XM. 10 820 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Ej! Szybkie pytanko bo nie wiem co robić. KIW, misja Szturm na Dun Tyenne. Jak podchodzę jest wspomniane ze utracie cześć misji dodatkowych do zrobienia a zostało mi parę, o jakich kurcze mowa? Nie wiem czy wszystko robić co mi zostało przed tą misja i dopiero się za nia brać. Prosiłbym tylko o odpowiedz w miarę bez spoilerow hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 20 godzin temu, XM. napisał: Ej! Szybkie pytanko bo nie wiem co robić. KIW, misja Ukryj zawartość Szturm na Dun Tyenne. Jak podchodzę jest wspomniane ze utracie cześć misji dodatkowych do zrobienia a zostało mi parę, o jakich kurcze mowa? Nie wiem czy wszystko robić co mi zostało przed tą misja i dopiero się za nia brać. Prosiłbym tylko o odpowiedz w miarę bez spoilerow hehe. Po tej misji nastąpią kluczowe dla fabuły zdarzenia, których nie da się uniknąć aż do zakończenia dodatku. Coś jak ostatnie misje w Spoiler GTA:SA #ifjunołłatajmin Zrób sobie osobny zapis przed misją co zresztą wskazane bo właśnie po tej misji będzie możliwość wybrania spośród dwóch opcji i obie warto koniecznie sprawdzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 820 Opublikowano 26 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Przeszedłem. Dla mnie W3 + dodatki to najlepsza gra/growe przeżycie z jakim miałem przyjemność. Kiedy Geralt na sam koniec przy ognisku spogląda na ekran i uśmiecha się do gracza miałem ciarki na całym ciele. w tym momencie skończyłem najpiękniejsza growa przygodę ever. 196h zajęło mi przejście całej gry z dodatkami i tylko ze 3 pytaniu mi zostały w toussaint + 2 misję poboczne które sobie zostawiłem także 200h pęknie. Nie wiem czy będę sprawdzał drugie zakończenie wybrałem podróż do bajki i uratowanie laski + det. zginął, laski się pogodził bo tego się trzymałem od początku gry żeby zobaczyć tylko jedne scenariusz który sobie wybrałem z dialogów i nic nie naprawiać. Inne wybory poczekają na kolejne przejście choć nie powiem kusi ta druga końcówka i zobaczenie sami wiecie kogo. Ost, fabuła, wybory moralne i zaskakujące efekty tych wyborów, bestariusz, misje poboczne, klimat - moim top 1 od 2005 roku był RE4, ale Geralt zaszczytnie wszedł na pierwsze miejsce. I żałuję ze nie przeczytalem książek -jestem pod koniec pierwszej i nawet przez 2 misję w KiW juz było fhoi motywów z niej, ale nadrabiam i potem biorę się za drugie playthrough. I jak tu nie czekać na cyberpunka Edytowane 26 Lipca 2018 przez XM. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 449 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 21 minut temu, XM. napisał: Kiedy Geralt Ukryj zawartość na sam koniec przy ognisku spogląda na ekran i uśmiecha się do gracza miałem ciarki na całym ciele. To co musiałeś czuć, kiedy oglądałeś TO? Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Skonczylem Serce z Kamienia w końcu. Czekalem długo na dodatki bo i czas jest potrzebny żeby wejść w temat bez pośpiechu czy zbednych myśli. Eh. Redz, Redzi. Mistrzowie kodu. Teraz lecę sobie KiW. Co tu więcej mówić, będąc guwniakiem, nie sądziłem ze przyjdzie taki czas ze to nasze produkcje będą rozdzielac karty na rynku światowym. Piekna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Trzeba wrócić do Wieśmacka koniecznie, bo zakończyłem przygodę na 1 rozdziale podstawki -_- Przerastają mnie tak duże gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Piękna gra, ale niestety nie doskonała. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 nie ma takich gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Oczywiście, że są. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Dokładnie -> Portal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 No są, np wiedzmin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Heroes of Might and Magic 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 32 minuty temu, II KoBik II napisał: Mistrzowie kodu Nie ma to jak nazywać devów mistrzami kodu, którzy dostarczają grę chodzącą w 20 fpsach, wypuszczając około 20 patchy w których jedną rzecz naprawiali i 15 psuli. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Mistrzowie synu, mistrzowie. Oj tam, taki mały babol jeszcze nikomu nie przeszkodzil w gierkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Mały babol xD ta gra to jedna z najbardziej zbugowanych gier AAA w jakie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Czepiasz sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Tak. Bo wymagam od polskich twórców wincyj, ale co by nie mówić podstawka i dodatki wciągneły na grube godziny mimo baboli. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 W ogóle ten patch z pro chyba trochę poprawił wydajność bo przez te 75h z dodatkami przy takich upalach konsola w ogóle nie wchodzi na wyzsze obroty, cały czas cichutko gdzie wcześniej nawet w zimę wyła po godzinie grania. XD Ta druga misja w KiW pod koniec gry z szukaniem tego ukrytego wampira wyższego serio tez tak dobra jak ta pierwsza Ai warta sprawdzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Hmm widzisz a u mnie chodzi głośno. Patche nie maja na to wplywu. Po prostu trzeba przyznac panom z Japonii ze nie potrafia robić PS4. I ten temat mozna juz zamknac. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Powiem Wam, że największe zaskoczenie w całej grze to miałem jednak chyba w podstawce w momencie gdy wracam do posiadłości barona po misji z wiedzmami a on wisi na drzewie to był pierwszy taki wtf moment w grze i najbardziej mi utkwił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 449 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 No bo cały quest-line Barona to najlepszy fabularnie skrawek gry - tam wszystko jest na najwyższym poziomie i przynajmniej o ligę wyżej od wątku głównego (który ogólnie nie był zły, ale na tle baronowych opowieści wypada jednak dość blado i nijako). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Mi się w sumie bardziej całość Serc z kamienia podobało niż Baron Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 449 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 No OK, Serca z Kamienia chyba całościowo faktycznie lepsze, ale ja miałem na myśli podstawkę - tam wątek Barona był bezkonkurencyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 6 godzin temu, XM. napisał: serio tez tak dobra jak ta pierwsza Ai warta sprawdzenia? Warta Zresztą co to za pytanie ? Obowiązkowo trzeba przejść/przeżyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi