Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 946,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano
  W dniu 16.06.2019 o 14:41, Patricko napisał(a):

Kto robił port? Jakoś outsourcing czy oni sami?

Na zamówienie u kogoś, ale patrzą im na łapy.

Opublikowano

Kilku tutaj pewnie ogrywało wieska 3 na PC z wszystkim na low i nie mieli problemow, Wiesiek on the go w 540p pewnie da rade

Opublikowano

Sam fakt portowania takiej dużej i rozbudowanej gry na Switcha robi. Graliscie w W3 remote play na Vicie?

Opublikowano

Pracę pewnie i tak wykonali tytaniczną. Te wszystkie tekstury na ultra low poprawione i zooptymalizowane pod tak malutkie urządzenie jakim jest swicz. To tylko pokazuje, że technologia w jaką idzie niny rokuje dobrze na przyszłość :lapka: 

p.s.

Na początku myślałem, że będzie to potato mode jak na PC, ale jednak wygląda to dobrze jak na ten sprzęt.  Szacuneczek :notbad: 

Edytowane przez oFi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupilem sobie jakiś czas temu komiks Wiedzmin: Dom ze Szkła. Kurde, polecam, naprawdę fajny, kolejny quest :) czytal ktoś reszte z serii?

Opublikowano

ale że co? chodzi o inne od dark horse comics czy te stare polskie bazgroły?

Opublikowano

o te od dark horse

Opublikowano

no to czytałem jeszcze curse of crows i fox children , trzymają poziom poprawnej wiedźmińskiej historyjki

Opublikowano

Dom ze Szkła? A to się może dotyka pana o'Dima? Bo jak tak to biorę w ciemno.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

.

Edytowane przez XM.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już nie mogę doczekać się prezentacji. Bardzo chętnie skończę grę jeszcze raz.

Opublikowano

Podziwiam, że tak rozbudowana i złożona technicznie gier będzie tak wyglądać na Switchu. Fakt, że w trybie handheldowym rozdzialka będzie 540p ale jak to będzie dobrze śmigać to nie mam pytań.

Opublikowano

Jak Novigrad i bagna będą lepiej działać niż na stacjonarnych, to padnę ze śmiechu.

Opublikowano
  W dniu 17.08.2019 o 16:05, Nemesis napisał(a):

Przy tej obniżonej rozdzialce to nawet realne.

Jak tak będzie, to ja poproszę pacz na PS4 z rozdzielczością 720p i 60fps.

Opublikowano

Na bagnach można też uciąć trochę detali a efekt lekkiej mgły i wody zostawić więc i stabilność da się zachować.

Opublikowano
  W dniu 17.08.2019 o 17:02, Nemesis napisał(a):

Na bagnach można też uciąć trochę detali a efekt lekkiej mgły i wody zostawić więc i stabilność da się zachować.

Dlatego tak bardzo ciekawi mnie efekt końcowy.