Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 19.07.2021 o 16:26, Bartolinsky napisał:

Mam smaka, by przejść W3 ponownie razem z dodatkami, ale tym razem chciałbym go pograć na plejce i myślę czy nie powalczyć o platynkę. Ten poziom Death March będzie mocno trudny na pierwsze przejście czy lepiej do niego podejść na ng+? Niby trudne gierki mi nie straszne, ale zastanawiam się czy jest sens tak robić, bo do platyny potrzeba minimum dwóch przejść nie?

Jest w pytę. 20 lvl wbity, fabuła powoli do przodu, ale najważniejsze, że zdobyłem prawie wszystkie karty gwinta i zostały mi 4 z ostatniego questu, więc teraz to już z górki. 

Zajebiście było wrócić do tego tytułu :banderas:

Opublikowano

Wiesiek na XSX chodzi chodzi w betonowych 60 klatkach? Bo już męczy te czekanie na nextgen patcha, w chuja te czerwone pierdolce już lecą. 

Opublikowano
37 minut temu, niunias101 napisał:

Na PS5 też  ?

Na ps5 nie, tam jest chyba tylko 60 klatek bo wyszedł patch odblokowujący klatki.

E:Jednak chuj - można grać w 60 ale musi być gola wersja bez patcha

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bierze ktoś? Chciałem brac bo concept mocno jara, ale cena zaporowa jak na 100 stron + 45 str jakiś pobocznych, trzech 15stronicowych nowelek (35euro + 6 EUR wysyłka)

jbvg20210903095916349jjeo.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Od dawna się przymierzam do kolejnego przejścia Wiesia i liczyłem na końcówkę tego roku na Ps5 ale jakoś ostatnio cicho poza tym, że ma być też CP2077 ale po cichu liczę, ale czy zaraz nie okaże się, że zrobią jakiś remaster i znów przesuną to nie wiadomo.

Opublikowano
1 hour ago, 20inchDT said:

cdpr nie robi odswiezonej wersji wieska, to stan cyberka nie ma nic do rzeczy

Oni to innej chyba firmie zlecili? W sensie ten patch do W3, bo też bym odświeżył tą grę z chęcią. 

Opublikowano

Prawdę mówiąc czekałem bardziej na tę nextgenową wersję W3 bardziej niż na nowości. Więc wciąż żyje nadzieją, że jednak w tym roku (czyli na 100% najprędzej 2022 :frog:)

Opublikowano
19 godzin temu, Faka napisał:

A nie było coś mówione, że wraz z premierą drugiego sezonu Wieśka na Netflix, ma coś wylądować jakiś patch? 

Takie to nasze myślenie życzeniowe :)

Sam czekam na patcha choć wersja na SeXa już w tym momencie prezentuje się kapitalnie