Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie skończyłem serca z kamienia i było to piękne doświadczenie  :fsg:  Zacząłem krew i wino. Jak się skończy główny wątek w podstawce to gra się kończy czy dalej można grać i np questy poboczne robić?

Ale pamietaj, że poboczne szarzeją jak masz powyżej 5 lvl od zalecanego.

Szarzeją, czyli nie można ich wykonać?

Staram się robić wszystko w miarę sensownie, ale się po prostu nie da :) 

Ostatnio przejście z punktu 1 do 2 robiłem w setnych (1.01, 1.02 itd), w sumie nawet nie pamiętam, czy do tego drugiego doszedłem. Diabelnie grywalny tytuł, w sumie praktycznie wszystko mi w tej grze pasuje.

Poziom trudności "krew, pot i łzy" był doskonałym wyborem, zastanawiam się czasem, czy nie lepiej mi było iść w ostatni, ale z drugiej strony przez frustrację mogłaby ucierpieć moja radość ze spotkań z Geraltem.

Podbiję ze 2, 3 poziomy, porobię kilka zadań pobocznych z niższych poziomów, jakieś zlecenie i na Skellige płynę.

• 3 tygodnie później...

Poczekajmy na nowe fajne uniwersum jakim będzie Cyberpunk 2077, oby protagonista był fajny i ciekawym bohaterem jak Geralt, jak Redzi to robią to mają ogromny kredyt zaufania ;). A Sapek no cóż, na człowieka to szkoda słów.

Edytowane przez Faka

Sequel z Jaskółeczką to byłoby moje spełnienie marzeń gracza. Albo niech zrobią jeszcze jeden dodatek właśnie z nią.

Gra mojego życia. Nie będzie lepszej. Chyba tylko Cyberpunk. Jeszcze czeka mnie conajmniej jakieś 80h bo chce dokończyć platynowanie zwykłej wersji i wakacje spędzam przy GOTY. A jak będzie mało to jeszcze zostaje wersja na Xboxa.

to nie mialoby duzego sensu, bo ciri jest tak dopakowana, ze musieliby zrobic z tego bayonette

Popieram. Cała magia tytułu uleciałaby na dno stawu. Ona nie może przecież korzystać z żadnej magii ani tych wszystkich eliksirów. Z alchemii zostałyby tylko oleje, a gra rozgrywką przypominała by zwykły slasher z drewnianym sterowaniem.

Tyle lat już pracują nad tym Cyberpunkiem i nie pokazali nawet skrawka gameplayu. A Wiedźmin 4 to oczywiście pewniak. Jedynie co może się różnić to inny bohater. Dziki Gon mógł zakończyc historię Geralta chociaż w to wątpię tak samo.

Mysle, że w nowego Wiedźmina zagramy gdzieś w 2021-2. Może już coś dzialaja w temacie bo przecież Gwint chyba nie pochłania aż takiej siły roboczej jak Wiedźmin 3.