Hum 3 699 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 Na NG+ nie przechodzą trofea z potworów i karty do gwinta, plus pewnie tez inne rzeczy o których nie pamiętam. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 ok, spoko raczej się już w gwinta na ng+ bawić nie będę, straciłem mnóstwo godzin zagrywając się w karciankę chyba "tylko" przejdę gierkę, dobiję 2 aczki za poziomy trudności i 1 za questa (którego za 1 razem zrobiłem inaczej) i git. No ale znając mnei to pewnie będę znowu wszystko robił hehe Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 Ja też wczoraj odpalilem i jakoś specjalnie na mnie ta gra w 4k wrażenia nie zrobiła. Może gdybym katował ją na bieżąco to bardziej by się to rzuciło w oczy. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 22 grudnia 2017 Opublikowano 22 grudnia 2017 Kupilem sama podstawke bo tak naprawde dalej sie waham czy wogole przejde gre, coz, poczatek za mna, jestem swiezo po gryfie, grafika na pro z patchem wyglada duzoo lepiej niz filmiki DF, przyszli koledzy i opad szczeny bo grali wczesniej na amateur+fhd, ale jednak nie jest to poziom Horizon, dialogi, walka, gameplay, formula to ogolnie klasyczne rozwiniecie ale jakos duzej roznicy sie nie czuje wzgledem innych sandboxow, nawalasz moby zbierasz co sie da i robisz hurtowo questy, fabula widze duze podobienstwa do tlou like, gadka o przeszlosci, przyszlosci, detaliki, no ogolnie sie zdziwilem ze az tyle gadania ale fakt faktem ze Vesemir w 10 min tutaj lepiej nakreslony niz w 1 czesci. Walczac z gryfem ( swietny design ) nic nie czulem, klasyczny torreador i proste systemy do wykorzystania. Horizon robi to lepiej. Za to tutaj duzo lepiej wykonana walka z ludzmi. Aha dodatek w postaci konia zupelnie zbedny i przestalem juz uzywac, raz ze duzo szybciej nie jest dwa ze takie razace bledy jak teraz to nawet w RDR nie bylo. Ale najwazniejsze jest to ze wrocil Wiedzmin, wiekszosc krzakow do zbierania ziol to kopiuj wklej z jedynki, nazwy te same i mocna nostalgia, postacie do gwinta, nawiazan jest od groma, tutaj duzy plus, takie uderzenie w feelsy. Nic jutro gram dalej. Chyba przyatakuje nawet wyzszy poziom trudnosci Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 22 grudnia 2017 Opublikowano 22 grudnia 2017 14 minut temu, aphromo napisał: fabula widze duze podobienstwa do tlou like, gadka o przeszlosci, przyszlosci Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 22 grudnia 2017 Opublikowano 22 grudnia 2017 -porównania do Horizona -"nawalanie mobów i robienie hurtowo questów" -fabularne podobieństwa do tlou like czy to znowu jakiś trolink? Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 23 grudnia 2017 Opublikowano 23 grudnia 2017 zaden troll, opisuje pierwsze wrazenia. Cytuj
Wredny 9 544 Opublikowano 23 grudnia 2017 Opublikowano 23 grudnia 2017 Wczoraj zaglądając do empika, zauważyłem nowe wydanie W3 w "Edycji Gry Roku". Szkoda, że od początku nie dali takiej okładki (i to jeszcze steelbook) - powinni teraz bezpłatnie wymieniać tym, którzy kupili tego paszkwila z żółtym paskiem u góry. 3 Cytuj
xbor 54 Opublikowano 25 grudnia 2017 Opublikowano 25 grudnia 2017 Ja podobnie jak @Rayos, odpaliłem dziś NG+ po roku, poprzednio grałem na 26" tv, teraz 55" 4k, robi robotę. DLC jeszcze nie ruszałem, czy spokojnie mogę je ogrywać na NG+, bo wiem że gdzieś tu ktoś pisał że niby lepiej na sejwie z ukończoną podstawką niż po NG+ bo ma być za łatwo czy coś, gram na najwyższym poziomie trudnosci w NG+. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Sprezentowano mi Wiedźmina na Boże Narodzenie i zastanawia mnie o co chodzi z tymi tekstami odnośnie spadków framerate'u na bagnach? Byłem juz na nich i nic takiego nie zauważyłem a gram na slimce. Muza czasami i dialogi mi przerywaly w róznych miejscach, ale teraz się okazuje, że to wina kabla od głosników była. Tak w ogóle to u mnie nieco na odwrót, grałem przez swięta na monitorze 20cali u szwagra, a teraz jak podłączyłem konsole do swojego tv 40pare cali to grafa wydaje mi się lekko słabsza niz na monitorku 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 Panie przecież to dawno popaczowane (20 łatek to nie w kij dmuchał) trochę gierka zbrzydła i postaci jakoś mniej jest, ale przynajmniej trzyma w wielu miejscach 30fpsów a nie jak wcześniej 18. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Gra jest zaje.bista, ale robi się trochę za łatwo. Przełączyłem z Krew, Pot i Łzy na Drogę ku zagładzie i niewielką odczułem różnicę. Mam 15lvl a utłukłem Królewską Wiwernę na 23 poziomie jak dobrze pamiętam. W opcjach jest jeszcze jakaś opcja z poziomami potworów związana, może ją trzeba włączyć? Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Jest opcja doskalowania lvl przeciwnikom. Po jej włączeniu przeciwnicy stają się trudniejsi. Cytuj
Lelox 2 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Cześć. Ograłem Wiedźmina 3 na laptopie na niskich detalach, ale i tak mega wciągła mnie ta historia. Ograłem Serce z Kamienia. Kupiłem jakiś czas temu PS4 i tylko gram na nim. Teraz mam taką nostalgię, że chciałbym poznać historię Krew i Wino i zakończyć przygodę z Wiedźminem. Czuję że powrót na 10 h dobrze by mi zrobił do tej wspaniałej przygody. Niestety, nie mam czasu aby od początku przejsć wiedźmina na PS4. Czy jak kupię Edycję Roku na PS4 z dodatkami, to jest jakiś sposób abym zagrał tylko w dodatek na PS4? Ktoś z szanownych użytkowników forum musiałby mi podrzucić sava z początku przygody z Krew i Wino, aby zagrać? Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Mozesz odpalic od razu krew i wino. Nie musisz przechodzic podstawki ani pierwszego dodatku Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Mam 27lvl i jestem na skellige by popłynąć po Ciri. Ile zostało do końca gry? W Toussaint jeszcze nie byłem. Czy robić to dlc przed zakończeniem wątku głównego czy już po? Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Duzo jeszcze, pewnie z 10+ godzin. Ja polecam skonczyc podstawke najpierw i dopiero ruszac dlc 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 W dniu 10.01.2018 o 21:19, Plugawy napisał: Gra jest zaje.bista, ale robi się trochę za łatwo. Przełączyłem z Krew, Pot i Łzy na Drogę ku zagładzie i niewielką odczułem różnicę. Mam 15lvl a utłukłem Królewską Wiwernę na 23 poziomie jak dobrze pamiętam. W opcjach jest jeszcze jakaś opcja z poziomami potworów związana, może ją trzeba włączyć? Przechodziłem całą podstawkę na "Droga ku zagładzie" na włączonej opcji która opisujesz. Grało się świetnie, było trudno ale bez przegięcia. Jedyne co to musiałem wyłączyć tą opcje podczas pokonywania jednego "Bossa" z zadania pobocznego. Skubaniec miał tyle życia i takie mocne uderzenia że nie dało się go pokonać. (Zadanie: Ostatnie życzenie) Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 No, ja teraz jadę cały czas na najwyższym. Ostatnie życzenie udało mi się skończyć bez problemów, może dlatego, że byłem przypakowany i miałem dobry sprzęt. Quen robi robotę w każdym pojedynku 1vs1. A raz udało mi się nawet właśnie z nim oczyścić grote pełna pająków lvl 37 przy moim 26 wtedy xD no ale było ciężko i byłem skupiony na maksa. Mam jeszcze pytanie, czy Vesemir musiał zginąć w bitwę w Kaer? Dostałem trofke za zebranie wszystkich możliwych ludzi do pomocy, ale może przez to, że wyrwy nie zalepilem to on zaginął? Myślałem, że Eskel zginie, no ale się udało. Gdybym nie miał tam Keiry to Lambert też by padł? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 4 lutego 2018 Opublikowano 4 lutego 2018 (edytowane) Spoiler Nie ma takiej opcji, by Vesemir nie zginął, jego śmierć jest znaczącym zapalnikiem do kolejnych wydarzeń. Wydaje mi się, ze nawet bez pomocy Keiry Lambert przeżyje, zwyczajnie pomoże mu jakiś inny czarodziej/ka Edytowane 4 lutego 2018 przez Hum Cytuj
Bzduras 12 515 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 No niestety, tak być musi. Dodatki też odnoszą się do tej kwestii w kilku miejscach. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 13 godzin temu, Hum napisał: Ukryj zawartość Nie ma takiej opcji, by Vesemir nie zginął, jego śmierć jest znaczącym zapalnikiem do kolejnych wydarzeń. Wydaje mi się, ze nawet bez pomocy Keiry Lambert przeżyje, zwyczajnie pomoże mu jakiś inny czarodziej/ka Będę to sprawdzał w praktyce bo jadę teraz kolejne przejście Spoiler (tłukę właśnie noworodka Barona) zostawiając trupy za sobą i bycie ogólnie (pipi)em co ciężko jednak mi to przychodzi. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 A ten netflixowy serial po jakich wydarzeniach się będzie działo? Ktoś coś wie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi