XM. 10 842 Opublikowano 5 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 (edytowane) Dzięki Panowie. To w sumie jeszcze jendo pytanie zadam - każdy następny level daje tylko +1 upgrade czy też wszystkie statsy - życie, atak itp. lecą w górę? Edytowane 5 marca 2018 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 Dobra mniej niż 120h raczej nie spędzi w edycji goty, także uznajmy, że wynik w przedziale 120-150h będzie odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 620 Opublikowano 5 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 nie jestem pewny, ale wydaje mi się że każdy level podbija wszystkie statsy (życie, atak itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza
ghort 45 Opublikowano 5 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 Jaki jest max poziom toksycznosci bez skilla i mantykory? U mnie jest 267 ale czytalem ze da sie zrobic 280 z samych receptur. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 Chyba jest jeden skill który podbija wskaźnik tolerancji toksyczności za każdą znaną recepturę. Ale czy bez skilla da się to nie wiem. Za pierwszym razem na chwilę robiłem Wieśka pod eliksiry. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 Skończyłem jakiś czas temu wieśka 3 na pc ale jako że dostałem wersje ps4 mam zamiar skończyć jeszcze raz. Teraz moje pytanko czy wersja ps4 pro dostała patcha jakiegoś na hdr i unlock framerate? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 620 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 Wciąż nie wiadomo kiedy HDR trafi na PS4. Odblokowanego framerate'u takiego jak w wersji na Xbox One X nie będzie, bo konsola jest za słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 14 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2018 W dniu 7.03.2018 o 19:14, SpacierShark123 napisał: Skończyłem jakiś czas temu wieśka 3 na pc ale jako że dostałem wersje ps4 mam zamiar skończyć jeszcze raz. Teraz moje pytanko czy wersja ps4 pro dostała patcha jakiegoś na hdr i unlock framerate? Własnie czytałem o tym artykuł i wychodzi na to, że gra ma tylko wyższą rozdziałkę (pseudo 4k) i kilka elementów w wyższej jakości jak ambient occlusion, generalnie gra wygląda lepiej niż na zwykłym PS4 ale szału nie ma a czasem framerate dostaje po dupie w stosunku do bieda PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 312 Opublikowano 21 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2018 Siema, czytałem info z 2016 że Save z podstawki nie będzie działał z wersją GOTY. Macie jakieś info czy po drodze któryś patch to zmienił może czy musze zupełnie od nowa zaczynać mając GOTY? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 435 Opublikowano 21 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2018 Na konsolach nie działa, bo są widoczne jako dwa osobne tytuły. Na PC sejwy są kompatybilne. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 842 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 (edytowane) System walki wręcz xd nie wiem czy ja widziałem coś gorszego pod tym względem w grach. Edytowane 25 marca 2018 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 A co bijo Cie? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 842 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 A co- nie można obrazić papieża gejmingu bo juz ból na rzyci masz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Bawi mnie to trochę, bo przypomina mi to sytuację yano w Skyrim Walka na pięsci to tylko mini gierka i trudno by miała system walki rodem z Tekkena. Mocny cios, lekki i unik. Jak ci ciężko idzie to warto wykupić czerwonego skilla, co odnawia HP za każdy punkt adrenaliny. Bez tego bardzo ciężko wbić trofkę za walki. Niezabijalność się to chyba nazywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Pamiętaj, że jest też puchar za wygranie walki bez otrzymania obrażeń. "System" walki na pięści jest o tyle zyebauny, że ma się wrażenie iż działa z opóźnieniem. Przynajmniej ja tak to odczuwałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Tak, jest jakieś opóźnienie i z wyprzedzeniem trzeba wszystko robić. Jak widziałem, że gość robi zamach to już walilem unik i od razu piache. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 842 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Dokładnie jak piszecie z ta walka. Jeśli chodzi coi się jie podoba w grze dodałbym masę bugów (ten z kupcem gdzie nie można trzymać l2 przy przeskakiwaniu między itemami bo gra crashuje), jakieś błędy mechaniczne (miałem parę razy akcje gdzie nie mogłem w ogóle zanurkowac bądź otworzyć drzwi jakby przycisk nie działał i musiałem wczytać save), tragiczna plotke i tyle z minusów tej gry. Mam 70h, dopiero przeszedłem novigrad ale mam jeszcze masę questów pobocznych w nim i velen, parę niezwiedzonych lokacji ze względu na wysoki level w tych regionach a skellige nawet na 10 sekund nie odwiedziłem jeszcze. Masa grania a co dopiero jeszcze 2 dodatki przede mną. Zdecydowanie top 3 generacji z Zelda i XC2. A misję poboczne w tej grze to jest naprawdę opus magnum tej branży, nie da się lepiej. Do tego niby małe wybory a naprawdę czuć ze zabicie bądź uratowanie np. jakiejś osoby dużo daje. Btw. Gwint mi sie w ogóle nie podoobal na początku, a teraz jak mam już lepsze karty to potrafię pół dnia przegrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Walki pięściarskie? Oj tak Pamiętam jak dziś. Przeciwnicy tak z 15 lvl wyżej to sobie myślę, a co mi tam pomacham łapkami sobie. I walcz tu z typem jak jesteś na hita Jeden błąd i gryziesz tojad od spodu. Taktyka na partyzanta jedyną słuszną metodą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2018 (edytowane) Nie wiem o co chodzi czy to jakis błąd czy czegoś nie zebrałem, ale nie mogę zrobić dwóch mistrzowskich elementów ekwipunku Szkoły Kota, mimo że mam wypełnione wszystkie zadania z Poszukiwań odnośnie każdej Szkoły. Brakuje mi chyba dwóch schematów żeby upgrejdować sprzęt do poziomu Wyśmienity. Może nie zabrałem wszystkiego ze skrzynki, a zadanie mi zaliczyło? Wydaje mi się jednak, że każdą skrzynie opróżniłem całą a przecież jakbym nie zebrał to by nie zakończyło zadania no nie? Jakiś bug czy co, nie kumam. Edytowane 2 kwietnia 2018 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2018 Jakie konkretnie elementy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2018 Odpalę dzisiaj grę to napiszę. Nie ma ich do wykonania w Rzemiośle przez co nie mogę zrobić lepszych itemów mimo, że mam już schematy Arcymistrzowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2018 Chodzi o mistrzowskie schematy rękawic i pancerza że Szkoły Kota. Dostałem dzisiaj trofke że zebranie wszystkich schematow a tych dwóch nadal brakuje u rzemieslnika. Mam pytanie też o sprzęt Mantikory. Też zebrałem schematy arcymistrzowskie a rzeczy z tej szkoły są tylko na jednym poziomie, tj. na przykład mam wiedzminski stalowy miecz że szkoły Mantikory, a nie ma czegoś takiego jak arcymistrzowski wiedzminski stalowy miecz ze szkoły Mantikory. Tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2018 Mistrzowskie i arcymistrzowskie zbroje możesz wykonać tylko u konkretnych mistrzów. Mistrzowskie miecze robi Hattori w Novigradzie, zbroje Yoana (nie krasnolud) w kasztelu Barona w Velen. Oczywiście by móc wytwarzać u nich mistrzowskie zbroje i miecze musisz wykonać dla nich zadania. Arcymistrzowskie wytwarza Zdravko w Toussaint (dodatek Krew i Wino). Zbroja Mantikory jest tylko na arcymistrzowskim poziomie bo jest to nowy zestaw tylko w dlc KiW więc nie posiada mistrzowskiego poziomu (ani niżej). Ale skoro brakuje ci tylko tych dwóch to o tym już wiesz. Zobacz czy filtrów u rzemieślników nie masz ustawionych skoro zebrałeś schematy. Może masz ustawione ukrywanie schematów jak jest np. niewłaściwy rzemieślnik albo brak materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 (edytowane) Sprawdziłem jeszcze raz. U Yoanny i jakiegokolwiek innego rzemieslnika nie widać schematow na pancerz, rękawice i spodnie na mistrzowskim poziomie że szkoły kota za(pipi)iscie. Jakiś skur.wialy bug to jest bo czytałem na necie już, że ludziom też znikają różne schematy. Zniknęły mi też schematy na mistrzowskie spodnie że szkoły wilka, a żeby zrobić arcymistrzowskie buty że szkoły wilka to nie potrzebuje żadnych poprzednich wersji tych butów tylko jakieś zwykle składniki lol. Edytowane 3 kwietnia 2018 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi