Homer S 197 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 no (pipi) po drugim przejściu Phantom Pain (też niezły pożeracz czasu) chyba też wróce do Wieśka. A, w rzyć taka robota... Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 Wyruszam na Skellige. Ile tak około procent głównej fabuły mam za sobą? Pytam tylko z ciekawości. Strasznie przyjemnie się w to gra. Zanim wyruszę w Skellige robię sobie różne questy i chyba zabiorę się poważniej za Gwinta. Mam teraz tyle tych znaków zapytania na mapie, że to aż absurd. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 No jesteś gdzieś w połowie, mniej-więcej. :) Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 Ja właśnie jestem w środku wątku barona. Pamiętam że za pierwszym razem gdy wyruszyłem na skelige to miałem juz za wysoki level i zadania fabularne tam były mega proste. Jest może jakiś lepszy porządek? Wszyscy robili Velen > novigrad > skelige kolejno czy może warto poskakać po lokacjach? Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 (edytowane) Ja robiłem wątki poboczne, czyściłem znaki zapytania w ramach levelu postaci. Zadania fabularne na deser, albo jak mi nudziło się czyszczenie mapy. Akurat jeżeli chodzi o takie podejście to często miałem misje z dużo wyższym levelem niż deklarowany i za ukończenie takiego zadania dostawałem 1 punkt doświadczenia. Levelovanie postaci nie jest najważniejsze w Wieśku i celem samym w sobie. Edytowane 10 maja 2017 przez REZOK Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 No ta kolejność jest najbardziej prawidłowa, Redzi chyba na to jakoś próbowali zaradzić dodając możliwość podbijania poziomu trudności przeciwników w opcjach. Tak czy inaczej, gra jest źle wyskalowana, wydaje mi się, że nie da się nie wybić z lvlem za wysoko względem chociażby masy pobocznych zadań. Wątki główne dodają ogromne ilości expa i bardzo łatwo przepakować. Można jeszcze kombinować z poziomem trudności, by gra dawała jakiekolwiek poczucie wyzwania, o ile nie gra się na maksymalnym Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 (edytowane) Zazdroszcze wszystkim ktorzy maja te przygode przed soba, a tu figarowi jeszcze dwa dodatki zostaly Trzeba sie pocieszac breath of the wild i czekac na W4 Edytowane 10 maja 2017 przez teddy Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 Chyba nie ma jakiegoś super sensownego rozwiązania, rób ja ci wygodnie. Osobiście Valen mam nie do końca wyczyszczone, zostało trochę pytajek na mapie, ale główne wątki zrobiłem, to samo Novigrad. Na poziomie 19 udałem się na Skellige i chyba tu trochę pomyszkuję, żeby później wrócić do Valen na poszukiwania i zaległe zlecenia. W międzyczasie staram się grywać w gwinta :) Wszystko zależy od tego, co chcesz robić i na co masz akurat ochotę. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 Ja z reguly czyszcze te znaki, nawet podczas obecnego przejscia, bo bardzo czesto jak sie do nich konno jedzie to jakies mini-questy na drodze sie pojawiaja ktore mozna latwo przeoczyc, poza tym sporo tych znaczkow ma jakies mini historyjki w listach etc. lubie takie smaczki. Ze znakow zapytania (pipi)ac mocno tylko kontrabandy w wodzie. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 odnosnie percivala, to ta blondyna rzadzi Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 Również byłem na tym koncercie w krakowie i siedziałem z przodu, akustyke miałem lodzio miodzio. Jedyne co było strasznym zgrzytem to jak grali OST z krew i wino to leciały trailery pełne spoilerów których jednak nie chciałem oglądać, to sobie oczy zasłoniłem Gra papież, OST papież, mam nawet zdjęcie z kompozytorem papieżem Przybyłowiczem Nie wiem czy w kolejnej generacji doczekamy się takiego LOR.E i gry, o której będziemy rozmawiali jeszcze przez długie lata. 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 10 maja 2017 Opublikowano 10 maja 2017 Również byłem na tym koncercie w krakowie i siedziałem z przodu, akustyke miałem lodzio miodzio. Mam nadzieję, że macie świadomość jak was wszystkich teraz nienawidzę? :[ Ech... Czemu Shire jest kulturowym za(pipi)em? Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 17 maja 2017 Opublikowano 17 maja 2017 Jesienią ukaże się pełnometrażowy dokument o powstawaniu pierwszej części gry https://www.youtube.com/watch?v=DU76VgyVAhw Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 maja 2017 Opublikowano 17 maja 2017 Ogladalem juz kilka 'jutubowych' materialow na ten temat bo zdecydowanie jest to ciekawy kawalek historii wiec pewnie i na to sie rzuce. Archon zrobil bardzo fajny kilkuczesciowy material o Gothicu ktory dopiero niedawno sie calkowicie zakonczyl wiec mozliwe ze i z tego cos ciekawego wyjdzie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 maja 2017 Opublikowano 17 maja 2017 Archon robil juz kilka serii "... w pigulce" i polecam kazda jedna. o jakosc tego dokumentu o Wiedzminie jestem spokojny Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Jezuśku jaka ta giera jest dobra. Porobiłem co ważniejsze wątki w Velen, i w końcu doczłapałem się do Novigradu. To miasto jest piękne. Jakbym miał jeszcze czyścić po raz drugi velen to by mi do lipca zeszło. A gdzie tu jeszcze skellige, cały trzeci akt czy dodatki... Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 No przy Skelige i czyszczeniu tych znaków zapytania to Cię jeszcze szlag trafi. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 nie mam zamiaru wszystkiego czyścić :) już za pierwszym razem odpuściłem te pozatapiane pierdoły. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/awnpvpW_460sv.mp4 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 No chodzi o to, że ta gra jest tak fenomenalna, że nawet rzucenie prostego Aard na wodę powoduje "zmarszczenie się" tafli. Taki świetny tytuł. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 (edytowane) ulala ładne, premiera 2 czerwca, niestety już wyprzedane Edytowane 29 maja 2017 przez _Be_ Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 a ja za nic nie mogę ruszyć ze skellige ;/ bardzo odpychająca lokacja w kwestii przemieszczania się. A teraz jak gram w Dark Souls 3 to już w ogóle ciężko będzie wrócić do tych animacji dałna z Wieśka :P Cytuj
okens 541 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 ulala ładne, premiera 2 czerwca, niestety już wyprzedane Ten motyw muzyczyny ze Skelige, gdy jechalo sie podczas zamieci zboczem gory Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi