Hum 3 699 Opublikowano 5 lutego 2018 Opublikowano 5 lutego 2018 Będzie bazował na opowiadaniach, ew. samej sadze, póki co chyba nie ma pewnych informacji o tym. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 6 lutego 2018 Opublikowano 6 lutego 2018 A po zakończeniu wątku głównego jest możliwość powrotu na mapę bez wgrywania wcześniejszego sejwa lub robienia new game+? Zastanawiam się czy wyczyścić mapę całkowicie czy zostawić to na potem nie licząc tych dlcków. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 lutego 2018 Opublikowano 10 lutego 2018 Właśnie grając NG+ trochę się zdziwiłem jak okazało się, że wszystkie nieodkryte miejsca jakie zwiedziłem podczas pierwszego podejścia znowu są zaznaczone jako pytajniki. W Batmanie Arkham nawet podczas NG+ zdobyte trofea Zagadki pozostawały już zaliczone a tutaj tak nie ma. Ale i tak znowu wszystko zwiedzałem. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 W dniu 23.12.2017 o 10:59, Wredny napisał: Wczoraj zaglądając do empika, zauważyłem nowe wydanie W3 w "Edycji Gry Roku". Szkoda, że od początku nie dali takiej okładki (i to jeszcze steelbook) - powinni teraz bezpłatnie wymieniać tym, którzy kupili tego paszkwila z żółtym paskiem u góry. Pikne. Chyba po raz trzeci dam zarobic cdp. Ale licze, ze sejwy z Goty standard przechodza do Goty steelbook, w przeciwieństwie do non-goty a goty. Mam nadal niedokonczony Krew i Wino. Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Nie no raczej to ta sama gierka, tylko okładkę odpicowali. Ja mam zamiar tę właśnie sobie sprawić kiedyś, by stanęła obok premierówki wyrwanej na nocnej premierze w MM Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Jakiś sklepik widzę ma za 159 zł nówkę folię - lokalny patriotyzm każe mi nie czekać na używkę xD Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Producenci pisali, że to wersja GOTY. Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 (edytowane) Nie wiem czy było to już poruszane, mam wersję GOTY wiedźmina, ps4 pro - otóż czasem są, czasem nie ma dialogów dla innych postaci poza Geraltem podczas przerywników i dialogów, czy ktoś się spotkał z czymś takim i zna rozwiązanie problemu? EDIT: zwykły restart gry rozwiązał problem Edytowane 12 lutego 2018 przez Kafaresko Cytuj
gandi77 23 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 W tej wersji ze steelbookiem wszystkie patche są na płycie,oprócz tego ze wsparciem dla Pro,135MB chyba Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Ech tęskno do tej wspaniałej pozycji. Ale drugie przejście zrobię dopiero po dokończeniu całej sagi i może kupnem XOX, żeby podziwiać tego banderasa tak jak pan jezus powiedział. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 13 lutego 2018 Opublikowano 13 lutego 2018 A ja w sumie chciałbym jakiś spin off na tym samym silniku graficznym, ze zmodyfikowanym systemem walki i bardziej luźniejszym podejściu do całej otoczki. Np. historia vesemira jak był młody czy coś 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 13 lutego 2018 Opublikowano 13 lutego 2018 To samo jakiś czas temu pisałem. Nic nie stoi na przeszkodzie by zobaczyć bujne życie Vesimira na szlaku za gówniaka. Historia Geralta została zakończona ale wciąż ciągnie do tej krainy... 3 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 Ja z kolei wolałbym oglądać dalsze losy Spoiler Cirilli jako wyszkolonej przez Geralta wiedźminki. Gameplay może pozostać bez zmian. Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 27 lutego 2018 Opublikowano 27 lutego 2018 A co powiecie na taki bajer? Dziś widziałem w Saturnie za 140zł, ale widzę, że inne sieci też mają w podobnych lub niższych cenach. Akurat w rynsztunku szkoły Niedźwiedzia - tak właśnie chodził ubrany mój Geralt 1 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 3 marca 2018 Opublikowano 3 marca 2018 Nie mam nawet 10h, a już 3 razy mnie wyje.balo do xmb podczas gry ze względu na niby jakiś błąd. Ktoś tak miał? Bo nie wiem co o tym myśleć. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 3 marca 2018 Opublikowano 3 marca 2018 Ani razu mnie nie wywalilo przez całą grę. Może długo miałeś konsole uspiona i od tego wywala. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 4 marca 2018 Opublikowano 4 marca 2018 Wystawiłem dla picu klasyczną edycję GOTY z tym brzydkim żółtym paskiem i białym tłem. Poszła w 3h na OLX, a teraz wystarczy dopłacić cenę jednej pitcy i będzie blaszak do kolekcji ^_^ Kupił już to ktoś? Co się znajduje w steelbooku poza płytą? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Zdarzało się takie cos ale w moim przypadku tylko w Novigradzie i raz w KiW. Po wszystkich latkach te błędy ustąpiły. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Takie pytanko z czystej ciekawości - ile mniej więcej przejscie gry zajmuje? Mówię tu o podstawce, może ktoś podać czas na zwykłe przejście + czas na przejscie na 100%. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 zwykłe przejście, to jest main quest + część pobocznych? to tak lekko 70 będzie. Zależy ile będziesz robił subquestów, a pewnie będzie robił sporo bo to kwintesencja wieśka 100% podstawki to będzie ze 120-130 godzin, ale się zanudzisz zbierając kontrabandę na Skellige. Bezpieczniej olać część tych łupów i ekwipunków wiedźmińskich i zamknąć się w około stu godzinach. z DLC wzrośnie do około 135-150, zależnie od tego, czy podobnie jak w podstawce, będziesz ogarniał poboczne questy w SzK/KiW czy nie. Serca z Kamienia są ogólnie krótkie, mało pobocznych i mało głównych questów, tak w 10-12h się zamkniesz, ale Krew i Wino to sama przygoda fabularna zajmuje ze 20-25, a do tego jeszcze cała kraina do zjeżdzenia i questy do porobienia. Przykładowo, ja robiąc blisko wsio w podstawce (olałem kontrabandę na Skellige i kilka rynsztunków wiedźmińskich), SzK i KiW mam 150 godzin. 1 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 No czyli celuje tez pewnie w 150h, bardzo spoko czas. Dzięki wielkie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Teraz, Rayos napisał: zwykłe przejście, to jest main quest + część pobocznych? to tak lekko 70 będzie. No way. Daj spókoj. Ja w 70h zrobiłem chyba wszystko co się dało w podstawce (oprócz zbierania kontrabandy na Skellige) w tym gwint. Sam głownych quest miałem skończony po około 35h. Łącznie oba dodatki zajęły mi 50h w tym, że nie robiłem już ich na 100% bo gra już zaczęła nudzić w pewnym momencie (schematyczna walka, mocniejsze potwory mają ten sam moveset co słabe więc nawet nie ma co rozkminiać) Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 mi zwykłe przejście+wszystkie zadania poboczne i znaki zapytania zajęło około 80h, i tak patrząc po statystykach znajomych to raczej taki uśredniony wynik bo wiele jest podobnych wyników 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 5 minut temu, _Be_ napisał: No way. Daj spókoj. Ja w 70h zrobiłem chyba wszystko co się dało w podstawce (oprócz zbierania kontrabandy na Skellige) w tym gwint. Sam głownych quest miałem skończony po około 35h. Łącznie oba dodatki zajęły mi 50h w tym, że nie robiłem już ich na 100% bo gra już zaczęła nudzić w pewnym momencie (schematyczna walka, mocniejsze potwory mają ten sam moveset co słabe więc nawet nie ma co rozkminiać) no ja jakoś specjalnie się nie ociągałem z robieniem questów itd itp i podstawkę miałem na "100%" zrobioną po około setce oba dodatki również około 50h z tym, że na 100% oba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi