Opublikowano 16 czerwca 20195 l W dniu 16.06.2019 o 14:41, Patricko napisał(a): Kto robił port? Jakoś outsourcing czy oni sami? Na zamówienie u kogoś, ale patrzą im na łapy.
Opublikowano 23 czerwca 20195 l Kilku tutaj pewnie ogrywało wieska 3 na PC z wszystkim na low i nie mieli problemow, Wiesiek on the go w 540p pewnie da rade
Opublikowano 23 czerwca 20195 l Sam fakt portowania takiej dużej i rozbudowanej gry na Switcha robi. Graliscie w W3 remote play na Vicie?
Opublikowano 23 czerwca 20195 l Pracę pewnie i tak wykonali tytaniczną. Te wszystkie tekstury na ultra low poprawione i zooptymalizowane pod tak malutkie urządzenie jakim jest swicz. To tylko pokazuje, że technologia w jaką idzie niny rokuje dobrze na przyszłość p.s. Na początku myślałem, że będzie to potato mode jak na PC, ale jednak wygląda to dobrze jak na ten sprzęt. Szacuneczek Edytowane 23 czerwca 20195 l przez oFi
Opublikowano 1 lipca 20195 l Kupilem sobie jakiś czas temu komiks Wiedzmin: Dom ze Szkła. Kurde, polecam, naprawdę fajny, kolejny quest czytal ktoś reszte z serii?
Opublikowano 1 lipca 20195 l ale że co? chodzi o inne od dark horse comics czy te stare polskie bazgroły?
Opublikowano 1 lipca 20195 l no to czytałem jeszcze curse of crows i fox children , trzymają poziom poprawnej wiedźmińskiej historyjki
Opublikowano 1 lipca 20195 l Dom ze Szkła? A to się może dotyka pana o'Dima? Bo jak tak to biorę w ciemno.
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Już nie mogę doczekać się prezentacji. Bardzo chętnie skończę grę jeszcze raz.
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Podziwiam, że tak rozbudowana i złożona technicznie gier będzie tak wyglądać na Switchu. Fakt, że w trybie handheldowym rozdzialka będzie 540p ale jak to będzie dobrze śmigać to nie mam pytań.
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Jak Novigrad i bagna będą lepiej działać niż na stacjonarnych, to padnę ze śmiechu.
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l W dniu 17.08.2019 o 16:05, Nemesis napisał(a): Przy tej obniżonej rozdzialce to nawet realne. Jak tak będzie, to ja poproszę pacz na PS4 z rozdzielczością 720p i 60fps.
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Na bagnach można też uciąć trochę detali a efekt lekkiej mgły i wody zostawić więc i stabilność da się zachować.
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l W dniu 17.08.2019 o 17:02, Nemesis napisał(a): Na bagnach można też uciąć trochę detali a efekt lekkiej mgły i wody zostawić więc i stabilność da się zachować. Dlatego tak bardzo ciekawi mnie efekt końcowy.