geralta. Gry tylko rozbudziły wyobraźnie milionom ludzi, którzy widzieli te postacie przez pryzmat książki, a całej reszcie pokazały, że warto sięgnąć po sapokowsą prozę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Ale Geralt nie jest jedyną postacią, które takie zaplecze otrzymała. Są inne. Można zrobić sequele z Ciri, jakieś prologi z np Vesemirem i pokazać wszystkie Szkoły w złotych czasach itd. Mają wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Ja to bym najchętniej poznał historię Vesemira, gdzie nie było w książce Sapka, dla tego bohatera jest tyle do zrobienia na spin offa oczywiście przed jego śmiercią w Kaer Morhen że głowa mała. Edytowane 5 Maja 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Sequel z Jaskółeczką to byłoby moje spełnienie marzeń gracza. Albo niech zrobią jeszcze jeden dodatek właśnie z nią. Gra mojego życia. Nie będzie lepszej. Chyba tylko Cyberpunk. Jeszcze czeka mnie conajmniej jakieś 80h bo chce dokończyć platynowanie zwykłej wersji i wakacje spędzam przy GOTY. A jak będzie mało to jeszcze zostaje wersja na Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 to nie mialoby duzego sensu, bo ciri jest tak dopakowana, ze musieliby zrobic z tego bayonette 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 to nie mialoby duzego sensu, bo ciri jest tak dopakowana, ze musieliby zrobic z tego bayonettePopieram. Cała magia tytułu uleciałaby na dno stawu. Ona nie może przecież korzystać z żadnej magii ani tych wszystkich eliksirów. Z alchemii zostałyby tylko oleje, a gra rozgrywką przypominała by zwykły slasher z drewnianym sterowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Dokładnie. Za to prequel z Vesemirem jako głównym bohaterem, w czasach gdy funkcjonowały inne szkoły. Ukazanie pozyskiwania i szkolenia, mutacji młodych wiedźminów. W tle młody Geralt. Już czuję ten klimat. Ależ to by była petarda. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Teraz to mogliby wreszcie zrobić remastery pierwszej i drugiej części na silniku trójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Teraz to mogliby wreszcie zrobić remastery pierwszej i drugiej części na silniku trójki. Zadowolił bym się nawet zwykłym podkolorowanym portem, który trzyma betonowe 60fps i posiada wersje stulejarza z figurką geralta 1:4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Tak jak piszecie. Czkam na Wieśka 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Tak jak piszecie. Czkam na Wieśka 4. Ba, taka marka nie może i nie pójdzie w zapomnienie. Świetne uniwersum, którego nawet Cyberpunk nie przebije imo. Przypomnę Wam te słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 To, że Cyberpunk nie odniesie aż tak dużego sukcesu jak trzeci Wiesiek, jest więcej niż pewne. Niech go szybko kończą i wracają do królestw północy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Wiedzmin 4 jako papcio Vesemir? A jeszcze jak. A tymczasem koncze ostatni obecnie mozliwy kontrakt w Velen i zaraz wyplywam na SKELLIGE. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ciekawe ile milionów Sapek zaśpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Tyle lat już pracują nad tym Cyberpunkiem i nie pokazali nawet skrawka gameplayu. A Wiedźmin 4 to oczywiście pewniak. Jedynie co może się różnić to inny bohater. Dziki Gon mógł zakończyc historię Geralta chociaż w to wątpię tak samo. Mysle, że w nowego Wiedźmina zagramy gdzieś w 2021-2. Może już coś dzialaja w temacie bo przecież Gwint chyba nie pochłania aż takiej siły roboczej jak Wiedźmin 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Przecież Redzi już pierdyliard razy powiedzieli, że wrócą do Wieśka. Ciekawe ile milionów Sapek zaśpiewa Sapek już o nic nie może zaśpiewać, dlatego ma ból doopy. Edytowane 7 Maja 2017 przez Homer S Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi