Opublikowano 21 marca 20205 l W dniu 21.03.2020 o 20:42, Bzduras napisał(a): W grze masz odpowiednią opcję - logujesz się na wybrane konto, wybierasz edycję którą posiadasz (podstawka/GOTY) i ręcznie naciskasz tylko guziora "importuj" lub "eksportuj", nic więcej nie musisz robić. Trzeba pamiętać, by po skończonej sesji przesłać save do chmury - nie ma automatyzacji w tej materii. No to za(pipi)iście! Lubię popykać na kompie w dopasioną wersję ale mobilniak na kiblu, czy podczas oglądania filmów na kwarantannie w uj kusi:)
Opublikowano 21 marca 20205 l Mistrzowsko jest zejść z kompa i przerzucić się na Switcha kontynuując gierkę w łóżku czy na posiedzeniu w Świątyni Dumania i zacząć dokładnie w tym samym miejscu
Opublikowano 23 marca 20205 l W dniu 21.03.2020 o 21:21, Bzduras napisał(a): Mistrzowsko jest zejść z kompa i przerzucić się na Switcha kontynuując gierkę w łóżku czy na posiedzeniu w Świątyni Dumania i zacząć dokładnie w tym samym miejscu No i kupione, dzięki za odpowiedzi i ostateczne przekonanie mnie do zakupu:) nie mogę się doczekać, zwłaszcza, że przy pierwotnym przejściu na ps4 nie tknąłem dodatków..
Opublikowano 23 marca 20205 l Tak jak Figuś pisze, Steam/GOG. Osobiście krosuję sejwy z GOTY na GOGu i wszystko działa legancko.
Opublikowano 26 marca 20205 l Po kilku godzinach z Wiedźmakiem na Switchu powiem, że jest genialnie, to najlepszy port gry jakikolwiek zrobiono ale może o dłuszą recenzję pokuszę się później. Czy po ostatnim updacie możecie poradzić jak najlepiej wszystko pustawiać, żeby wyciągnąć z grafiki najwięcej?
Opublikowano 17 kwietnia 20204 l Gral ktos moze we wieslawa z najnowsza wersja moda Enhanced Edition ? no przecie to jest panowie arcydzielo. Cos jak survival w falloucie 4, ktory ze sredniej gry zrobil calkiem dobra. A tutaj mamy goty wiedzmina z modem, ktory overhauluje kompletnie wszystko do tego stopnia, ze czuje sie jakbym gral, w nowego, lepszego wiedzmina (a przy orginale troche czasu spedzilem). jak ktos ma dobrego pieca, to do wiedzmina zalecam wracac tylko i wylacznie w tej formie. dla mnie w3 z enhanced edition modem, plasuje sie na pierwszym miejscu gier generacji dobrze wrocic do wieslawa po 4 latach i to jeszcze z tym modem, no kon zwalony. spokojnie bede szarpal az do cyberpunka. ps. taki wlasnie powinien byc trzeci wieslaw od poczatku. tam wszystkie zmiany sa idealne Edytowane 17 kwietnia 20204 l przez Andżej
Opublikowano 18 kwietnia 20204 l Ciekawe czy REDzi pójdą śladem Bethesdy, która udostępnia jako oficjalne modyfikacje zrobione przez fanow do Skyrima.
Opublikowano 18 kwietnia 20204 l Powinni, przynajmniej moim zdaniem. Wszelakie mody overhaul do Skyrima czy Fallouta4 były świetne i znacznie poprawiały grywalność. Jeśli Redzi podejdą w podobny sposób to jeszcze bardziej ożywi to i tak dużą społeczność fanów wiedźmińskiego uniwersum.
Opublikowano 18 kwietnia 20204 l Jak dla twórców takich rozbudowanych gier to raczej duży plus. Zaoszczędzą czas na robienie patchy i jeszcze pozwala nawet zwerbować nowych rekrutów. No i korzystamy my bo lepiej się gra.
Opublikowano 18 kwietnia 20204 l Jakby poprawili nieco oprawę na PS4 to z miłą chęcią bym ograł kolejny raz.
Opublikowano 18 kwietnia 20204 l W dniu 18.04.2020 o 16:48, mario10 napisał(a): Jakby poprawili nieco oprawę na PS4 to z miłą chęcią bym ograł kolejny raz. Przecież remaster wiedźmin 3 z Ray traycingiem na PS5/Series to pewniak. Edytowane 18 kwietnia 20204 l przez oFi
Opublikowano 18 kwietnia 20204 l Od zawsze wiadomo, że na PC są darmowe remastery i włącza się je suwaczkiem na maksa w prawo albo jakimś modzikiem. Jest chyba jakiś reshade z "oszukanym" ray tracingiem jak mnie pamięć nie myli i już to wygląda nieźle. A taki prawdziwy RTX, opracowany przez developerów gniótłby kule niesamowicie, już Control na PC z RTX niemal zmienia art design całości, a co dopiero potężny Gerwant z Polszy nad Odrą
Opublikowano 18 kwietnia 20204 l Konsole następnej generacji powinny pozwolić na taki piękny remasterek. Wiadomo, że PC zawsze przoduje pod tym kątem.
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l No tak kolejny remasterek i kolejne 200-250zł no ale akurat wiedźmin 3 jest świetną grą. Muszę poszukać czy gdzieś mam Zabójcy Królów na wcześniejszą generację.
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l na steamie kupisz za grosze i spokojnie ci pojdzie na maxymalnych w dzisiejszych czasach, no chyba ze dalej grasz na pentium 4 ja ostatnio 2 odswiezylem, swietna czesc.
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l To jest właśnie plus otwartej architektury PC. Taki Dziki Gon dzięki upiększającym modom wygląda jak gra z 2019.
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l No niestety na PS4 nie ma aż tak dobrze. Trzeba czekać na remastera ewentualnie.
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l Na Pro nie jest najgorzej. Po wydanej prawie dwa lata temu łatce poprawiającej rozdziałkę z hdrem gra się spoko. Wczoraj nawet odpaliłem i jest akceptowalnie.