Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, oFi napisał:

Będzie grane.

10k post w tym temacie 

Dzięki, dzięki :pawel:

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 944,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jest opcja dostać wieśka 3 goty z angielską okładką i polskim dubem jednocześnie czy okładka musi być w PL ?

Opublikowano

2 hours ago, Kazub said:

jest opcja dostać wieśka 3 goty z angielską okładką i polskim dubem jednocześnie czy okładka musi być w PL ?

Edit: do usunięcia

Edytowane przez Sedrak

Opublikowano

Mieszasz, może sobie kupić wydanie z UK i będzie miał polski język, a nawet jeśli nie to każdy język jest do pobrania z PSS i sklepiku na Xboxie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dostałem od kumpla GOTY na goga, pobrałem i zacząłem przechodzić gierkę 3 raz. Ładuje się ekspresowo, śmiga na uber detalach, ale fakt- animacje w 60fps są koślawe trochę. No i poszukam jakichś modów graficznych. Fajnie, że bez żadnych fikołków obsługuje pada od PS4.

2021-12-21_1545_1.png

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Panowie, potrzebna pomoc.

Wiedźmaka ogrywałem na płytce. Dzisiaj na promce wyrwałem Edycję Goty w wersji cyfrowej. Ku mojemu zaskoczeniu, po zainstalowaniu nie działają save z tej edycji płytkowej. Na dysku powstał kolejny zapis i wychodzi na to, że każda wersja ma swój własny zapis gry.

Ktoś miał podobny problem? Da się to jakoś rozwiązać?

Edytowane przez ginn

Opublikowano

@ginn Jak grasz na konsoli to nie będą działały.

Scenario #2: You own the base game on consoles (PlayStation 4 or Xbox One) and you want to buy the GOTY Edition
Our suggestion is to buy the Season Pass instead. Should you buy the GOTY Edition, game saves from your base game will unfortunately not work because the system treats the GOTY Edition as a different product. This is beyond our control and results from the technical aspect of how games work on consoles. Sadly, we are unable to make any workarounds here.

Opublikowano

Wystarczył głupi mod na płaszcz z kapturem plus ukrycie mieczy i od razu lepszy klimat. A robienie fotek sprawi, że doda się pewnie sporo minut.

Ale nadal irytuje to wiele rzeczy, z upierdliwą Płotką na czele.

The Witcher 3 Screenshot 2021.12.23 - 19.21.09.14.png

The Witcher 3 Screenshot 2021.12.23 - 20.04.34.47.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jakieś info na temat nextgen patcha? Kusi znów przejść, ale wolałbym poczekać. 

Opublikowano

Ja właśnie planuje w końcu przejść druga część by z patchem ograć drugi raz W3, ale patrząc na ich tempo nie muszę za bardzo się spieszyć :)

Opublikowano

Grałem kiedyś u kolegi na PC no i było świetnie. Tylko nie wiem czy wtedy byłem lepszym graczem czy co, ale na trudnym leja mnie jak chcą :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy sejw z knurpasowej wersji W3 jest kompatybilny z cyfrową wersją GoTY? Kiedyś trochę pogralem w wersję z game passa, teraz zakupiłem tą cyfrówkę z dodatkami no i lipa... gra się nie synchronizuje z zapisem w chmurze i wszystko muszę zaczynać od zera. 

Opublikowano

To nie ma nic wspolnego z gamepassem. Zwykła edycja wiedzmina i goty to są osobne sku i mają oddzielne zestawy trofeów i save.

Opublikowano

nie pamietam czy to z 3 (chyba z jedynki), ale tak wchodzi ze wrzucam tutaj

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

:rayos:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

To nie miało pierwotnie w tamtym roku wyjść?

Opublikowano

Nie musicie cedepom co roku przypominać o nextgenowym patchu do W3. Jak mówią że będzie, to będzie :sapek:

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

To nie miało pierwotnie w tamtym roku wyjść?

Taaa, ale w tamtym mieli Cybergate.