Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 21.03.2020 o 20:42, Bzduras napisał(a):

W grze masz odpowiednią opcję - logujesz się na wybrane konto, wybierasz edycję którą posiadasz (podstawka/GOTY) i ręcznie naciskasz tylko guziora "importuj" lub "eksportuj", nic więcej nie musisz robić. Trzeba pamiętać, by po skończonej sesji przesłać save do chmury - nie ma automatyzacji w tej materii.

No to za(pipi)iście! Lubię popykać na kompie w dopasioną wersję ale mobilniak na kiblu, czy podczas oglądania filmów na kwarantannie w uj kusi:)

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 944,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Mistrzowsko jest zejść z kompa i przerzucić się na Switcha kontynuując gierkę w łóżku czy na posiedzeniu w Świątyni Dumania i zacząć dokładnie w tym samym miejscu :fsg:

Opublikowano
  W dniu 21.03.2020 o 21:21, Bzduras napisał(a):

Mistrzowsko jest zejść z kompa i przerzucić się na Switcha kontynuując gierkę w łóżku czy na posiedzeniu w Świątyni Dumania i zacząć dokładnie w tym samym miejscu :fsg:

No i kupione, dzięki za odpowiedzi i ostateczne przekonanie mnie do zakupu:) nie mogę się doczekać, zwłaszcza, że przy pierwotnym przejściu na ps4 nie tknąłem dodatków..

Opublikowano

Rozumiem że cross save to tylko między switch/steam?

Opublikowano

Tak jak Figuś pisze, Steam/GOG. Osobiście krosuję sejwy z GOTY na GOGu i wszystko działa legancko.

Opublikowano

Po kilku godzinach z Wiedźmakiem na Switchu powiem, że jest genialnie, to najlepszy port gry jakikolwiek zrobiono ale może o dłuszą recenzję pokuszę się później. Czy po ostatnim updacie możecie poradzić jak najlepiej wszystko pustawiać, żeby wyciągnąć z grafiki najwięcej?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gral ktos moze we wieslawa z najnowsza wersja moda Enhanced Edition ?

no przecie to jest panowie arcydzielo. Cos jak survival w falloucie 4, ktory ze sredniej gry zrobil calkiem dobra. A tutaj mamy goty wiedzmina z modem, ktory overhauluje kompletnie wszystko do tego stopnia, ze czuje sie jakbym gral, w nowego, lepszego wiedzmina (a przy orginale troche czasu spedzilem).

jak ktos ma dobrego pieca, to do wiedzmina zalecam wracac tylko i wylacznie w tej formie. dla mnie w3 z enhanced edition modem, plasuje sie na pierwszym miejscu gier generacji

dobrze wrocic do wieslawa po 4 latach i to jeszcze z tym modem, no kon zwalony. spokojnie bede szarpal az do cyberpunka.

ps. taki wlasnie powinien byc trzeci wieslaw od poczatku. tam wszystkie zmiany sa idealne

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

wpisz sobie :sapek:

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Ciekawe czy REDzi pójdą śladem Bethesdy, która udostępnia jako oficjalne modyfikacje zrobione przez fanow do Skyrima.

Opublikowano

Powinni, przynajmniej moim zdaniem. Wszelakie mody overhaul do Skyrima czy Fallouta4 były świetne i znacznie poprawiały grywalność. Jeśli Redzi podejdą w podobny sposób to jeszcze bardziej ożywi to i tak dużą społeczność fanów wiedźmińskiego uniwersum.

Opublikowano

Jak dla twórców takich rozbudowanych gier to raczej duży plus. Zaoszczędzą czas na robienie patchy i jeszcze pozwala nawet zwerbować nowych rekrutów. No i korzystamy my bo lepiej się gra.

Opublikowano

Jakby poprawili nieco oprawę na PS4 to z miłą chęcią bym ograł kolejny raz.

Opublikowano
  W dniu 18.04.2020 o 16:48, mario10 napisał(a):

Jakby poprawili nieco oprawę na PS4 to z miłą chęcią bym ograł kolejny raz.

Przecież remaster wiedźmin 3 z Ray traycingiem na PS5/Series to pewniak. 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Od zawsze wiadomo, że na PC są darmowe remastery i włącza się je suwaczkiem na maksa w prawo albo jakimś modzikiem. Jest chyba jakiś reshade z "oszukanym" ray tracingiem jak mnie pamięć nie myli i już to wygląda nieźle. A taki prawdziwy RTX, opracowany przez developerów gniótłby kule niesamowicie, już Control na PC z RTX niemal zmienia art design całości, a co dopiero potężny Gerwant z Polszy nad Odrą :obama:

Opublikowano

Konsole następnej generacji powinny pozwolić na taki piękny remasterek. Wiadomo, że PC zawsze przoduje pod tym kątem.

Opublikowano

No tak kolejny remasterek i kolejne 200-250zł :)  no ale akurat wiedźmin 3 jest świetną grą. Muszę poszukać czy gdzieś mam Zabójcy Królów na wcześniejszą generację.

Opublikowano

na steamie kupisz za grosze i spokojnie ci pojdzie na maxymalnych w dzisiejszych czasach, no chyba ze dalej grasz na pentium 4

ja ostatnio 2 odswiezylem, swietna czesc.

Opublikowano

To jest właśnie plus otwartej architektury PC. Taki Dziki Gon dzięki upiększającym modom wygląda jak gra z 2019. 

Opublikowano

No niestety na PS4 nie ma aż tak dobrze. Trzeba czekać na remastera ewentualnie.

Opublikowano

Na Pro nie jest najgorzej. Po wydanej prawie dwa lata temu łatce poprawiającej rozdziałkę z hdrem gra się spoko. Wczoraj nawet odpaliłem i jest akceptowalnie.