Opublikowano 7 października 20195 l Czy Wiesiek GOTY na Xone w angielskiej okładce posiada napisy PL?
Opublikowano 14 października 20195 l W dniu 7.10.2019 o 08:18, II KoBik II napisał: Czy Wiesiek GOTY na Xone w angielskiej okładce posiada napisy PL? Jeśli nie ma polskiego na płycie to możesz dociągnąć ze sklepu pakiet polonizujący - miałem tak samo (dzięki cex, parówy). Tylko jest taki bajer, że tej paczki... nie ma w polskim sklepiku Trzeba zmienić region na USA, pobrać i można wracać na Polskę. Niecałe 4GB waży.
Opublikowano 14 października 20195 l ale po co w to grać na swiczu? Ja rozumiem, że dla chińczyków to jest jakaś egzotyka i fajnie, że mają możliwość obczajenia gry żyćka na swojej ulubionej konsoli, ale rodowity polak? Tylko konsola/PC
Opublikowano 15 października 20195 l No granie w docku to chyba najgorszy pomysł na granie w Wiedźmina na Switchu Zresztą, podobnie jak w ogromną większość multiplatform czy portów
Opublikowano 15 października 20195 l 12 godzin temu, oFi napisał: ale po co w to grać na swiczu? Ja rozumiem, że dla chińczyków to jest jakaś egzotyka i fajnie, że mają możliwość obczajenia gry żyćka na swojej ulubionej konsoli, ale rodowity polak? Tylko konsola/PC masz racje, egzotyka prawie jak Wiedźmin na Playstation
Opublikowano 15 października 20195 l 12 godzin temu, oFi napisał: ale po co w to grać na swiczu? Ja rozumiem, że dla chińczyków to jest jakaś egzotyka i fajnie, że mają możliwość obczajenia gry żyćka na swojej ulubionej konsoli, ale rodowity polak? Tylko konsola/PC Switch to "tylko" konsola, najlepsza do portów i indyków, jeśli ktoś lubi grać przenośnie. Więc po to.
Opublikowano 15 października 20195 l 12 godzin temu, oFi napisał: ale po co w to grać na swiczu? Ja rozumiem, że dla chińczyków to jest jakaś egzotyka i fajnie, że mają możliwość obczajenia gry żyćka na swojej ulubionej konsoli, ale rodowity polak? Tylko konsola/PC ofi masz dałna?
Opublikowano 15 października 20195 l Co to zlot antyNintendo? Pięknie jest być otwartym na wszystkie konsole i gry. Nie tracisz nic.
Opublikowano 15 października 20195 l No ja się przekonam wieczorkiem. W MM fajna cena, 209zł, więc biorę i zdaję relację Wiesiek kupiony już na Xboxie, PS4 i teraz na Switchu
Opublikowano 15 października 20195 l ja gram od paru dni jestem zachwycony, wiadomo ze wyglada gorzej, ale szacun ogromny za to ze to naprawde dzila i jest grywalne w hh
Opublikowano 15 października 20195 l To jak nie ma w MM to jest na pewno w Games4You za 219, też może być.
Opublikowano 15 października 20195 l uwazajcie na wersje jakie kupujecie, podobno wersje nie z PL dystrybucji nie maja jezyka pl.
Opublikowano 15 października 20195 l To proste Chcesz grać na dużym ekranie? Kupujesz wersje PS4/One. Chcesz grać przenośnie? Tylko Switch.
Opublikowano 15 października 20195 l 2 minuty temu, Nemesis napisał: To proste Chcesz grać na dużym ekranie? Kupujesz wersje PS4/One. Chcesz grać przenośnie? Tylko Switch.