ProstyHeker 1 876 Opublikowano 11 września 2022 Opublikowano 11 września 2022 No fajnie by było, specjalnie porzuciłem obydwa dodatki, żeby ograć je już po patchu Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 25 września 2022 Opublikowano 25 września 2022 https://padnijpowstan.pl/ksiazka/ Jakby ktoś chciał wspomóc jedynego prawilnego Geralta. Nadal smuci ta historia. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 (edytowane) Jak już to data premiery, a nie udostępnienie patcha. W każdym razie już niedługo się okaże. Edytowane 4 października 2022 przez Bigby Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 (edytowane) Tak z rok temu strzelałem że wyjdzie razem z sezonem Wiedźmina od Netfilxa... W sumie to się dużo nie pomyliłem bo w grudniu wydają jakiś pokraczny spin off Edytowane 4 października 2022 przez Dalhi Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 Chyba jednak ubili tego patcha. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 nie ubili, ale nie brałbym rumorów od idle slotha na poważnie Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 Skoro się dzisiaj chwalą milionem różnych projektów, to nie mogli chociaż screena z Wieśka wrzucić? Shieeeeeeet. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 O grach które wyjdą za 6 lat będę myślał za 6 lat. Interesuje mnie to co dziś. Jest ten patch czy go nie będzie? Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 Dam tak, żeby nie było pytań co z paczem: Spoiler - W3 next-gen still planned for this year 1 Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 Mnie ciekawi ile dadzą radę wykrzesać z tego sprzętu i czy przypadkiem zmian nie trzeba będzie szukać lupą na statycznym zdjęciu. Na PC mają jednak większe pole manewru. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 1 godzinę temu, Dalhi napisał: Tak z rok temu strzelałem że wyjdzie razem z sezonem Wiedźmina od Netfilxa No...ja też. Nie spodziewałem się ze będzie chodziło o 3 sezon Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 podoba mi się transparentność Redów w zapowiadaniu tych projektów, nie robią jakiś sekretów jak inne firmy skazując nas na domysły. Tylko prosto z mostu mówią pracujemy nad 5 grami i krótkie podsumowanie mniej więcej co to za gry i kiedy mniej więcej można się ich spodziewać. Więcej firm powinno tak robić moim zdaniem .. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 Ja wolę zapowiedź gry i maksymalnie za rok premiera. No ale wtedy nie można wklejać grafik propagandowych. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 (edytowane) Sirius - projekt koncentrujący się na multiplayer, ale oferujący też tryb pojedynczego gracza Polaris - otwarcie nowej sagi, składającej się z trzech części. Największy projekt Canis Majoris - projekt realizowany przez zewnętrzne studio we współpracy z Redami Dobrze to wszystko zrozumiałem? Bo można się pogubić @ASXpodzielam zdanie. Bardzo podoba mi się ta transparentność. Wyraźnie nakreślona ścieżka rozwoju i przedstawienie wszystkich projektów. Widać, że pracują nad ponownym zbudowaniem zaufania. Brzmi to wszystko cholernie ambitnie, ale też ryzykownie. Mam nadzieję, że realnie ocenili swoje możliwości i będą w stanie dowieźć wszystkie zapowiedzi zgodnie z planem. Edytowane 5 października 2022 przez ginn Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 To są chyba plany na najbliższe 30lat w branży. Pierdolenie pod publiczkę i punkciki na giełdzie. Przecież oni nie potrafią gry bez bugów wydać na premierę. 1 Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 Podobno jeden ze sklepów przypadkiem pokazał informacje o rzekomej premerze łatki pod obecną generację na 9 gudnia. Zapewniali że będzie w tym roku, myślę że to realna data. Tylko mam pewne wątpliwości co do samych zmian jakie wprowadzą, raz że nawet jednego bullshota nie pokazali, dwa ile dadzą radę wycisnąć ze sprzętu? Chętnie bym sobie kupił pudełeczko na XSX, doczekam się? Trochę wątpię. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 TGA jest w nocy 8-9 grudnia, to może być, że będzie trailer z informacją, że od razu dostępne. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 Czy to prawda, że tylko wersja GOTY ma mieć update, a zwykła nie? Bo gdzieś o tym czytałem, ale nie wiem czy mi się wydawało, czy nie Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 9 minut temu, Homelander napisał: Czy to prawda, że tylko wersja GOTY ma mieć update, a zwykła nie? Bo gdzieś o tym czytałem, ale nie wiem czy mi się wydawało, czy nie 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 Pewnie save nie będzie działał, a zrobiłbym jeszcze przejście z mutacją przenikliwy chłód na ng+, która ze znaku aard robi najpotężniejszą moc. To jest rozpierdol jak dziki gon zrobił w wiosce Wrzosowa. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 Najpotężniejszy to jest build alchemia + szermierka. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 Sama alchemia to jest OP, tylko dasz sobie flaski na 2 godziny i wszystko kosisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi